six_a 04.10.06, 23:30 jak żyć? idę po ostatnią szklankę sangrii nie obwiniajcie mnie lodówka aż piszczy z tęsknoty rzecz jasna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Re: Co pić? 04.10.06, 23:33 ja mam ochote na kromkę z serem żółtym , sałatą i pomidorem +pieprz +sól aaaaaaa anie wstane do lodowki bo mi sie nie kce Odpowiedz Link
six_a Re: Co pić? 04.10.06, 23:34 aaa, zapomniałam, że jeszcze mnie ssie, zapowiada się dłuższy pobyt w kuchni. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Co pić? 04.10.06, 23:39 six_a napisała: > aaa, zapomniałam, że jeszcze mnie ssie, zapowiada się dłuższy pobyt w kuchni. i co jesz?? Odpowiedz Link
six_a Re: Co pić? 04.10.06, 23:47 i co niedźwiedź? mam bułkę z musztardą i żótym serem, bo nie chciało mi się masła wyjmować, ostatnią karotkę i dwa kawałki smażonego węgorza - wszystko jakieś tyci-tyci, a bułka to już normalnie dla krasnoludka. a i sangria z sokiem pomarańczowym. zestaw pt. rewolucja październikowa na twoim talerzu. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Co pić? 04.10.06, 23:49 six_a napisała: > i co niedźwiedź? stare ale jare > mam bułkę z musztardą i żótym serem, bo nie chciało mi się masła wyjmować, > ostatnią karotkę i dwa kawałki smażonego węgorza - wszystko jakieś tyci-tyci, a > > bułka to już normalnie dla krasnoludka. > a i sangria z sokiem pomarańczowym. > > zestaw pt. rewolucja październikowa na twoim talerzu. > Niezle, niezle Ja masłem nie smaruje od lat i dobrze Odpowiedz Link
six_a Re: Co pić? 05.10.06, 00:00 przyszedł kot, niby do mnie, ale widzę że do węgorza. taka to jest wdzięczność za sprzątanie kuwety. Odpowiedz Link
vandikia Re: Co pić? 05.10.06, 00:02 zanotowalam, ze kota jednak masz, bo nie pamietalam co. kurde polozylam sie i wstalam, pobudzona jestem i zasnac nie mogie, a monż dodatkowo przy kompie tez siedzi, jutro bede nie do życia Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Co pić? 05.10.06, 00:10 six_a napisała: > przyszedł kot, niby do mnie, ale widzę że do węgorza. taka to jest wdzięczność > za sprzątanie kuwety. > tiaa, ja juz też poznałam się na kocie Przygarnie człowiek taka bidule wychudzoną , chorą , a teraz to przyjdzie jak śpiąca jest albo głodna )) Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Co pić? 04.10.06, 23:38 Wyznaję mój grzech: paczuszka (mała) orzeszków na dobranoc. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Co pić? 04.10.06, 23:39 marta.uparta napisała: > Wyznaję mój grzech: paczuszka (mała) orzeszków na dobranoc. może być ) Ale umyj zęby Odpowiedz Link
alpepe Re: Co pić? 05.10.06, 09:24 mój mąz wczoraj kończył Moser Lenz, austriackie czerwone o przepięknym bukiecie i aksamicie na języku. Może to pić? Odpowiedz Link