Dodaj do ulubionych

a nowy serial jest

26.09.06, 10:32
hela o pałach
ciekawy? smile
Obserwuj wątek
    • aasiula1 Re: a nowy serial jest 26.09.06, 10:37
      A nie wiem, nie wiem. Oglądałam kiedyś oryginał ("Grace under fire") i nie
      podobał mi się jakoś szczególnie
    • dzikoozka Re: a nowy serial jest 26.09.06, 10:53
      o pałach to może marta uparta smile)
      • aasiula1 Re: a nowy serial jest 26.09.06, 10:55
        kiedys było w 1z10: "przy spodniach i na świadectwie" odp gracza: "Pałka"!!!!!!!
    • mmagi Re: a nowy serial jest 26.09.06, 10:56
      takio sobie,troszke humoru jest.......ale zeby sie jakos podniecac to raczej
      nie,ogladałam 2 odcinkismile)
    • grubaska20 Re: a nowy serial jest 26.09.06, 11:09
      uznaję ten wątek za próbę odwrócenia uwagi forumowiczy od postaci i życia
      autorki, drążonych w sąsiednim wątku!! ale ja się nie dam nabrać, o! hehewink
      • niedzwiedzica_sousie Re: a nowy serial jest 26.09.06, 11:14
        brawo kochana!!!!!!!!!!!!
    • juleczka4 Re: a nowy serial jest 26.09.06, 11:12
      Nie podoba mi się ten serial o!
      • six_a Re: a nowy serial jest 26.09.06, 11:16
        o pałach Ci się nie podoba? smile))
    • sjena1 oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shannon 26.09.06, 11:14
      zginęła definitywnie czy też ożyje????
      żal mi sayida taki fajny ;-/
      • six_a Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:16
        niestety nie wiem, bo w ogóle żadnego nie oglądam, oprócz friends na dvd.
        ale są takie serwisy, które opisują i analyzują każdy odcinek losta smile))
        • sjena1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:17
          tylko wtedy dowiedziałabym sie wszystkiego a ja tylko to chcę wiedzieć ;-/
      • niedzwiedzica_sousie Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:18
        definitywnie smile
        • sjena1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:21
          biedny sayid ;-/ może przydzielą mu inną kobite??

wieem wiem zwariowałam ;-D
          • aasiula1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:22
            jakoś mnie to wkurzyło, że tamta ją ubiła. Tak z nienacka, nic nie zapowiadało
            tej smierci. Nie byłam na to psychicznie przygotowana crying
            • sjena1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:24
              ooooo to tak jak ja ;-( tym bardziej ze ją polubiłam dopiero w tym odcinku i on
              powiedział że ją kocha ;-( no wiecie co ........zwariowałam
              • niedzwiedzica_sousie Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:26
                ale on kocha inną tak naprawdę!
                • sjena1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:28
                  ale na wyspie??????? czy poza wyspą????
                  • six_a Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:40
                    a ja już widziałam tu takom jednom co tylko losta oglądała, jesteś ta sama czy
                    nowa? smile
                    • sjena1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:42
                      chyba kiedys pytałam co było w ostatnim odcinku tongue_out
                  • niedzwiedzica_sousie Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:43
                    no tą arabkę, przecież on leciał po nią, jak samolot się rozbił. widzę, że
                    koleżaneczka słabo zaangażowana
                    • sjena1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:47
                      bo wczesniej widziałam ino powtórki piąte przez dziesiąte ale przypominam sobbie
                      jak o nim był odcinek że właśnie kogoś kochał tylko nie mogli byc razem bo on
                      był antyterrorystą tak?
                      • niedzwiedzica_sousie Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:56
                        on był żołnierzem
                • six_a Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:41
                  coś duży wybór na tej wyspie, a miała być bezludna?
                  chyba zacznę oglądać smile))
                  • sjena1 Re: oglądam tylko LOST, więc może wiesz czy shann 26.09.06, 11:42
                    polecam
                    ale ściągnij sobie od początku
                    warto smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka