juleczka4 04.10.06, 13:26 Szlak, niech mi ktoś wyjaśni o co w tym chodzi?? Dlaczego dekadencji?? przeca to się kupy nie trzyma , chyba ,że ktoś nie zna pojęć to może mu leży ;/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:28 szlak jest w górach widziałam na własne oczy Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:31 six_a napisała: > szlak jest w górach > widziałam na własne oczy > Ano Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:34 six_a napisała: > to może jednak szlag? Znalazł się belfer :p Odpowiedz Link
alpepe Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:29 i co z tego, że to się kupy nie trzyma? A taki slogan: ciepło z przyszłością (technika grzewcza), to niby się trzyma kupy albo d.y? Slogany maja brzmieć a nie oznaczać. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:30 alpepe napisała: > i co z tego, że to się kupy nie trzyma? > A taki slogan: ciepło z przyszłością (technika grzewcza), to niby się trzyma > kupy albo d.y? > Slogany maja brzmieć a nie oznaczać. hehe ale jak to sensu nie ma to jak No a to ciepło z przyszłoscią to się trzyma , bo założysz se pożadny grzjnik to masz ciepło na lata (przyszłość) Odpowiedz Link
alpepe Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:32 to nie jest hasło: grzejnik na lata, tylko ciepło z przyszłością. Dwa pojęcia bastrakcyjne, które nijak się nie łączą. Odpowiedz Link
khaki3 Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:32 Julka nie psychuj!bo sie znowu przegrzejesz od myslenia i sie tobie loczki porobia Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Z lekką nutką dekadencji 04.10.06, 13:34 khaki3 napisała: > Julka nie psychuj!bo sie znowu przegrzejesz od myslenia i sie tobie loczki poro > bia Loczki to mam przez tą pogode walniętą wrrrrrrrrrrrrrrrr A tak mam se ochote pofilozofować:p;p Odpowiedz Link