lubart Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:07 polemiki i komentarze w wątkach kilku. ( wcisnąłem enter niechcący), a miał być dalszy ciąg Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:08 lubart napisał: > polemiki i komentarze w wątkach kilku. ( wcisnąłem enter niechcący), a miał być > > dalszy ciąg i teraz czekasz,zeby cie ciagnac za cygaro? Odpowiedz Link
lubart Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:13 nie, nie . tylko za dużo tego. tak w ogóle, to dlaczego miałbym sie obawiać, żeby Ci nie podpaść??. żadnych perfidnych i wyrachowanych zdań nie pisałem!! no i kpiny z mojego literackiego gustu...ja wiem? lubię go i tyle. żadna góra czy dolna. półka. każdy z nas ma swoje półki i półeczki. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:14 lubart napisał: > nie, nie . tylko za dużo tego. tak w ogóle, to dlaczego miałbym sie obawiać, > żeby Ci nie podpaść??. żadnych perfidnych i wyrachowanych zdań nie pisałem!! > no i kpiny z mojego literackiego gustu...ja wiem? lubię go i tyle. żadna góra > czy dolna. półka. każdy z nas ma swoje półki i półeczki. ja to mam taka,ze spokojnie stawiam na niej talerzyk z ciastem Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:16 lubart napisał: > wąziutka gdyby jeszcze talerz! tez sie ciesze,ze obiadowy sie jeszcze nie miesci Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:19 lubart napisał: > to i pizzowaty tez nie? to chyba ten sam rozmiar,wiec nie. Odpowiedz Link
lubart Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:21 pizzowate są większe, ale oczywiście od rozmiaru onej to zależy. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:23 lubart napisał: > pizzowate są większe, ale oczywiście od rozmiaru onej to zależy. preferuje male. ale jak do spolki to srednie. lepiej nie dojesc niz sie przejesc. Odpowiedz Link
lubart Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:25 pewien stopień niedosytu jest wskazany. nie tylko przy jedzeniu pizzy. tak sądzę. Odpowiedz Link
lubart Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:14 sousie wiesz, że myślę powoli i piszę powoli Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:15 lubart napisał: > sousie wiesz, że myślę powoli i piszę powoli a w lozku jak? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:18 lubart napisał: > sypiam. sam? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:20 lubart napisał: > zależy znaczy sie: dochodzaca pomoc?) Odpowiedz Link
lubart Re: Cześć, przeczytałem 28.12.06, 20:22 wszystko zalezy od aktualnego poziomu libido i dokładnie nie wiadomo kto komu pomaga Odpowiedz Link