lux-lux 31.01.08, 10:26 Cytuję Pana odpowiedź z 07.01.08 w sprawie zakupu wycieraczek do klatek "Wycieraczki będą zakupione w tym miesiącu" a dziś jest ostatni dzień miesiąca a wycieraczek jak nie było tak nie ma !!!??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marey1 Re: pytanie do administratora 31.01.08, 12:59 Tak, zgadza sie. Rogladalem sie za wycieraczkami ale w sklepach typu OBI i Selgros sa złej jakosci Zamowilem u producenta takie wycieraczki by byly podobne jak np na Koszteli 3, gdzie sie sprawdzily. Administartor RJ Odpowiedz Link
assessander Re: pytanie do administratora 31.01.08, 13:33 heh ja tam "wyfundowałem" wycieraczkę u mnie na klatce za 7 PLN i też na razie się sprawdza lol Odpowiedz Link
marey1 Re: pytanie do administratora 31.01.08, 14:16 Zamowione wycieraczki sa na zlecenie Panstwa Zarzadu Wspolnoty Konsultowałem sprawe z firma sprzataaca, a dokladnie z Paniami ktore sprzataja i doradzily jakie sa najlepsze. Bo one pzreciez je na codzien czyszcza. Temat jest zapuszczony. Administrator RJ Odpowiedz Link
assessander Re: pytanie do administratora 31.01.08, 14:26 Spoko Panie Marku ważne ze coś się dzieje Odpowiedz Link