sandrunia1 19.09.06, 19:01 Jutro opuszczam moja ukochana rodzinke wracam do siebie do domu po miesięcznych wakacjach smutno mi nie chce jeszcze jedyne co dobre stąd przywioze to niepalenie a cały rok znowu tesknic bede Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: mam doła :-( 19.09.06, 19:25 Ojje, a naprawde nie mozesz ich czesciej odwiedzac??? Odpowiedz Link
sandrunia1 Re: mam doła :-( 19.09.06, 19:56 moge i pewnie co 2 tygodnie bede na siłe próbowala tu byc za bardzo ich wszystkich kocham ( nawet tesciowa ) Odpowiedz Link
chamae Re: mam doła :-( 19.09.06, 20:02 łojej, ja doła łapię jak mam do rodziny jechać... Odpowiedz Link
sandrunia1 Re: mam doła :-( 20.09.06, 08:04 mieszkam w Poznaniu a to jest dosc daleko od mojego domu rodzinnego chociaz z drugiej strony mieszkałam w USA przeżyłam to teraz znowu przezyje Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mam doła :-( 20.09.06, 08:37 no witaj krajanko!! ja też mieszkam w pięknym mieście poznaniu!! Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mam doła :-( 20.09.06, 10:52 i szneki z glancem,czyba że kejter porwie i na szagę poleci po szlace Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: mam doła :-( 20.09.06, 09:17 sandrunia1 napisała: > Jutro opuszczam moja ukochana rodzinke wracam do siebie do domu po > miesięcznych wakacjach smutno mi nie chce jeszcze jedyne co dobre > stąd przywioze to niepalenie a cały rok znowu tesknic bede to gdzie ty żywiosz? Odpowiedz Link
sandrunia1 Re: mam doła :-( 20.09.06, 09:44 tak jemy u nas pyry i jeździmy banąmnie juz lzej bo zdałam sobie sprawe ze chyba troszke histeryzuje w końcu to tylko 2h jazdy do domku Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: mam doła :-( 20.09.06, 10:52 teraz mnie rozwaliłaś dziewczyno Odpowiedz Link
sandrunia1 Re: mam doła :-( 20.09.06, 14:24 no nie tylko Ciebie mój maz miał ubaw cały wieczór Odpowiedz Link
khaki3 Re: mam doła :-( 20.09.06, 14:26 Eeeeeeee nie masz tak zle.Moja siosutrucha od 10 lat nie mieszka z rodzicami.Od 10 lat w ogole nie mieszka w PL.najpierw studia bywala w domu raz na pol roku,pozniej pojechala do pracy i teraz od 2 lat nie byla w domu.I jak to ona mowi,ze za brzozkami teskni i za bocianami takimipolskimi prawdziwymiNie masz jeszcze tak zle Odpowiedz Link
sandrunia1 Re: mam doła :-( 20.09.06, 14:28 no w porównaniu do Niej to mam komfortowo bym powiedziała ! biedactwo Odpowiedz Link
khaki3 Re: mam doła :-( 20.09.06, 14:30 To juz chyba kwestia przyzwyczajenia.Ona w pracy ciagle siedzi,gadamy na msn, widzimy sie przez cam, dzwonimy dosiebie.wczesniej ciagle sie tluklysmy,wyzywalysmy.a teraz.... nieeeeeebo No ale teskno do niej,nie ma z kim pogadac tak na codzien, to jednak inna rzecz, niz kolezanka czy Ukochany. Siostra to takie zwierze,ktore sie kocha ot tak za darmo Odpowiedz Link
khaki3 Re: mam doła :-( 20.09.06, 14:33 A ja tylko jednegobuuuuu buuuu alez sie teraz zatecknialam za nia buuuuu Odpowiedz Link
sandrunia1 Re: mam doła :-( 20.09.06, 15:56 nie rycz wewnetrznie ..... moge ci sie wypozyczyc jako siostra w końcu mamy podobne doswiadczenia z szurnieta rodzinka Odpowiedz Link