Dodaj do ulubionych

Zadymiłam w asterze

11.04.07, 10:03
i dostałam nową ofertę na internet, a tak to mnie mieli w doopie. Teraz będę
miała umowę na 24 m-ce za 77,99 zł./m-nie przy transferze 2 Mb w dzień i 4 w
nocy smile)))

Jednak w tym kraju trzeba być wyszczekanym, bo inaczej doopa
Obserwuj wątek
    • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:12
      wygląda mi na korzystną umowę, cieszę się i zazdroszczę tych 4 w nocy tongue_outPP
      • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:15
        tylko ja w nocy śpiulkam sobie, ale jakby mi zależało na ściągnięciu czegoś na
        biegu, to bym mogła właśnie na noc zarzucić smile)
        • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:17
          u mnie zazwyczaj komputer w nocy też odpalony, więc dla mnie byłoby idealnie smile
          • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:28
            nie przeszkadza Ci szum wiatraków??? Mnie to wkurza, fakt że jest ich kilka, bo
            i procesor jest jakiś ogromniasty, ale jak słysze ten dźwięk przy zasypianiu,
            to się wqrwiam...
            • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:32
              no to wyobraź sobie, że do tego stopnia przyzwyczaiłam się do tego szumu, że
              jak już czasem dam odpocząć komputerowi w nocy, to nie mogę od razu zasnąć bo
              mi przeszkadza taka idealna cisza hehe
              • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:34
                Ty to jednak świrnięta jesteś tongue_out Ja wolę idealną ciszę i dłonie Pytona, które
                mnie głaszczą do snu tu i ówdzie smile))
                • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:39
                  e tam od razu świrnięta wink
                  poza tym weź Ty mnie nie drażnij z tymi łapkami bo jeszcze 18 dni muszę
                  poczekać tongue_outP
                  • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:48
                    a co będzie za 18 dni????? gadaj, ino gibko tongue_out
                    • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 10:52
                      chłop zajedzie do Krk smile))
                      • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:02
                        no tyle to się domyśliłam, ale który? tongue_outP
                        • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:02
                          ten co chwilowo w Kambodży siedzi smile)))
                          • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:03
                            już nie nadążam za Twoimi Leonciami i innymi latino loverami smile))))
                            • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:05
                              ten być biała twarz big_grinDD
                              i ma bardziej swojskie imię wink))
                              • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:06
                                o fuck - znaczy się ten kolo, z którym byłaś ostatnio na wypadzie???
                                • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:09
                                  na jakim znowu wypadzie hmmm
                                  może lepiej napisz na gg tongue_out
                                  • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:11
                                    mam nieodpalone, bo ja z doskoku - sprzatam chałupę, bo brudem po świętach
                                    zarosła. Miałam na myśli wypad po książki, teraz już chyba wiesz smile
                                    • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:13
                                      no ale 2 jest z wypadu po książki tongue_outPP
                                      • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:15
                                        chłe, chłe...... oj szalała, szalała....... smile)))
                                        • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:21
                                          no właśnie ja spokojna byłam, to te chłopy powariowały! smile
                                          • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:23
                                            Ty????? Spokojna??????? buahaha..... kochana, prima aprilis był 10 dni temu big_grin
                                            • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:28
                                              no kurde nie wierzysz mi... niedobra Ty!
                                              • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:30
                                                znam Cię już troszkę maleństwo Ty smile))))
                                                • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:33
                                                  ale tym razem naprawdę byłam niewinna smile)
                                                  nie moja wina, że się odezwała we mnie dawna łamaczka serc hehehehhe
                                                  • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:34
                                                    no i dobrze, bo to znaczy, że już czasy uja masz za sobą smile
                                                  • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:39
                                                    dokładnie tak samo zinterpretowałam powrót dawnej baby wink))
                                                  • mamba30 Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:40
                                                    ufffff, czyli wsio wróciło do normy, Baba zaczyna szaleć wzdłuż i w szerz tongue_out

drżyjcie faceci, oj drżyjcie tongue_out
                                                  • baba_krk Re: Zadymiłam w asterze 11.04.07, 11:43
                                                    no mniej więcej tak to wygląda smile))))))
                                                    rzecz jasna wszystko w granicach zdrowego rozsądku smile
    • lena_zet mambiorzyca 11.04.07, 10:34
      obiad zrobiony, wchłonięty i wychwalany.Na pewno zagości w naszej chałupie na
      forever smile
      • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 10:48
        a widzisz??? zajebiste połączenie smaków, nie? Sama sie tego nie spodziewałam,
        do tego robi sie biegusiem smile))
        • lena_zet Re: mambiorzyca 11.04.07, 10:50
          no naprawdę cholernie smaczne!Nie wiem, moze dzisiaj będzie powtórka?ale z tym
          czasem to weź nie przesadzaj, ponad godzinkę robiłam smile
          • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:01
            no weź, 20 góra 30 min. Podpowiem jak to czasowo organizuję.
            Pałki solę i pieprzę, w międzyczasie rozgrzewam w rondlu masło, wrzucam cebulę,
            gdy jednocześnie na patelni smaży się kurczę. Mniej więcej razem dochodzą, więc
            kuraka wrzucam do gara i zalewam bronkiem - czas góra 5 min. Całośc się dusi z
            15 min. w międzyczasie smażę pieczarki na maśle i po tych 15 min. dodaję do
            sosu razem ze śmietaną. Czyli masz czas roboty 20-25 min. a tych kolejnych 10-
            15 już nie licze, bo moja rola się zakończyła smile) a z jabłkami to już w try
            miga smile)
            • lena_zet Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:08
              ja zrobiłam tak.Pały (hehe) umyłam, naczosnkowałam, nasoliłam, wrzuciłam na
              olej i spiekłamm mocno-zajęło to jakieś 15-20 minut.W międzyczasie
              zrozumieniłam cebulkę na maśle, wstawiłam wode na ryż.Jak się pały spiekły,
              wrzuciłam je do cebuli, zalałam piwem i razem się kuchciło 20 minut (to już
              łącznie 40 minut).Jak to się dusiło pooobierałam pieczarki, usmażyłam na kropce
              oleju, co zajęło mi łącznie z obieraniem jakieś 20-25 minut (łącznie 65
              minut).Potem pieczarki dałam do sosu piwnego, dodałam śmietany, pogotowałam z 5-
              10 minut (łącznie 70-75), dodałam pałki, jeszcze razem ze 2-3 minuty).No
              ogólnie wszystko razem zajęło mi jakąś godzine i 15 minut smile Ale oczywiście
              warto było!
              • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:10
                spróbuj bez czosnku - sama sól i pieprz. Ech, u nas też to na stałe będzie
                gościło, bo warte grzechu.
                Jak suka???
                • lena_zet Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:13
                  pieprzu u mnie nie lubiom sad dlatego chociaż czosnek przemycam dla smaku, bo te
                  łajzy potrafią tylko wydziwiać, ech.A suka zrobiła się niedobra, tylko by
                  jadła, wczoraj w mordę dostała kilka razy, tak nam dała popalić uncertain a po dupie
                  klapsiorów dawać nie wolno-strach że nogi odpadną haha.Byliśmy na kntroli, pan
                  dr mówi, że widzi dużą poprawę w chodzeniu, stawianiu łap, siadaniu i
                  staniu.Zobaczymy co będzie za 2 tygodnie jak puści dodatkowa blokada
                  przeciwbólowa.Aha, krew jej się leje z rany cały czas....
                  • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:16
                    a co na tę krew wet mówi??? normalna reakcja rany????
                    • lena_zet Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:21
                      mówi, że chyba nie dopilnowaliśmy i sobie obgryza, a to nieprawda, bo ona tam
                      za chiny ludowe nie dostałaby w życiu, za gruba jest.Od początku tak
                      było.Narazie antybiotyki bierze i polewamy ranę wodą utlenioną, zobaczymy czy
                      ustanie...
                      • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:24
                        o kurcze sad( Trzeba poiczekać na całkowite działanie antybiotyków, wierze, że
                        będzie dobrze. Zresztą sama mówiłaś, że jest poprawa i suce lżej się
                        chodzi smile)))
                      • baba_krk Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:27
                        bidulka sad(((
                        właśnie mój młody też ma teraz problem z łapką i kica bidulek na 3 od
                        poniedziałku sad(( dostał wczoraj antybiotyki, których nie mam jak mu podać bo
                        nie je, ani nie pije sad(( w piątek znowu do weterynarza mają mu zrobić
                        prześwietlenie
                        a najgorsze jest to, że w zeszłym roku miał operację na tylną lewą łapkę, a
                        teraz mu się spieprzyła tylna prawa, więc kicając ciągle na 3 tamtą bardziej
                        obciąża crying(( załamka crying(((
                        • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:28
                          jak nic nie je i nie pije, to sie odwodni - do weta z nim na kroplówkę i
                          antybiotyk w zastrzyku. Szkoda małej francy jednej sad
                          • baba_krk Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:32
                            zobacz tylko na ten pyszczek
                            img183.imageshack.us/my.php?image=2801070946dz5.jpg
                            no ryczę non stop jak go widzę jak się męczy, cały czas leży i co się podniesie
                            to ja już obok niego z miską z wodą i jedzeniem, ale bezskutecznie... może
                            mamie się uda
                            • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:36
                              no śliczniusi Karmelek smile) Postaw miskę z wodą koło posłania, może cosik
                              pochłepcze
                              • baba_krk Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:40
                                może być ciężko postawić koło posłania, bo chwilowo leży w przedpokoju i
                                wsadził głowę do szafy... komiczny widok wink))
                                • mamba30 Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:41
                                  no tak, rzeczywiście.... ale to taka pchełka, że wszędzie wejdzie, przecież
                                  moje kotowia sa od niego większe smile
                                  • baba_krk Re: mambiorzyca 11.04.07, 11:45
                                    i dlatego się ich lękam tongue_outP
        • baba_krk a daj przepis :))))) 11.04.07, 10:51
          • lena_zet Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 10:53
            a maszsmile
            fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,60060072.html
            • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 10:54
              a dzięki smile))
              ale kurde nie bardzo sobie wyobrażam takie połączenie hmmm
              • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:02
                najzajebistrze połączenie smile))))
                • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:04
                  pod warunkiem, że się lubi pieczarki tongue_outPP
                  ale zawsze mogę zjeść samego kuraka, zagryźć go jabłkiem i popić Redsikiem, to
                  mi nawet pasi wink
                  • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:06
                    he he...... wariatka do kwadratu jak nic smile)) Z drugiej strony znając tempo
                    Twojego jedzenia nic mnie nie zdziwi smile)))
                    • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:11
                      byłam teraz w niedzielę na świątecznym śniadaniu u ciotki i ona taka
                      przejęta "o widzę, że ci nie smakuje mój żurek" to jej odpowiadam grzecznie, że
                      bardzo smakuje tylko ja zawsze wolno jem tongue_outPP
                      widać nie wszyscy o tym wiedzieli wink))
                      • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:12
                        to że wolno to pryszcz, ALE ŻE POMIDORÓWKI NIE LUBISZ to już zdrada smile)))
                        • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:14
                          jak trzeba to zjem pomidorową, ale orgazmu smakowego nie przeżywam wink)
                          a pomidora to przełknę jedynie pod warunkiem, że jest grubo przykryty
                          cebulą tongue_outPP
                          • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:17
                            taaaaaa, za to kanapka ze srem i kapustą kiszoną..... o matko, jak sobie
                            przypomnę smile))))))
                            • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:22
                              hehehehheheheheh to naprawdę był taki dziwny widok? tongue_out
                              jeszcze ser z chrzanem lubię smile
                              • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:25
                                to jest pryszcz przy tej kapuscie. Jeszcze kilka dni z Pytonem wspominaliśmy
                                Twoje śniadanie big_grin
                                • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:29
                                  ale wstyd...
                                  i kolejna meta spalona tongue_outPP
                                  • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:31
                                    bez przesady, przeca wiesz, że jesli kcesz, to drzwi nasze i kanapa z kotowiami
                                    stoja dla Ciebie otworem smile)))
                                    • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:34
                                      kanapa moja, kotowia Wasze tongue_outPP
                                      my tam z H. dalej się łudzimy, że kiedyś zaryzykujesz i zajedziesz...
                                      • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:38
                                        no nie wiem, nie wiem.... Bazylion sie ostatnio nauczył wskakiwać na łóżko i
                                        kłaść na poduszkę albo na klatę, mrucząc przy tym niesłychanie.....

Może jak się cieplej trochę zrobi smile

Qrde, miałam sprzątać i siedzę nad klawiaturą, a w domu syf uncertain
                                        • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:41
                                          zawsze mu zostaną 2 inne łóżka do wyboru tongue_out
                                          jak się zrobi cieplej to napiszemy petycję licząc po cichu na jej pozytywne
                                          rozpatrzenie smile))
                                          a ja miałam się uczyć...
                                          • mamba30 Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:43
                                            kiej on woli z ludzka wkładka smile))

idę sprzątać w takim razie, ale będę z doskoku, więc rzeadziej będe
                                            odpisywała smile
                                            • baba_krk Re: a daj przepis :))))) 11.04.07, 11:46
                                              no to przeca będzie miał wyrko z Wami i wyrko z Sebkiem big_grinDD
                                              a ja coś zerknę do książek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka