Dodaj do ulubionych

"pacz pan" heheh

23.01.07, 22:49
uwielbiam ten zwrot leppera hehetongue_out
swoją drogą nędzny ten tusk się robi.. a może zawsze taki był?
Obserwuj wątek
    • grubaska20 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 22:51
      yyy.. znaczy się 'teraz my' oglądam
      • aasiula1 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 22:55
        bo wiesz: jeśli wejdziesz między wrony musisz krakac tak jak one...
        • grubaska20 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:01
          hmmm..uncertain
          a jak uważasz, te dzieciaki są winne samobójstwa dziewczynki z gdańska, czy nie?
          • aasiula1 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:05
            wiesz trudno mi powiedzieć, np nie widzialam tych taśm...
            jak ktos jest nadwrażliwy to sie może zabić po jakimś niemiłym słowie na jego
            temat, to nie znaczy że ten co powiedział jest winny
            Z drugiej strony po opisach tego co tam było i po zeznaniach swiadków myślę że
            jednak dręczyli ja. Wiadomo, nie zgwałcili jej w klasie, ale myślę że jakąś
            odpowiedzialność za to ponoszą
            • grubaska20 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:12
              nie wime, może za bardzo radykalna jestem.. może za bardzo personalnie wszystko
              odbieram, ale gdyby coś takiego spotkało moje dziecko.. wdeptała bym takiego
              małego gnoja w chodnik!! zajebałabym kapciem!! normalnie ponosi mnie!!
              i ta jego głupia matka.. kosmos, boże widzisz i nie grzmisz?!?!?! też nie
              widziałam filmiku, ale przecież ten filmik trwał niecałą minutę i to, że nic
              takiego na nim nie było, znaczy, że inne dzieci składające zeznania kłamały,
              czy jak? głupia matka małej kreatury- "syn płakał..", no i co?? ale jak
              publicznie ciągnął za łeb swoją 14letnią koleżankę, żeby robiła mu loda, to nie
              płakał?? szkoda. qrde, normalnie co się dzieje z tym światem..ech!
              • aasiula1 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:15
                no w takich chwilach właśnie myslę, ze Julka idzie do szkoły za rok (zerówka) uncertain
                Ale wiesz, ja bym tych rodziców też ukarała. Bo jeżeli 14latek tak sie
                zachowuje to to jest duuuża wina rodziców. jak oni olali wychowanie syna to
                skąd on miał czerpać wzorce?
                • grubaska20 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:17
                  no dlatego ta matka rodem ze startrek wywołała u mnie pianę na pysku..
                  • aasiula1 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:18
                    chyba poślę Julkę do jakiejś katolickiej szkoły żeńskiej wink
                    • grubaska20 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:27
                      heh, przestań!smile swoją drogą, własnie podobno akie niby świętoszki, "oazówy",
                      najdziczej się bzykają hehetongue_out
                      • aasiula1 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:32
                        znam taką laskę, co zawsze była kujonką, potem w liceum się rozszalała i
                        pierwsza z nas sie "puściła", potem coś jej odwaliło i poszła na takie oazowe
                        spotkanie. Wessało ją tam, poznała kolesia (mieli wesele bez alko!). Jest rok
                        starsza i trzecie dziecko w drodze
                        • grubaska20 Re: "pacz pan" heheh 23.01.07, 23:35
                          hehhe, taka to pożyje!tongue_out
    • six_a Re: "pacz pan" heheh 24.01.07, 01:20
      a mi się podobał w jakiejś rozmowie z olejnik: "tyle pani mówi, że mi w gardle
      zaschło"
      smile
    • kobieta_na_pasach Re: "pacz pan" heheh 24.01.07, 09:06
      grubaska20 napisała:

> uwielbiam ten zwrot leppera hehetongue_out
      > swoją drogą nędzny ten tusk się robi.. a może zawsze taki był?

widze, ze koleznce powoli schodzi z ócz bielmosmile nie wystarczy miec "parcie" na
      wladze, trzeba miec jeszcze osobowosc, a tej Tuskowi zawsze brakowalo. Kaszub,
      to nie dziwota.a Leppera lubie za wielobarwnosc.
    • kobieta_na_pasach Tusk wszedl do studia, jak do wlasnego domu 24.01.07, 09:10
      tak sie dobrze czuje w TVN. i nie dziwota, coreczka bedzie tanczyc niedlugo z
      gwiazdami w TVN ( w oczach chyba. widzialam ja w centrum handlowym, łazila i sie
      gapila na ludzi, czy ja poznaja); zona moze niedlugo program kulinarny
      poprowadzi....jak zaczal mowic to usnelam, taka ma "interesujaca" retoryke.
    • pszczolaasia Re: "pacz pan" heheh 24.01.07, 18:24
      bezbarwny zawsze był. w znaczeniu Tusk. i prostestuje ttaj do kolezanki
      Pasiastej, ze bezbarwnosc to cecha kaszubów;-D jestem co prawda polowicznie
      kasuzbek a w zasadzie to nawet 1/4 ale jednak!!!
      sprawa Ani- dla mnie zadziwiające sa proby umniejszenia tego co sie stalo.
      robienei z niej troche za bardzo wrazliwej. moze i byla. ale byla zaszczuwana
      przez jakis dluzszy czas (przyznali sie do tego) i nie wytrzymala. ja bym
      wpierdolila gnojom, ona nie byla od tego zdolna. a postawa rodzicow
      pt. "konskie zaloty takie" mnie irytuje... byl kiedys dawno temu taki film-
      "januszek" mamusia na rasiach synusia nosila usparwiedliwaila kazdy jego
      grzeszek i bronila go przed wszytskim i wsyztskimi. potem on jej za to
      bezstresowe wychowanie podziekowal. w pieknym stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka