dziewice 21.11.06, 20:11 tylko nie pamietam ile osob musi byc w druzynie, czy ktos reflektuje? aha tylko jak nazwiemy druzyne, kurcze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: a moze wystapimy w Familiadzie? 21.11.06, 20:12 bedziemy rodzina anlno-moralnych ja moge mowic za karola chujowe zarty Odpowiedz Link
maretina Re: a moze wystapimy w Familiadzie? 21.11.06, 20:16 Z instrukcji windy: "Po otworzeniu drzwi przystankowych należy sprawdzić, czy kabina stoi za nimi." Odpowiedz Link
dziewice Re: a moze wystapimy w Familiadzie? 21.11.06, 20:17 hehe, no dobra, nie ma nikogo innego Odpowiedz Link
kocia_noga Re: a moze wystapimy w Familiadzie? 21.11.06, 20:30 Ja mogę.AHA DZIEWIC, ty nie chrzań o mojej fotce że nie ma łydek, ty napisz wyraźnie że mogłabym być twoją babką, bo dziewczyny nie wiedzą. Odpowiedz Link
dziewice Re: a moze wystapimy w Familiadzie? 21.11.06, 20:34 no wlasnie tak myslalem, ostatnio ze nie powinienem nic mowic, ale nie bylbym soba gdybym nie napisal o lydkach bo w cieniu drzew nie bylo ich widac wyraznie. , anylej nie widzilas mi wiec nie gadaj Odpowiedz Link
dziewice Re: Analne Orale:-))) 21.11.06, 22:24 a kto bedzie glowa rodziny? to wiadomo, ale kogo do Familiady? Odpowiedz Link