Gość: nitka3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:15 bez przerwy otwiera mi sie okienko w którym Adobe Flash Player molestuje mnie o zainstalowanie !Co robic ?Zainstalowac ,i dopiero wtedy da mi spokój? Szlag mnie trafia!Prosze o rade !!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: AraS Re: Adobe Flash Player-prześladowca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:29 Możliwe że masz jakieś spyware czy wirusy ... przeskanuj system. Link Zgłoś
manhu Re: Adobe Flash Player-prześladowca? 22.08.06, 15:00 Bredzisz. Flash Player to podstawa i trzeba to mieć. Inaczej niektóre strony nie wchodzą normalnie. Owszem są też irytujące, przesuwające się reklamy we flashu, ale to da się zablokować. Link Zgłoś
Gość: falcon Re: Adobe Flash Player-prześladowca? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.08.06, 12:30 Czy używasz przeglądarki Internet Eplorer? Bo opis wygląda trochę jak monit ActiveX o zainstalowanie Flash Playera, niezbędnego do np. wyświetlania nachalnych reklam na stronach WWW. ;) Pytanie tylko czy: 1. Nie wiesz co jest Flash :) 2. Masz już Flasha zainstalowanego i dziwi cię, że przeglądarka wciąż go chce. 3. Nie chcesz używać Flasha. 4. Inne. :) Link Zgłoś
kell99 Re: Adobe Flash Player-prześladowca? 22.08.06, 15:09 jenynym lekarstwem na flash jest firefoks + adBlock/flash block Link Zgłoś