sir.salceson Re: brutal? ;) 28.11.07, 13:54 chciałem tylko zaakcentować wzajemne relacje i stosunki Odpowiedz Link
mmagi Być moze:))))))))))))) 28.11.07, 13:36 Mooschino,I love love,Funny tez ładnie pachnie www.iperfumy.pl/moschino/?utm_campaign=PARFPL_TM_Aigner_0711_AW- PL&utm_medium=cpc&utm_source=PL- AdWords&gclid=CIPM9fLG_48CFR9paAodcAFOtw Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Być moze:))))))))))))) 28.11.07, 13:37 znam znam, ładne, dla młodej, na lato Odpowiedz Link
dr.verte Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 13:39 woda kolońska leader price w 1,5 litrowej butelce, tania a starcza na długo i może służyć do odkażania ran np. i do innych celów, nie nadaje się do picia Odpowiedz Link
mmagi Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 14:01 spoko,nie takie cuda ludzie pija))) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 14:50 Ale ja lubię moja teściową ) Odpowiedz Link
sebcioo Poison lub Pure Poison by Dior - pisze powaznie 28.11.07, 13:43 Tender Poison jest za slodki. a tamte to takie ciezke ze akurat dla "starszych" kobiet (opinia z perfumerii) Odpowiedz Link
mmagi Re: Poison lub Pure Poison by Dior - pisze powazn 28.11.07, 14:00 a fuj,akurat dla starych bab co by w autobusie cuchneły Odpowiedz Link
sebcioo Re: Poison lub Pure Poison by Dior - pisze powazn 28.11.07, 14:28 Toz dzika chciala wlasnie dla tesciowej Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Poison lub Pure Poison by Dior - pisze powazn 28.11.07, 14:52 Pure Poison nie znam, Hypnotic Poison jest mocno zmysłowy, ale ciężki, teściówka woli bardziej lekkie zapachy ) Odpowiedz Link
krysica Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 13:49 a co...chcesz mi kupić)!!!???? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 14:48 Moja teściowa ma baśka ) nie Kryska Odpowiedz Link
dzikoozka Re: calvin klein - euphoria 28.11.07, 14:49 Bardzo łądne, znam ale też ogromnie popularne i się "spauperyzowały" Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego no to nie wiem :P ja tylko tych uzywam 28.11.07, 14:53 mam jeszcze Givenchy - Hot Culture i Diora - Poison Hypnotic, ale ja lubie ciazkie zapachy to nie kazdemu pasi Odpowiedz Link
mmagi Re: no to nie wiem :P ja tylko tych uzywam 28.11.07, 14:55 już mię zemdliło)))) wachjnij Mooschino I love love)) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: no to nie wiem :P ja tylko tych uzywam 28.11.07, 14:57 Moschoino to cytryna + grapegruit, na lato OK, ale nie na każdej skórze, u mnie jakoś się kwasi ( Odpowiedz Link
dzikoozka Re: no to nie wiem :P ja tylko tych uzywam 28.11.07, 14:56 aaa dobry wybór, masz nosa ) Euphoria też mi sie podoba i sama bym kupiła, gdyby nie było czuć jej od co trzeciej kobiety ))))) (no moze rpzesadzam, ale serio serio) W każdym razie jest tyle pięknych zapachów, ze trudno misie zdecydowac Odpowiedz Link
dzikoozka No dobra mam typy 28.11.07, 14:59 Lanvin Eclat d'Arpege Dior Dolce Vita CH 212 sexy (ale to dla siebie kiedys) DDD A zna ktoś Nina Ricci Premiere Jour? Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: No dobra mam typy 28.11.07, 15:01 ja znam nine ricci - superowy mialam kiedys ))... Odpowiedz Link
dzikoozka Re: No dobra mam typy 28.11.07, 15:03 No nie niuchalam ale bazuje na opiniach z forum o perfumach i opisie ze strony na tagomago maja okazyjnie tanio, 79 zeta za 30tke, chyba wezme na probe Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego bierz, bierz jak Ci sie nie spodobaja 28.11.07, 15:04 to mi przyslij PPP... Odpowiedz Link
dzikoozka Re: bierz, bierz jak Ci sie nie spodobaja 28.11.07, 15:11 a zebyś wiedziała ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 15:11 Emporio Armani -she kenzo- flower + seria limitowana z czarnym kwiatem- kocham szalenczo! pleasures- estee lauder- kocham ten bzowy zapach. jest tez konwaliowy i piwoniowy. na razie sie zapryskuje bzowym bo kocham te kwiaty ponad wszystkie na swiecie hipnotic poison- na wieczor. na wieczor rowniez organza givenchy- rownie ciezki, super zmyslowy. dolce vita- diora...kocham. dla tesciowej wybralabym pleasures- na prawde piekny, albo diora (chyba sie w nim kocham;-D) j'ador... mniam. 5th avenue elizabeth arden jest lzejszy, albo sliczny, swiezutki givenchego- amirage. warta pdnotowania jest tez jego ciezsza odmiana- extravagance amirage.. i chyba juz straczy pomyslow) swojej ktora woli lekkie kupilabym albo amirage wlsnie albo pleasures. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 15:17 pszczolaasia napisała: > Emporio Armani -she Miała moja koleżanka z pracy, pachniała rewelacyjnie na mnie wychodziło gorzej > kenzo- flower + seria limitowana z czarnym kwiatem- kocham szalenczo! > pleasures- estee lauder- kocham ten bzowy zapach. jest tez konwaliowy i > piwoniowy. na razie sie zapryskuje bzowym bo kocham te kwiaty ponad wszystkie n > a > swiecie Musze spróbowac > hipnotic poison- na wieczor. Zgadzam sie, jest mocny i interesujacy > na wieczor rowniez organza givenchy- rownie ciezki, super zmyslowy. Prynęłam się do mojej mamy na wesele, i uuuuuuciekł? w kosmos, nic nie zostało na mnie > dolce vita- diora...kocham. Piękny jest. > dla tesciowej wybralabym pleasures- na prawde piekny, albo diora (chyba sie w > nim kocham;-D) j'ador... mniam. 5th avenue elizabeth arden jest lzejszy, albo > sliczny, swiezutki givenchego- amirage. warta pdnotowania jest tez jego ciezsza > odmiana- extravagance amirage.. > i chyba juz straczy pomyslow) > swojej ktora woli lekkie kupilabym albo amirage wlsnie albo pleasures. Dzieki Odpowiedz Link
glonik Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 16:55 No, Dolce Vita już było, ale trza klasyczne kupić, bo odmiany są. Poza tym: Obsession, Diune, Gucci Envy, Gres (praktycznie nie do dostania. Niestey nie mam pod ręką swoich zapachów, ale leć w klasykę. Pozdrowienia dla Teściowej Odpowiedz Link
rachela180 Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 15:12 Lolita Lempicka - słodkie, odrobinę świeże, jeśli teściowa jest optymistką - będą pasować. Salvadore Dali - któreś muszą pasować, są i zielone, i ciężkie. Opium. Nieśmiertelne dla teściowych. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 15:14 Salvadore Dali i Opium to będzie zza cieżkie, Moja teściówka woli lekkie kwiatowe ) ale dzieki za propozycje Lolita jest taka troche waniliowa, nie? Odpowiedz Link
six_a Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 16:35 dla teściowej to chyba tylko piąta aleja? jak słowo daję, że kiedyś kupiałm 5th avenue arden i dopiero potem mi przyszło do głowy, jakie to śmieszne albo tragiczne zależy jak spojrzeć Odpowiedz Link
dr.verte Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 22:28 six_a napisała: > dla teściowej to chyba tylko piąta aleja? > jak słowo daję, że kiedyś kupiałm 5th avenue arden i dopiero potem > mi przyszło do głowy, jakie to śmieszne > albo tragiczne a Eternity - Kleina to jakie jest? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 29.11.07, 08:52 heheheh jeszcze jej rodzice żyja )) oboje DD Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 19:47 moja mama lubi ciężkie: moje ulubione samsara kupuję jej na zmianę z obsession, Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 29.11.07, 08:53 aż taka starsza pani nie jest ) Odpowiedz Link
veeto1 Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 28.11.07, 20:59 Ponieważ niedugo będę tściową napisze słówko: - Klein "Euphoria" - Naomi Cambbel "Naomi" - Givenchy "Extravagance" - Givenchi "Amarige Mariage" - Dior (?)"Sense" Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 29.11.07, 08:50 ciekawa jestem jak pachną naomi? Amarige Mariage fajny jest, euphoria już pisałam Chodziło Ci o G. Armani Sensi? Odpowiedz Link
veeto1 Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 29.11.07, 19:37 O tak, tak. Właśnie Armani "Sensi". A jak pachną "Naomi Campbel"? Hm, nie umiem opisywac zaoachów, ale maja klasę, choć nie są z tych bardzo drogich (30 ml coś 110 czy 130 zł). Lekko orientalne, ale nie ciężkie. Minimalnie wyczuwalna wanilia, ale nieco "zadymiona" jakimś korzennym aromatem. Mój małż bardzo lubił jak się wieczorem psiknęłam tą wodą . Dawno nie używałam, chyba sobie zrobię prezencik. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 29.11.07, 08:48 hehehe Ty wiesz jak ona sprząta????? jak Leon Zawodowiec Odpowiedz Link
dziewice Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 29.11.07, 19:40 no to bedzie przyjemne z pozytecznym to kup cytrynowy Odpowiedz Link
baba_krk Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 29.11.07, 12:39 Guerlain "Herba fresca" DKNY "Woman" Moschino "Funny" ale to chyba bardziej takie letnie zapachy Odpowiedz Link
vandikia Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 30.11.07, 12:27 tradycyjnie she armaniego - nie znudzil mi sie jeszcze i chyba nigdy nie znudzi lancome miracle forever - bardzo ladne, na zime swietne.. sporo w ogole sie tego typu zapachow pojawilo, np. lolita l. ma b.podobny ale jest duzo slodszy, teraz weszla seria diesel i ma tez tą samą baze zapachową.. miracle sie utrzymują dosc dlugo i sa super dla mnie c. klein truth Odpowiedz Link
vandikia Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 30.11.07, 12:49 she emporio armaniego oczywizda Odpowiedz Link
wsiowa.baba Re: Prosze tu wpisywać swoje ulubione perfumy 30.11.07, 12:54 Trésor Lancome Odpowiedz Link
dzikoozka Re: te co stoją na półce w łazience z lewej stron 30.11.07, 13:23 z lewej stoi płyn do soczewek P te z prawej to meskie, hehehe Odpowiedz Link
ejakulat Re: te co stoją na półce w łazience z lewej stron 30.11.07, 13:26 jako leworęczny, płynu do soczewek używam po goleniu Odpowiedz Link