alpepe 23.02.08, 18:17 a w tym czarnym czarnym lesie... kto zna dalej? Zna, nie wymyśla Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa google 23.02.08, 18:19 Wawiłow Danuta Czarny lew Posłuchaj - kiedyś, kiedyś, kiedyś, kiedyś raz był sobie czarny, czarny, czarny, czarny las i tam wśród czarnych, czarnych, czarnych, czarnych drzew żył sobie czarny, czarny, czarny, czarny lew. Jak czarna fala była grzywa tego lwa, a jego oczy jak płomienie czarne dwa. A kiedy stąpał po odłamach czarnych skał, to nawet groźny słoń na widok jego drżał. A gdy na ziemię padał czarny jego cień, za czarne chmury przestraszony krył się dzień i mrok zapadał, i ucichał ptaków śpiew. Lecz tak naprawdę - TO BYŁ BARDZO DOBRY LEW. I pewnej nocy - - możesz wierzyć albo nie - być może, czarny lew odwiedzi cię we śnie i głowę skłoni, byś na grzbiecie jego siadł, i pomknie z tobą przez uśpiony, nocny świat, ponad lasami i dachami śpiących miast, ponad chmurami, tam gdzie roje sennych gwiazd, gdzie cały w blasku księżycowy stoi las... Odpowiedz Link
alpepe Re: google 23.02.08, 18:23 nie, nie o to mi chodziło, wiem, jak ma być dalej, tylko zastanawiam się, czy ktoś to jeszcze poza mną zna. Odpowiedz Link
alpepe Re: google 23.02.08, 18:24 nie, nie o czarnym lwie, tylko o czarnym lesie itd. Coś innego w każdym razie. Odpowiedz Link
string_tony Re: google 23.02.08, 18:31 A dziewczynka mała broń repetowała szła do babci ostro dając sobie w gaz Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: google 23.02.08, 18:39 no to jeszcze był dowcip o różowym misiu co siedział w czarnym domu w czarnym lesie etc.. Odpowiedz Link
alpepe Re: google 23.02.08, 18:43 ciepło, ciepło, ale podejrzewam tu trawestację wersji oryginalnej, która miała w sobie coś z horroru Odpowiedz Link
kocia_noga Nie gugle tylko kolonie letnie 23.02.08, 21:14 to był przebój kolonijny zwłaszcza przed zasnięciem. ... a w tym czarnym czarnym lesie stała czarna czarna chatka. a w tej czarnej czarnej chatce... itd coraz greoźniej i ciszej, a na końcu tzreba było krzyknąć.Efekt murowany. Odpowiedz Link
alpepe Re: Nie gugle tylko kolonie letnie 24.02.08, 08:21 no dobra, a co było w tym czarnym, czarnym domu? Wiesz? Odpowiedz Link
kocia_noga Re: Nie gugle tylko kolonie letnie 24.02.08, 08:41 Chyba szafa, w szafie skrzynka, a w skrzynce - diabeł ? Odpowiedz Link
alpepe Re: Nie gugle tylko kolonie letnie 24.02.08, 08:48 e, to ja znam inną wersję, ciekawe, czy ktoś jeszcze. Odpowiedz Link
kocia_noga Re: Nie gugle tylko kolonie letnie 24.02.08, 18:46 alpepe napisała: > e, to ja znam inną wersję, ciekawe, czy ktoś jeszcze. No bo wersji było kilka.Jeszcze był Murzyn czy coś. A z resztą ja mam sklerozę i ustawa mnie zwalnia, mogę nie pamiętać. Odpowiedz Link
aguszak Re: Nie gugle tylko kolonie letnie 27.02.08, 09:06 kocia_noga napisała: > a na końcu tzreba było krzyknąć.Efekt murowany. ... na końcu trzeba było krzyknąć: BIAŁY TRUP! Odpowiedz Link
six_a Re: google 25.02.08, 09:34 z tego co pamiętam, to czarny czarny pokój, ale mogę dopytać, jak specjaliści wrócą ze szkoły. wolę nie wymyślać w każdym razie, bo mi się to kojarzy z blair witch project, a to był straszny film, brr Odpowiedz Link
six_a Re: mam 25.02.08, 09:41 taką wersję w każdym razie znałam: „W czarnym, czarnym lesie był czarny, czarny las. W czarnym, czarnym lesie stał czarny, czarny dom. W czarnym, czarnym domu był czarny, czarny pokój. W czarnym, czarnym pokoju stał czarny, czarny stół. Na czarnym, czarnym stole stała czarna, czarna trumna W czarnej, czarnej trumnie leżał czarny, czarny, czarny człowiek. W czarnym, czarnym człowieku było czarne, czarne serce. A w tym czarnym, czarnym sercu siedział DIAAAABEEEEEEŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!!!” a blog też ciekawy swoją szosą www.annabojarska.pl/priv/003_blog_2005_1.htm Odpowiedz Link
alpepe Re: mam 25.02.08, 09:51 a widzisz, a ja tylko pamiętałam, że na czarnym czarnym stole stała czarna czarna trumna, a w tej czarnej czarnej trumnie leżał TRUP!!! To Twoja wersja straszniejsza. Odpowiedz Link
aniol.strusz Re: mam 25.02.08, 10:00 Siostro, przypomnij sobie, czy to był naprawdę dia...coś tam? Odpowiedz Link
dziewice Re: Był czarny, czarny las 23.02.08, 21:18 las jest zielony, chyba ze to jakis iglasty Odpowiedz Link
annajustyna Re: Był czarny, czarny las 24.02.08, 15:48 Ja kiedys padlam, jak opowiadlaismy sobie o taksowkarzu, ktory ukradl z cmentarza reke nieboszczki z pierscionkami (nie mogl ich zdjac biedak). I juz jak wracal, to zabral po drofze pasazerke. Bez reki oczyiwscie. I pyta sie jej, co sie stalo z jej reka... ...a ona (tu krzyk): Ty ja masz!!! Odpowiedz Link