reniatoja 13.12.06, 15:48 I jeli tak to poprosze o link. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: czy ktoś z was ma swój blog? 13.12.06, 15:56 a ty juz nie masz co z czasem robić? sama załóż Odpowiedz Link
reniatoja Re: czy ktoś z was ma swój blog? 13.12.06, 15:58 Ta. założę i ciekawer kto by to czytał. Szkoda sie błaźnić )) Nie masz swojego? Dziewice, srtasznie piekną masz drogę do smietnika, ale kurde cóś mało ruchu w tym twoim gospodarstwie. Odpowiedz Link
dziewice Re: czy ktos z was ma swoj blog? 13.12.06, 16:05 a dziekuje CI bardzo, w czynie spolecznym staramy sie upeikszyc okolice tak aby wszyscy byli szczesliwi, zgodnie z Twoja sugestia na najblizszym zebraniu wyjde z inicjatywa spoleczna w celu wprowadzenia dodatkowych zajec sportowych . Odpowiedz Link
niedzwiedzica_sousie Re: czy ktoś z was ma swój blog? 14.12.06, 08:19 nawet nie wiem jak to się robi Odpowiedz Link
sjena1 Re: czy ktoś z was ma swój blog? 13.12.06, 15:59 no właśnie jak masz go dużo to poskładaj mi orbitreka, właśnie został przysłany w 87 częściach, gorsze to niż puzzle Odpowiedz Link
krambambulia Re: proszę bardzo 13.12.06, 18:39 ale muszę z góry uprzedzić, że blog jest kierowany głównie do obiorców słabo mówiących po polsku. Dlatego wpisy brzmią jak z czytanki dla dzieci albo jak z "Na żywo" albo innych "Cieni i blasków" Odpowiedz Link
kiniamum Re: czy ktoś z was ma swój blog? 13.12.06, 17:37 ja mam, a wlasciwie moj syn www.rogus.moblog.pl Odpowiedz Link
hatige Re: czy ktoś z was ma swój blog? 13.12.06, 20:23 jakis czas temu tez pytalam - Kramba tylko sie zglosila... Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: czy ktoś z was ma swój blog? 13.12.06, 20:36 eeeeee je wiodę arcyciekawego życia (ja tam się nie nudzę, robię co lubię ale kogoś mógłby opis zanudzić) Odpowiedz Link