gosiaes 11.09.06, 21:45 zainstalowałam sobie skypa ale... ...to co powinnam słyszeć w słuchawkach słyszę w głośnikach - coś pewnie trzeba wtyknąć inaczej po drugie - zapora systemu mnie sie spier...ła i mój komp jest zagrożony, ech - informatyk ze mnie do dupy(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasitza Re: wątek komputerowy 11.09.06, 21:46 ach pociesz sie, z tym problemem nie jestes sama. my mamy skypa ale jeszcze ani razu nie slyszelismy jak ktos do nas dzwonil Odpowiedz Link
gosiaes Re: wątek komputerowy 11.09.06, 21:49 przeprowadziłam rozmowę testową, ale jakieś bulgotanie tylko słyszałam. A myślałam, że to takie proste Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wątek komputerowy 11.09.06, 21:52 hmm.. ja mam i jest ok. Porozumiewam się z kierasem np. gdy ja jestem w domu, a on w robocie . Naprawdę bardzo dobry program do gadania. Tylko, że ja nie miałam problemów z ustawieniem. Nie wiem, od czego to zależy Odpowiedz Link
raduch Re: wątek komputerowy 11.09.06, 21:52 Nie masz gniazda w jednym z głośników, na przodzie? Tam podłącz słuchawki, unikniesz kłopotliwgo schylania się/sięgania za komputer. Co do zapory - za mało danych. Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wątek komputerowy 11.09.06, 21:53 pewnie koleżanka wyłączyła, jak się skype burzył Odpowiedz Link
raduch Re: wątek komputerowy 11.09.06, 21:57 bzz_bzz napisała: > pewnie koleżanka wyłączyła, jak się skype burzył Skype nie powinien mieć nic vis a vis zapory. Chyba. Odpowiedz Link
raduch Re: wątek komputerowy 11.09.06, 22:08 Z obydwoma stwierdzeniami się zgadzam. Nie chyba, a na pewno. Odpowiedz Link
gosiaes Re: wątek komputerowy 11.09.06, 22:01 no mam takie gniazdo tylko muszę ten kabel tak rozedrzeć na pół chyba bo nie sięgnie. Wchodzę - panel sterowania - zapora i dalej już nie mogę, bo się pojawia komunikat "z powodu niezidentyfikowanego problemu system Windows nie może wyświetlić ustawień Zapory systemu Windows" Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: wątek komputerowy 11.09.06, 22:02 to może kompa zrestartuj? Jakiś program mógł się wywalić... Odpowiedz Link
gosiaes Re: wątek komputerowy 11.09.06, 22:03 problem z zaporą istnieje już od kilku dni, a skypa zainstalowałam w tej chwili; ( Odpowiedz Link
raduch Re: wątek komputerowy 11.09.06, 22:07 gosiaes napisała: > no mam takie gniazdo tylko muszę ten kabel tak rozedrzeć na pół chyba bo nie > sięgnie. > To właśnie to. Warto rozedrzeć przewód, bo tak jest wygodniej. Jeśli nie chcesz to włącz słuchawki w miejsce głośników do konputera. > Wchodzę - panel sterowania - zapora i dalej już nie mogę, bo się pojawia > komunikat "z powodu niezidentyfikowanego problemu system Windows nie może > wyświetlić ustawień Zapory systemu Windows" Szczerze Ci radzę, wyłącz tę zaporę, z dwóch powodów: 1 coś wymyślone w Microsofcie nie może być dobre i skuteczne bo jest atrakcyjnym kąskiem dla dowcipnisi. 2 Pomysł na nią pochodzi sprzed kilku lat - to już dawno nie jest zapora. Zainstaluj jakiś darmowy program. Odpowiedz Link
bzz_bzz a właśnie - jak się czyta?? 11.09.06, 21:54 skajp, czy skajpi? bo np. Adobe czyta się "adoubi" Odpowiedz Link