rachela180 29.06.07, 16:34 Żem w nocy była na Shreku 3 - mówię krótko: iść Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 a czy tam są małe Szreczki i Szreczynki? 29.06.07, 18:16 ja włąśnie bedę na pocztę tuptać bo mi przysłali dwupak zaówiony na allegro 1 i 2 część Odpowiedz Link
rachela180 Re: a czy tam są małe Szreczki i Szreczynki? 29.06.07, 19:03 są w jednej scenie są ich setki Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach a mozna zobaczyc, jak robi sie male Szreciątka? 29.06.07, 20:59 bo inaczej nie ide! Odpowiedz Link
rachela180 Re: a mozna zobaczyc, jak robi sie male Szreciątk 02.07.07, 16:56 Kot w Butach tłumaczy to Osłowi Odpowiedz Link
spazmusek Re: Shrek 3 30.06.07, 14:40 hehe a ja mam go już w domu wiem że 3 dnie temu była premiera ale juz go mam z napisami niestety ale jest i koopia dobra Odpowiedz Link
spazmusek Re: Shrek 3 30.06.07, 18:11 a czym mam sie kurwa chwalić ? nie tylko urok osobisty sie liczy ). Odpowiedz Link
spazmusek Powiem tak nie warto tracić kasy na bilet 01.07.07, 18:43 Nie podobał mi się beznadziejny pierwsza częśc byłą najlepsza druga średnia a trzecia normalnie katastrofa. Odpowiedz Link
lambert77 Re: Powiem tak nie warto tracić kasy na bilet 02.07.07, 07:42 wiesz co cycu jakbym obejrzał na 15' monitorze z napisamy to też mógłby mi się nie podobać. Nie jestem hipokrytą sam ściagam filmy ale kurwa bez przesady nawet ja czekam na dobrą polską werjsę z dubbingiem. Odpowiedz Link
lambert77 Re: hehheee,ciekawe co Spazm na to:)))))))) 02.07.07, 10:51 złamany ch... mnie obchodzi co on/ona/ono na to mnie to zwisa i powiewa tylko mnie śmieszą ludzie oglądający filmy nagrane kamerką gdzieś w chińskim kinie a potem wypowiadają się czy film był dobry czy zły. Jak miałbyć dobry skoro gówno widać gówniano brzmi i napisy zrobione pewnie translatorem. Jak się nie pojawi DVDRIP z polskim oryginalnym dubbingiem to nie mam zamiaru ściągać gównianych plików Odpowiedz Link
lambert77 ps 02.07.07, 10:52 takie hmmm krytykowanie filmów jest jak lizanie lodów przez szybę wystawy niby wiesz co tam jest a i tak smaku opisać nie możesz. Jedyne co możesz powiedzieć to że nie smakowało Odpowiedz Link
spazmusek Re: hehheee,ciekawe co Spazm na to:)))))))) 02.07.07, 14:11 jak chcesz wiedzieć złamany chuju to nie jest to kopia z kamerki wiesz trzeba troszeczkę posiedzieć na internecie i znać pewne źródła żeby ściągać fajne kopie a nie kinówki chodzisz do chińskiego kina ??translatorem powiadasz(jestem ciekawy czy znasz znaczenie tego słowa ?)nie masz zamiaru ściągać gównianych plików z napisami naucz się czytać nie będziesz miał problemów żeby obejrzeć film a może ty po prostu nie nadążasz z czytaniem ?? radziłbym czasami przeczytać jakąś książkę ,tylko że zajęło by ci to pewnie z pół roku więc może sciągaj sobie dalej filmy z dubingiem i oglądaj dalej. Odpowiedz Link
sjena1 Re: hehheee,ciekawe co Spazm na to:)))))))) 02.07.07, 14:39 polska wersja ma swój klimat, nie wiem jakie żarty były w miejscu amerykańskich ale mam wątpliwości czy by mnie śmieszyły, np jak shrekowi w dymie merlina pojawił sie wózek to pwoiedział ze widzi autostrady i stadiony, co widział w wersji amer.? Odpowiedz Link
spazmusek Re: Powiem tak nie warto tracić kasy na bilet 02.07.07, 14:03 Wiesz co cyc to twój stary chociaż cyc to komplement cycuś co najwyżej jak chcesz wiedzieć to mam 19 calowy monitor jełopie ale oglądałem go na telewizorze LCD LG 42 CALOWYM który kosztował prawie 6,5 tyś nie wydaje mi się że stać cię na takiego cycusiu a poza tym nie istotne jest na czym oglądamy tylko jak dobry jest film czy bajka w tym wypadku ,podobają ci się filmy tylko z dubingiem to dlatego że cycuś nie wysłał cię do szkoły a sam czytac nie potrafi żeby mógł ciebie nauczyć ty żałosny wystrzale okołoodbytniczy . Odpowiedz Link
dr.verte Re: Shrek 3 01.07.07, 19:01 szrek 3 już byl na youtube,przynajmniej pierwsze odcinki po 9 minut ale wycięli ekspresem,dwójka byla do rzyci po trójce nie spodziewam się więc niczego lepszego jakby kogo naszla ochota na film polecam Battle Royale na youtube: part 1,2,3....reszte sami www.youtube.com/watch?v=6VXoXWJkNcU&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=d3gcEc55XC0&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=Z6k_m2dIGds&mode=related&search= Odpowiedz Link