monalisa.pl 25.10.06, 09:41 hurtem zapodam zyczenia zeby sie nie rozdrabniac na osobne watki i osobne gratulacje Gratuluje kasiuli (piekne foty i suknia) i Khaki - wszystkiego NAJ na nowej drodze zycia dla Was kochane khaki - czekamy na foty! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulka822 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 09:45 no to ja juz indywidualnie - dzięki wielkie )) Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 09:45 Dziekowac dziekowac Wrazenia zapodam slub w srodku tygodnia to dziwna sprawa musze przyznac,ale fajna bylo milo,kameralnie, rodzina najblizsza i przyjaciele. razem ok 30 osob, dom ledwo wszystkich pomiescil ale dalismy rade bylo milo i ciekawie o dziwo nie przytylam i sie w sukienke zmiescilam ludzie na nas patrzyli jak na UFOKI srodek tygodnia a my tu sobie smigamy odstrojeni cerkiewny w planach, nie powiem narazie kiedy co by nie zapeszyc a ja przesadna z lekka jestem bylo milo i ciekawie fajne doswiadczenie rodzice zachwyceni,choc zdziwieni bo im powiedzielismy dopiero tydzien temu przyjaciolke wtajemniczylam wczesniej, pomagala wybierac sukienke. zwykla nie slubna. na ta bedzie jeszcze czas no i od nastepnego miesiaca czekaja mnie zmiany dokumentow,chyba,ze trzeba wczesniej zmienic?? tego to nie wiem i obraczka sie zaklinowala na Marcina paluchu ale dalismy rade kostka bolala jak cholera a moja mama poryczala sie jak bobrzyca Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 09:48 taaaa enter i po pisaniu skonczylam,ze sie mama poryczala i nie zaluje bo to fajna sprawa to jakby ktos pytal czy zaluje i pomimo tego, ze zawsze chcialam slub z pompa to mi sie odechcialo bo taki kameralny jest naprawde uroczy i polecam kazdemu kto jeszcze planuje i swietnie, ze udalo nam sie wszystko zalatwic teraz czeka mnie wielkie sprzatanie Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:12 aha rozumiem ze cywilny byl zamierzony ale dlaczego piszesz ze marzylas zawsze o takim z wielką pompą a tu tylko cywilny a koscielny w planach? chodzi o kase pewnie...? ja osobiscie zawsze marzylam o koscielnym z biala suknia o weselu z myzuka do rana oczepinami itp - moze to taki malomiasteczkowe marzenia ale ja sobie inaczej nie wyobrazam tego dnia (podobno jedynego w zyciu hehe) tak czy inaczej - za 8 miesiecy sie przekonam jak to jest)) raz jeszcze gratulejszyns Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:17 Pieniadze tutaj nie graly roli. W usc to byl spontan. chcielismy i jakos takos a Twoje wyobrazenia o slubie sa jak najbardziej normalne zawsze chcialam z pompa nie wiem dlaczego, jak bylam mala to chcialam byc jak ksiezniczka ale chyba juz tego wyroslam wiem,ze to dziwne najpierw cywilny pozniej koscielny ale tak sobie zachcielismy.pozatym czekamy na Marcina ojca,ktory jest w stanach i wraca na poczatek stycznia. wiec planujemy,ze jakby dobrze poszlo to 7 stycznia na 1 dzien swiat Bozego Narodzenia a jak nie wyjdzie to moze na Wielkanoc no jakos to bedzie jutro idziemy wybadac wszelkie sale wolne i licze na to,ze slubu udzieli mi ten sam baciuszka,ktory mnie chrzcil Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:23 no i super grunt to robic wszystko wg wlasnej wizji i marzen Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:24 I o to chodzi Zeby siebie nie zatracic w tych wszystkich sprawach i robic to co sprawia nam przyjemnosc Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:26 wlasnie a suknie bedziesz miala tradycyjna ? ogladasz sie juz za nimi? Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:28 Hmmmmm chyba zrezygnuje z tradycyjnie bialej. Widzialam sliczna jakby brudna biel albo perlowa. ogladalam,ale narazie nic nie widzialam.Wiem,ze nie bedzie to beza,albo jakas taka inna To powiedzialam co wiedziala a wytlumaczylam,ze wiadomo o co chodzi A plany slubne jak? zalatwione wszystko?A Ty to juz pewnie polowe masz za soba wiec moge Ciebie podpytywac i sie radzic??? Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:51 no ja bezy tez nie chce ale cos lekkiego , cos co nie bedzie mi w tancu przeszkadzało, w czym bedzie mi wygodnie tanczyc i siedziec no i ma mi sie- i tylko mi- podobac no my mamy juz kosciól załatwiony, wplaconą zaliczke(!) za termin w kosciele, nauki przed malzenskie bedziemi mieli łikendowe niebawem juz wiec w kilkanascie godzin sie uwiniemy bo nie widzi mi sie latac do koscioła przez 10 tyg na godzine i to wieczorami, sala na wesele i menu tez załatwione i uzgodnione,teraz tylko zaliczki za sale i zarcie ale to juz na poczatku roku pewnie jakas czesc , DJ nareczcie zaklepany - reszta zostala juz na koniec czyli foty i film zrobia nam nasi znajomi , samochod bedzie tez po znajomosci, jedynie to suknia i garniak ale to juz same przyjemnosci na koniec, jakies tak duperele typu wiazanka przystrojenie auta, sali ,kosciola uffff chyba na tyle... aha - ludzie sie z nas smieli ze w czerwcu na prawie rok przed slubem zaczynamy dzialac ale zdziwili sie jak uslyszeli ze no nasz termin (lipiec) i nasza godz (musi to byc ost slub tego dnia hehe) w tym kosciele byly ostatnie tego dnia i dobrze ze to zaklepalismy bo bylo juz cienko z tym terminem, sala tak samo - byla juz para przed nami na ten dzien ale sie na szczescie rozmyslili hihi(nie ukrywam ze i koscoil i sala mialy dla nas spore znaczenie i nie sa to przypadkowe miejsca) a DJ to wiadomo - musi byc w miare sprawidzony i dobry zeby nie bylo kichy na weselu i ciesze sie ze ten co sobie go "upatrzylismy" ma wolne w naszym dniu slubu UFFFF! sorry ale jesli mowa o slubie i weselu to "gadam" jak najeta ale nie popadlam jeszcze w zadna paranoje poprostu lubie wszelkie organizacje itp! takze chetnie sluze pomoca i informacjami jesli bedziesz cos miala do mnie Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:54 No to jak gadasz jak najeta to Kochanienka NIE OPEDZISZ sie od moich pytan Wiec szykuj sie Jak posiadasz gygy albo skype najlepiej to kunec bede pytac,radzic sie i w ogole Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 10:56 spoko na gg jestem tylko w domu bo w pracy nie mam ani skype ani gg (swinie zrobily nam szlaban na rozrywke - dobrze ze gazete mam)) napisz mi gg na mailu do siebie to pogadamy wieczorem Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 11:00 juzem wyslala!ale,ze zablokowali rozrywki to naprawde chamstwo! dobrze,ze w ogole masz neta. ja pracowalam w firmie jednej gdzie byl TYLKO telefon nawet kompa nie mialam! 8 godzin jak cipok siedziala, ale za to nadrobilam zalegle ksiazki Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 11:02 w mojej 1 pracy tez mialam tylko tel i kompa (!) ale netu juz mi chamy nie dali i jakos 3 lata wytrzymalam :-0 mialam za to prase kobieca,ksiazki i telefon na ktorym natrzaskalam im nie mało teraz bez netu to jak bez reki hehe Odpowiedz Link
khaki3 Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 11:04 mnie najbardziej wkurzalo nie to,ze siedze bez :dostepu dp swiata: a to,ze to firma prawie,ze rodzinna!laska w centrali WSZYSTKO partaczyla a byla siostra zony szefa,wiec zwalala na innych! pieprzona firma i tyle! uwierzysz,ze nie mozna bylo sie doprosic materialow biurowych? siedzialam przez 1 tydzien BEZ zadnych materialow!nawet umow nie mialam! tragedia istna! Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: STO LAT Nowożency z Anala:-) 25.10.06, 11:27 no tu gdzie teraz jestem to na poczatku bylo wszystko: gg i inne duperele. ale przyszedl nowy dyr informatyki i ukrucil nam te rozrywki! i tak dobrze ja mam bo nie wszytscy u mnie maja internet dodam ze pracuje w administracji panstwowej Odpowiedz Link
listek_a że się tak wtrące... 25.10.06, 10:31 gratuluje przede wszystkim... ja mam wesele za dokłądnie 10 miesięcy. na poczatku nie chciałam wesela, potem pod presją sie zgodziłam i nie zaluję tego, ale wiem, ze dla mnie to bedzie straszny stres byc w roli pierwszoplanowej. nie radze sobie z tym.niue wiem, jak zrobic, zebym czuła sie dobrze, miała wszystko w d... co niewazne i skupiła sie tylko na tym co najwazniejsze...buuuu Odpowiedz Link
khaki3 Re: że się tak wtrące... 25.10.06, 10:32 eeee to nas tu duzo widze trzeba sobie konferencje na gygy urzadzic,radzic sie pocieszac i na duchu wspierac Odpowiedz Link
monalisa.pl Re: że się tak wtrące... 25.10.06, 10:53 ja z jednej str tez sie boje tego ze bede na 1 planie itp i nie wiem jak bede sie z tym czula ale z drugiej str nie wyobrazam sobie tego dnia inaczej niz zaplanowalam sobie to jakis czas temu Odpowiedz Link
listek_a Re: że się tak wtrące... 25.10.06, 11:35 Ja nigdy jakos nie mialam wyobrazenia jakby miał wygladac ten dzien. Teraz mysle, jakby tu sie nie zestresowac i moc pozniej powiedziec, ze to naprawde był najpiekniejszy dzien w moim zyciu hehe Odpowiedz Link