vandikia 22.02.07, 20:30 czy Ty w ogole kojarzysz jak pisza osoby wpisane w Twoich przyjaciol czy zabawiles sie w kolekcjonerstwo? Przypadkiem zerknelam na Twoja wizytowke i po rozszerzeniu przyjaciol oczy mi przyćmiło od ilości bab ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Dziewic 22.02.07, 20:48 no wlasnie zbieracz sie znalazl jeden no ))) a co do naszej sprawy.. to moze poczekamy na testosteron? moze bedzie okazja.. ja dzis naprawde nie dalam rady Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Dziewic 22.02.07, 20:41 poszłam twoim tropem, faktycznie idzie w ilość heeheheh (nie to żeby jakość była kiepska, w końcu i jam tam jest) Odpowiedz Link
dziewice Re: Dziewic 22.02.07, 20:50 nie moge teraz odpowiedziec na Twoje pytanie gdyz zjadlem chyba cale opakowanie lazanek lubelli z tunczykiem i czarnymi oliwkami i trudno mi sie skupic chwile musze polezec i za chwile dojde do siebie, tzn ide wylizac garnek Odpowiedz Link
vandikia Re: Dziewic 22.02.07, 20:53 aaaaa wiesz co ja dzis jadlam? kolega odkryl swietna knajpe jadlam taki smieszny placek [nazwy nie pamietam... ] z maki jakiejs i ziemniakow i mial taka chrupiącą obwódkę a na środku było dużo leczo.. normalnie takie to pyszne bylo i sycące, ze sie ruszac nie moglam pozniej ze 2 godziny ) ale Ty mi tu nie ściemniaj tylko sie tłumacz analnym kobietonom co to za inne babska są ) Odpowiedz Link
dziewice Re: Dziewic 22.02.07, 21:43 hmmm ja jestem wierny greenway - polecam, szczegolnie kofte indyjska jest takze chyba placek wegierski , kwas chlebowy, zupa z soczewicy koktajle , najlepszy jest w Toruniu, ale w wawie takze nie jest zle hmmm nie wiem nic nie pamietam Odpowiedz Link
vandikia Re: Dziewic 22.02.07, 20:53 aaaaa wiesz co ja dzis jadlam? kolega odkryl swietna knajpe jadlam taki smieszny placek [nazwy nie pamietam... ] z maki jakiejs i ziemniakow i mial taka chrupiącą obwódkę a na środku było dużo leczo.. normalnie takie to pyszne bylo i sycące, ze sie ruszac nie moglam pozniej ze 2 godziny ) ale Ty mi tu nie ściemniaj tylko sie tłumacz analnym kobietonom co to za inne babska są ) Odpowiedz Link
dziewice Re: Dziewic 22.02.07, 21:44 hmmm ja jestem wierny greenway - polecam, szczegolnie kofte indyjska jest takze chyba placek wegierski , kwas chlebowy, zupa z soczewicy koktajle , najlepszy jest w Toruniu, ale w wawie takze nie jest zle hmmm nie wiem nic nie pamietam Odpowiedz Link
sjena1 Re: Dziewic 22.02.07, 20:59 a co dodajesz jako medium do tego dania? pomidory czy może śmietane...? Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Dziewic 22.02.07, 21:03 heheheh sjena ty artystko.... "medium", tylko ty mogłaś takim terminem pojechać Odpowiedz Link
dziewice Re: Dziewic 22.02.07, 21:45 medium to jestem ja , a jako sos cos ze sloika - czerwony dzisiaj byl nie zwrocilem uwagi bo bylo pol z wczoraj Odpowiedz Link
dziewice Re: Dziewic 22.02.07, 21:46 no dobra zgasilas mnie i mam buraka ide sie kapac Odpowiedz Link
vandikia Re: Dziewic 23.02.07, 09:01 sama sie tez zgasilam, nie mialam juz sily pisac po kapieli Odpowiedz Link