wsteczny.bieg.zoltej.cizemki 20.09.06, 21:27 i niniejszym, po długiej nieobecności, zagościć na tym najlepszym z forów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatige Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:28 a Ty kto? siur???????????????? zbyt kulturalnie.... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:29 hatige napisała: > a Ty kto? siur???????????????? > zbyt kulturalnie.... > siurowa)) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:31 raduch napisał: > Niiii, wygląda na oczytaną. myslisz, ze jak ktos przeczyta "historie zoltej cizemki" to jest juz intelektualista?)) Odpowiedz Link
raduch Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:34 Sfilmowana jest, od daaawna. Myślisz, że siur o tym wie? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:46 raduch napisał: > Sfilmowana jest, od daaawna. > Myślisz, że siur o tym wie? aaaa, to pewnie jest swiezo po obejrzeniu. ale to dawno bylo, jak Kondrat byl pacholeciem. Odpowiedz Link
wsteczny.bieg.zoltej.cizemki Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:52 naturalnie, że wiem, chociaż nie widziałam osobiście. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:06 raduch napisał: > O, i do tego młodziutka. tu same mlode!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
raduch Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:50 Wiem, ja na Historii żółtej ciżemki byłem w kinie. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:52 raduch napisał: > Wiem, ja na Historii żółtej ciżemki byłem w kinie. a ja wcale tego nie ogladalam, bo to nuda.ksiazka i film."o dwoch takich co ukradli" tez nigdy nie ogladalam. Odpowiedz Link
wsteczny.bieg.zoltej.cizemki Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:34 Bo ja z natury wery kulturalną oraz skromną osoba jestem. I studiuję psycho. To tak w celu przedstawienia się bardziej. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:46 wsteczny.bieg.zoltej.cizemki napisał: > Bo ja z natury wery kulturalną oraz skromną osoba jestem. I studiuję psycho. To > > tak w celu przedstawienia się bardziej. to sie nam przydasz. wlasnie mamy jeden przypadek na forumPPP Odpowiedz Link
wsteczny.bieg.zoltej.cizemki Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 21:52 Jaki? Niebezpieczny? Kliniczny? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:07 wsteczny.bieg.zoltej.cizemki napisał: > Jaki? Niebezpieczny? Kliniczny? eee, caly czas przesiaduje, od rana do nocy w necie i plecie. od rzeczy. nazywa sie mateusz wierzbicki. wystarczy watki poczytac, a nawet tylko ich tytuly. Odpowiedz Link
wsteczny.bieg.zoltej.cizemki Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:22 może jeszcze jakieś info? zaburzenia dysocjacyjne? słyszy głosy? problemy z pamięcią? mania wielkości? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:23 wsteczny.bieg.zoltej.cizemki napisał: > może jeszcze jakieś info? zaburzenia dysocjacyjne? słyszy głosy? problemy z > pamięcią? mania wielkości? chiba to ostatnie ewntualnie jeszcze moze byc "syndrom malego ptaszka" Odpowiedz Link
wsteczny.bieg.zoltej.cizemki Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:35 z założeniami freudowskiej psychoanalizy się nie zgadzam. Ale, jeśli to prawda, coś poszukamy i zanalizujemy... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: chciałam się przywitać 20.09.06, 22:36 wsteczny.bieg.zoltej.cizemki napisał: > z założeniami freudowskiej psychoanalizy się nie zgadzam. Ale, jeśli to prawda, > > coś poszukamy i zanalizujemy... no wlasnie. bo tu sie ANALizuje m.in. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:29 wsteczny.bieg.zoltej.cizemki napisał: > i niniejszym, po długiej nieobecności, zagościć na tym najlepszym z forów. logowania sie Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:32 Hahahahahaha!Ty mnoze WBZC ma firefoxa jak ja np. i nie musis ie logowac bo odrazu jest w tym miejscu na logowanie wpisane i hajslo i nick. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:47 khaki3 napisała: > Hahahahahaha!Ty mnoze WBZC ma firefoxa jak ja np. i nie musis ie logowac bo > odrazu jest w tym miejscu na logowanie wpisane i hajslo i nick. taka mondra to ja nie jestem. a wiesz, jak to jest sie logowac czterowyrazowym loginem, kiedy na GW co chwila wyrzuca? Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:56 No nie wiem bo mam firefoxa i tam masz takie cudko,ze zapamietuje login i haslo, jak wywala to klikasz tylko zaloguj.a co ty masz za przegladarke? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:07 khaki3 napisała: > No nie wiem bo mam firefoxa i tam masz takie cudko,ze zapamietuje login i haslo > , > jak wywala to klikasz tylko zaloguj.a co ty masz za przegladarke? firefoxa.a bo co?)))) Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:11 Noooo to przeciez mozna sobie wprowadzic login i haslo a pozniej odrazu kilkac loguj bez wpisywania.A zreszta co Ty tak sie usmiechasz pod nosem? Potrafisz Ty czlowieka wyprowadzic z rownowagi! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:24 khaki3 napisała: > Noooo to przeciez mozna sobie wprowadzic login i haslo a pozniej odrazu kilkac > loguj bez wpisywania.A zreszta co Ty tak sie usmiechasz pod nosem? Potrafisz Ty > czlowieka wyprowadzic z rownowagi! )) bo ja udaje,ze nie wiem. Odpowiedz Link
wsteczny.bieg.zoltej.cizemki Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:35 z logiem no problem, samo się loguje... Odpowiedz Link
ania.downar Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:42 A kto to ostatnio chcial nicka zmieniac.... nawet konkurs jakis byl.... Tak? Czy nie? Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:44 Ale sie odmienilo,bo mozna bylo e-mail gdzies przeniesc czy cos.A ja wymyslilam wtedy ociekajaca_sexem.No przeciez to juz lepsze!nawet gdyby sie chcialo zmieniac nicka na jakas cizemke to powiedz Andzia czyz ociekajaca_sexem nie jest lepsza? Odpowiedz Link
hatige wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 21:48 Ten KTOS to ja... Wredoty jestescie, nawet mnie nie kojarzycie ;-P malpy!!! ) Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 21:50 Bo ten KTOS nie kcial mojego fajnego pomyslu na ociekajaca_sexem!i w ramach obrazy majestatu postanowilam nie napisac,ze ten KTOS to Ty!A co!Bede malpka nawet mam banana Odpowiedz Link
hatige Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:01 lepiej banana niz bana! ;P Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:02 I jeszcze sobie podspiewam bananowy song i bedzie super Tak tematycznie A moge byc ta maupa co to sie iskaja wzajemnie? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:08 khaki3 napisała: > Bo ten KTOS nie kcial mojego fajnego pomyslu na ociekajaca_sexem!i w ramach > obrazy majestatu postanowilam nie napisac,ze ten KTOS to Ty!A co!Bede malpka > nawet mam banana ja proponuje login:'lokowka_z_koncowka"))) Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:09 ) hyhyhyh ociekajaca_sexem jest najlepsza :ppppppppp Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:12 khaki3 napisała: > ) hyhyhyh ociekajaca_sexem jest najlepsza :ppppppppp ale nierealna! Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:13 No jak nie jak tak!Ja np. jak sie postaram to ociekam sexem od gory do dolu bo grawitacja nie pozwala inaczej. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:24 khaki3 napisała: > No jak nie jak tak!Ja np. jak sie postaram to ociekam sexem od gory do dolu bo > grawitacja nie pozwala inaczej. a jak wyglada ta ciecz o nazwie seks? Odpowiedz Link
ania.downar Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 21:52 hatige napisała: > Ten KTOS to ja... Wredoty jestescie, nawet mnie nie kojarzycie ;-P malpy!!! ) > Ty, no ja tu nowa jestem.... reszta kojarzy Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 21:52 Ciiiiiiiicho badz i lap banana Odpowiedz Link
hatige Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:01 a Ty mi sie nie tlumacz, nie wymigasz sie i juz. KROPKA! ;-P Odpowiedz Link
ania.downar Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:03 Ja sie nie tluuumaaacze, ja wyyjaasniam.... Odpowiedz Link
khaki3 Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:07 I pamietaj nie ma ludzi niewinnych!Sa zleprzesluchiwani!Wiec nie ma co wyjaaasniac :ppppppppppp Odpowiedz Link
ania.downar Re: wrrrr! ja chcialam ale nie zmeinilam :-P 20.09.06, 22:23 Oj, dooobra, gdzie podpisac? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:48 khaki3 napisała: > Ale sie odmienilo,bo mozna bylo e-mail gdzies przeniesc czy cos.A ja wymyslilam > wtedy ociekajaca_sexem.No przeciez to juz lepsze!nawet gdyby sie chcialo > zmieniac nicka na jakas cizemke to powiedz Andzia czyz ociekajaca_sexem nie jes > t > lepsza? matko jedyna! Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:51 No lepsza ociekajaca_sexem niz np. rozowa alinka czy sexi_koroneczka Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:51 a zreszta!wymyslisz cos lepsiejszego niz ociekajaca_sexem? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:09 khaki3 napisała: > a zreszta!wymyslisz cos lepsiejszego niz ociekajaca_sexem? juz napisalam wyzej: "lokowka_z_koncowka". Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:13 Niee soryy mala musisz cos innego wykombinowac.ociekajaca_sexem jestthe best wiec musisz cos takiego rzucajacego na kolana wydumac. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:25 khaki3 napisała: > Niee soryy mala musisz cos innego wykombinowac.ociekajaca_sexem jestthe best > wiec musisz cos takiego rzucajacego na kolana wydumac. "wibrujaca_koncowka_lokowki_pasiastej" Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:37 Dobra))))) Ujdzie w wiekszym tloku a jaka wizytowke do tego zrobisz? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:39 khaki3 napisała: > Dobra))))) Ujdzie w wiekszym tloku a jaka wizytowke do tego zrobisz? trzeba by poszukac jakiejs fotki w internetowym sex-shopie. Odpowiedz Link
ania.downar Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:51 A... nie sledzilam... a ta ociekajaca zostawie bez komentarza, bo kurcze never- ever nie chcialabym miec takiego nicka... chciaz dzisiaj zajrzalam na f. Zdradz ja/jego, tam bym to mogla wykorzystac, hahaha. Tyle, ze to forum nie dla mnie, bo oni tam po pracy juz sie oddaja szczesciu rodzinnemu, a ja sie wtedy uaktywniam, wiec nie moge im pisac na biezaco co o nich mysle. A to mi zasadniczo bardzo przeszkadza... Odpowiedz Link
khaki3 Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 21:52 ociekajaca_sexem to naprawde superancki nickjak nikt go nie chce to sobie taki zrobie i bede smigac po forach i chopakow podrywac na moj ociekajacy sex Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:03 Khaki, zrób sobie nick óciekajacy_sex Odpowiedz Link
ania.downar Re: a ja chcialam wspolczuc 20.09.06, 22:04 )) (nic nie pisze, ze hahaha albo cos...) Odpowiedz Link