29.06.07, 16:34
Żem w nocy była na Shreku 3 - mówię krótko: iść smile
Obserwuj wątek
    • veeto1 Re: Shrek 3 29.06.07, 16:56
      Siem wybieram jutro!
    • weronka77 a czy tam są małe Szreczki i Szreczynki? 29.06.07, 18:16
      ja włąśnie bedę na pocztę tuptać bo mi przysłali dwupak zaówiony na allegrowink
      1 i 2 częśćwink
      • rachela180 Re: a czy tam są małe Szreczki i Szreczynki? 29.06.07, 19:03
        smile w jednej scenie są ich setki big_grin
    • kobieta_na_pasach a mozna zobaczyc, jak robi sie male Szreciątka? 29.06.07, 20:59
      bo inaczej nie ide!
      • rachela180 Re: a mozna zobaczyc, jak robi sie male Szreciątk 02.07.07, 16:56
        Kot w Butach tłumaczy to Osłowi big_grin
    • spazmusek Re: Shrek 3 30.06.07, 14:40
      hehe a ja mam go już w domu wiem że 3 dnie temu była premiera ale juz go mam z
      napisami niestety ale jest i koopia dobra
      • mmagi Re: Shrek 3 30.06.07, 16:48
        jest sie czym kurwa chwalicsuspicious
        • spazmusek Re: Shrek 3 30.06.07, 18:11
          a czym mam sie kurwa chwalić ? smile nie tylko urok osobisty sie liczy smile).
    • spazmusek Powiem tak nie warto tracić kasy na bilet 01.07.07, 18:43
      Nie podobał mi się beznadziejny pierwsza częśc byłą najlepsza druga średnia a
      trzecia normalnie katastrofa.
      • lambert77 Re: Powiem tak nie warto tracić kasy na bilet 02.07.07, 07:42
        wiesz co cycu smile jakbym obejrzał na 15' monitorze z napisamy to też mógłby mi
        się nie podobać. Nie jestem hipokrytą sam ściagam filmy ale kurwa bez przesady
        nawet ja czekam na dobrą polską werjsę z dubbingiem.
        • mmagi hehheee,ciekawe co Spazm na to:)))))))) 02.07.07, 10:24

• lambert77 Re: hehheee,ciekawe co Spazm na to:)))))))) 02.07.07, 10:51
            złamany ch... mnie obchodzi co on/ona/ono na to smile mnie to zwisa i powiewa
            tylko mnie śmieszą ludzie oglądający filmy nagrane kamerką gdzieś w chińskim
            kinie a potem wypowiadają się czy film był dobry czy zły. Jak miałbyć dobry
            skoro gówno widać gówniano brzmi i napisy zrobione pewnie translatorem. Jak się
            nie pojawi DVDRIP z polskim oryginalnym dubbingiem to nie mam zamiaru ściągać
            gównianych plików wink
            • lambert77 ps 02.07.07, 10:52
              takie hmmm krytykowanie filmów smile jest jak lizanie lodów przez szybę wystawy
              niby wiesz co tam jest a i tak smaku opisać nie możesz. Jedyne co możesz
              powiedzieć to że nie smakowało wink
            • spazmusek Re: hehheee,ciekawe co Spazm na to:)))))))) 02.07.07, 14:11
              jak chcesz wiedzieć złamany chuju to nie jest to kopia z kamerki wiesz trzeba
              troszeczkę posiedzieć na internecie i znać pewne źródła żeby ściągać fajne kopie
              a nie kinówki chodzisz do chińskiego kina ??translatorem powiadasz(jestem
              ciekawy czy znasz znaczenie tego słowa ?)nie masz zamiaru ściągać gównianych
              plików z napisami naucz się czytać nie będziesz miał problemów żeby obejrzeć
              film a może ty po prostu nie nadążasz z czytaniem ?? radziłbym czasami
              przeczytać jakąś książkę ,tylko że zajęło by ci to pewnie z pół roku więc może
              sciągaj sobie dalej filmy z dubingiem i oglądaj dalej.
              • sjena1 Re: hehheee,ciekawe co Spazm na to:)))))))) 02.07.07, 14:39
                polska wersja ma swój klimat, nie wiem jakie żarty były w miejscu amerykańskich
                ale mam wątpliwości czy by mnie śmieszyły, np jak shrekowi w dymie merlina
                pojawił sie wózek to pwoiedział ze widzi autostrady i stadiony, co widział w
                wersji amer.?
        • spazmusek Re: Powiem tak nie warto tracić kasy na bilet 02.07.07, 14:03
          Wiesz co cyc to twój stary chociaż cyc to komplement cycuś co najwyżej jak
          chcesz wiedzieć to mam 19 calowy monitor jełopie ale oglądałem go na telewizorze
          LCD LG 42 CALOWYM który kosztował prawie 6,5 tyś nie wydaje mi się że stać cię
          na takiego cycusiu a poza tym nie istotne jest na czym oglądamy tylko jak dobry
          jest film czy bajka w tym wypadku ,podobają ci się filmy tylko z dubingiem to
          dlatego że cycuś nie wysłał cię do szkoły a sam czytac nie potrafi żeby mógł
          ciebie nauczyć ty żałosny wystrzale okołoodbytniczy .
    • dr.verte Re: Shrek 3 01.07.07, 19:01
      szrek 3 już byl na youtube,przynajmniej pierwsze odcinki po 9 minut
      ale wycięli ekspresem,dwójka byla do rzyci po trójce nie spodziewam
      się więc niczego lepszego

jakby kogo naszla ochota na film polecam Battle Royale na youtube:
      part 1,2,3....reszte sami

www.youtube.com/watch?v=6VXoXWJkNcU&mode=related&search=
      www.youtube.com/watch?v=d3gcEc55XC0&mode=related&search=
      www.youtube.com/watch?v=Z6k_m2dIGds&mode=related&search=
    • mroofka2 Re: Shrek 3 01.07.07, 21:09
      właśnie wróciłam;DD
      no zajebisty;DD