Dodaj do ulubionych

NAPRWA SCHODÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.10.10, 15:42
Jakiś czasu ropoczęto naprawę schodów ,radość była wielka bo w rozmowie z mieszkańcami naszego osiedla poruszaliśmy tem temat że w zimie będzie bezpiecznie wejść na klatkę schodową i nasze żony czy też opiekunki bez kłopotów wprowadzą wózki na klatki schodowe.
Na Sadowej 4 klatka 4 zaczęto naprawę schodów ale od jakiegoś czasu praca naprawcza została przerwana w połowie. O innych wejściach już chyba nie warto wspominać ,może ktoś zna przyczyny dla czego to się tak ślimaczy i kiedy zostanie to naprawione.
Obserwuj wątek
    • mycloud Re: NAPRWA SCHODÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.10, 18:13
      Ja już raz pytałam administratora gdzie są zjazdy dla wózków,ale do dziś nie uzyskałam odpowiedzi;|(jakoś sobie radzę,ale nie jest łatwo.W każdym razie za miesiąc sie wyprowadzam i mam to szczerze gdzieś.Jednak gdyby mieszkał tutaj ktoś na wózku inwalidzkim nie wiem jakby wyjechał stąd.Czy na tych płytkach nie będzie ślisko zimą? nie sądzę...do tego brak zjazdu-fajnie nie ma co!jak któraś mama wywali się z wózkiem wtedy dopiero będzie.
    • leszek.siena Re: NAPRWA SCHODÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.10, 18:32
      Podziękowania obecnie panującemu Nam Zarządowi - założone plany podwyżki funduszu remontowego jak i wykonanie 100 proceeeent.Gratuluję.
    • kaszmir121 Re: NAPRWA SCHODÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.10, 18:52
      Niechce być złośliwy Panie Zbyszku ale nie radzi sobie Pan z problemami naszego osiedla jako przewodniczący wspólnot,a co dopiero z problemami gminy.Odpuść waść wstydu oszczędź !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka