Dodaj do ulubionych

Jadacie w KFC?

26.02.07, 18:09
https://www.youtube.com/watch?v=su0U37w2tws&session=gAJ9cQEoVQxlcnJvcl9maWVsZHNxAmNfX2J1aWx0aW5fXwpzZXQKcQNdhVJxBFUGZXJyb3JzcQVdcQZVOlRoaXMgdmlkZW8gaGFzIGJlZW4gcmVtb3ZlZCBkdWUgdG8gdGVybXMgb2YgdXNlIHZpb2xhdGlvbi5xB2FVCG1lc3NhZ2VzcQhdcQl1Lg==&session=gAJ9cQEoVQxlcnJvcl9maWVsZHNxAmNfX2J1aWx0aW5fXwpzZXQKcQNdhVJxBFUGZXJyb3JzcQVdcQZVOlRoaXMgdmlkZW8gaGFzIGJlZW4gcmVtb3ZlZCBkdWUgdG8gdGVybXMgb2YgdXNlIHZpb2xhdGlvbi5xB2FVCG1lc3NhZ2VzcQhdcQl1Lg==
Obserwuj wątek
    • pink.freud Re: Jadacie w KFC? 26.02.07, 18:20
      www.youtube.com/watch?v=su0U37w2tws&mode=related&search=
      • vandikia co tam jest? 26.02.07, 21:02
        bo ja jadam, ale jak jakies obrzydlistwo wkleiles to nie chce tego widziec smile
        twistery lubie bardzo smile
        • sylki Re: co tam jest? 26.02.07, 21:10
          szczury kochana szczurysmile i mimo to zamierzam dalej jesc moje ulubione hot
          wingsy nawet jezeli sa tam szczury
          • vandikia Re: co tam jest? 26.02.07, 21:11
            a.. jak szczury, to w porządku.. myslalam ze cos gorszego wink
      • kobieta_na_pasach lubart jada :))) nt 27.02.07, 20:04

• aguszak donosicielka ;P ;) n/txt 01.03.07, 11:03

• reniatoja Re: Jadacie w KFC? 27.02.07, 07:20
      Ja tam w KFC akurat chyba nigdy nie byłam, ale jeśli sądzicie, ze akurat tam
      są szczury a w Mc Donaldsach czy innych pizzach hut lub
      Zapiekankach_u_Pana_Mietka ich nie ma to jestescie naiwni. Szczury, karaluchy i
      inne przemiłe stworzonka tego typu są wszedzie w takich miejscach i nie ma co
      robic z tego halo.

Osobiście uważam, ze lepszy dobry szczur niż zła koleżanka.
      • niedzwiedzica_sousie Re: Jadacie w KFC? 27.02.07, 22:30
        moim zdaniem to dobry znak, że te szczury się tam stołują. szczury są sprytne i
        wiedzą co dobre, poza tym wyglądały na dobrze odkarmione, gibkie, lśniące
        futerko - chyba zacznę jadać w KFC.
        btw przypomniał mi się tekst: ludzie jedzcie gówna, miliony much nie mogą się
        mylić...
        • soad4 szczurki 01.03.07, 09:45
          Swieta prawda, szczurki wiedza co dobre, byle czego nie rusza, wiec to dobry
          znak. Szczury sa wszedzie, towarzysza czlowiekowi, co myslicie, ze tylko w KFC?
          A tak wogole to to nic a jak sa w zakladach miesnych? Wejda sobie do maszyny,
          rano jest uruchamiana produkcja i pyk szczurki w kielbasce, coz niby oni to
          myja zawsze przed uzyciem, ale czy tak jest? Podobno tez nie przebijaja terminu
          waznosci...
    • pszczolaasia Re: Jadacie w KFC? 01.03.07, 09:51
      nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka