dzikoozka 17.10.06, 15:17 ale mam przestoj w robocie... i paznokcie se pomalowalam aaaaa jak za komuny ))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Re: az wstyd 17.10.06, 15:32 dzikoozka napisała: > urlopuje sie na sycylii ) z żoną chciaż??;;p Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: az wstyd 17.10.06, 15:36 Fajnie ma. Czemus mi sie w glowie zapalil napis "sprawiedliwosc spoleczna" PS. Z wlasna? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: az wstyd 17.10.06, 15:38 eeee ja mu nie zazdroszczę ) pracuje, jest bystry, to ma ) Z własną, sama mu bilety rezerwowałam. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: az wstyd 17.10.06, 15:41 Ja nie mowie o zazdrosci tylko o poczuciu sprawiedliwosci spolecznej. Jakby mnie poslali na urlop na Sycylie (jakos mi nikt nie proponowal nigdy) to bym pewnie byl nieszczesliwy tam. Ale jednak jakis socjalizm sie budzi. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: az wstyd 17.10.06, 15:46 nie rozumiem? Jak masz ochotę to możesz jechać, nie? Kwestia finansów ) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: az wstyd 17.10.06, 15:52 No wiesz, to jest ta slowianska zazdrosc Wiesz czym sie rozni zazdrosc francuska od niemieckiej i rosyjskiej? Moze bym i (kwestia finansow) mogl. Ale boli ze twoj szef moze bardziej )) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: az wstyd 17.10.06, 15:56 Nie? Mnie nie boli jakbym zapie...elała jak traktorek, moze by bolało Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: az wstyd 17.10.06, 16:02 No to jest tak: zazdrosc- po francusku - ze mi zle bo sasiad ma atrakcyjniejsza zone/kochanke po niemiecku - ze mi zle sasiad ma lepszy samochod/krowe po rosyjsku - ze chce zeby krowa sasiada zdechla Co do szefa. Moje pecherze od lopaty nie maja tu nic do rzeczy. I tak mi niemilo. A w ogole szefowie to niedobrzy sa. Klasa prozniacza. )) Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: az wstyd 17.10.06, 16:04 aaaaaaaaa nie mogę ))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link