vandikia 25.08.06, 22:13 na plażę we władysławowie... zdjecie z forum 'podróże' forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=21870161&a=30495869 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaes Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:19 prawie jak na stadionie w niedzielę palmową))) Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:22 ja bym się tam wściekła, to pewna. w ogóle ostatnio stwierdziłam, że : a) powinnam jezdzic po pustych drigach, bo mnie inni uczestnicy ruchu drażnią b) powinnam żyć na odludzi, w buszu jakimś, zamawiać żarcie przez siec, albo tel - zeby nie odwiedzac sklepow i najlepiej zero sąsiadów, zero znajomych w ogole to moglabym byc sama, zupelnie...samotnikiem moglabym byc , pustelnikiem, z wibratorem jakiejs dobrej marki, kotem, psami, może krową. o! Odpowiedz Link
gosiaes Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:26 z wibratorem i krową)) Niezłe zestawienie)))))))) Ja jechałam teraz do Krakowa pociągiem. Tory - to zupełnie inny świat. Żadnych korków, trąbienia, remontów, objazdów, wypadków. Po prostu siedzisz i marzysz, a pociąg zapierdziela... Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:31 P lubie pociagi ) ale maz mnie nigdzie nie puszcza, a sam nie chce sie ruszyc. spod dyktatury rodzicow, weszlam w dyktature malzenska. ja juz chyba nigdy nie bede wolna jak ptak uwaga--------> dzis ja lapie doła Odpowiedz Link
dr.verte Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:22 vandikia napisała: > na plażę we władysławowie... > zdjecie z forum 'podróże' No,na sczęście u nas nie ma jescze tylu kolorowych.Jeszcze.. Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:23 niech sobie beda, ale z daleko ode mnie, wszyscy i biali i czarni i czerwoni Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:34 musisz Vandikio byc wolna jak ptak, nie pasujesz do niewoli Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:41 a jednak, czasem sie czuje jak w klatce, czyj to byl wiersz co jeden ptak sie czuł wolny, bo sie urodził pod zaborami? to ja sie czuje jak ten drugi, ktory w niewole został wzięty Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:50 na pewno Konopnickiej, albo z ,,Łyska z pokładu Idy" P.S. a tak na poważnie, to zawsze trzeba sobie nawet w najmniej sprzyjających warunkach budowac prywatną przestrzeń wolności Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:51 wez kurcze, znajde zaraz bo mnie zaintrygowalo to ))) to, ze nie pamietam... wiem, ciezko troche , ale probuje, gówniarz jestem - moze z czasem sie uda Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:55 ja tym bardziej nie pamietam uda, uda, jeśli tylko się nie poddasz Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 22:56 poddanie raczej nie wchodzi w gre, smierc predzej Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:03 raczej Isaura poki co )))) zartuje mam nadzieje, ze jeszcze sporo przede mna Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:10 przed Tobą wszystko, głowa do góry Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:14 nowomowa? DD eh bo to nigdy nic niewiadomo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:16 będzie tak, jak chcesz żeby bylo. pamiętaj o tym) Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Pszczółka 25.08.06, 23:20 Nsrata Fateh Ali Khana lubisz, ja też uwielbiam, mam nawet dwie płyty Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółka 25.08.06, 23:24 lubie) nie wiem jakie mam płyty szczerze mówiąc..slucham go tak wiesz..kawalkami. mam parę/naście i slucham namiętnie. nie mam jakiejś płyty, po prostu taką tam składankę jego hitów) własnoręcznie zrobioną. masz Nusrta z dead men walking? czad!! albo z urodzonych mordercow? Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: Pszczółka 25.08.06, 23:31 z filmów nie, mam ,,Nusrat Fateh Ali Khan & Party. Devotional songs" i ,,Rapture. An essential selection from the genius of Qawwali" Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółka 25.08.06, 23:35 no to za cirka abaut 5 minut do 10 odbierz @) a tytuly zapisala ja...iii dzieki za zaproszenie)) Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 26.08.06, 12:14 dzięks, zdążyłam znaleźć, nawet sobie wczoraj tytuł przypomniałam. Odpowiedz Link
raduch Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:20 Heeee. Też narzekalim, ale chociaż latawiec dało się puścić. ))) Odpowiedz Link
raduch Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:23 Taki zwykły, ale przestrzeni to jednak potrzebuje. Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:22 ja nigdy wiecej do wladka, poplakalam sie raz na tej cholernej plazy - bo brak miejsca i za duzo jak dla mnie tam warszawskich karkow ) Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:24 trzeba było mnie spytać, to bym Cipowiedział, żeby tam nie jeździć Odpowiedz Link
raduch Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:26 No nie mogę się zgodzić, nobliwe małżeństwa są bardziej ekspansywne. I to one nie rozumieją/nie słyszą zwykłego przepraszam. Kark z piwem w ręku z łatwością zrozumie drobiażdżka z piwem w ręku. Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 26.08.06, 00:01 ja mam dosc karkow na codzien, chcialabym podziwiac piekno natury a nie zlote lancuchy )) Odpowiedz Link
raduch Re: a ja narzekałam 26.08.06, 00:12 A przyjrzyj się właścicielom łańcuchów. Przecież to sama natura. Dzika taka. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a ja narzekałam 25.08.06, 23:27 bo to trzeba bylo dalej pojechać..do Dębek, albo zaje...fajnie jest w Jastarni, Juracie. chociaz zdecydowanie półwysep jest drogi..woel, właśnie pełne morze) ale jeśli lubis zwolne miejsca na plazy luz blus itd to dawaj na Dębki, Białogórę..tam masz luzu na plaży aż nadto) Odpowiedz Link
vandikia Re: a ja narzekałam 26.08.06, 00:02 w jastarni latałam awionetka ))) jurata droga w debkach nie bylam Odpowiedz Link