Gość: bakara IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.03, 20:52 Żaden chwat nie zastąpi Michała Chrobrowskiego. Proponuję zmianę w zarządzie Jurczyka. Niech pan Chrobrowski pokaże co potrafi zrobić z tym marazmem. Kto jest za............? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czrny Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 21:17 Gość portalu: bakara napisał(a): > Żaden chwat nie zastąpi Michała Chrobrowskiego. > Proponuję zmianę w zarządzie Jurczyka. > Niech pan Chrobrowski pokaże co potrafi zrobić z tym > marazmem. > Kto jest za............? nie zła oferta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.telan.pl 13.03.03, 22:30 Ja, Chrobrowski Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.xtra.pl 14.03.03, 18:58 Gość portalu: naim napisał(a): > Ja, Chrobrowski Michał. NIe Chwata tylko Golasia,oj naiwne ludki.A najlepiej aby ich wszystkich zastapil srednio inteligentny szympans- beznadziejnie i glupio juz jest a tak bylyby przynajmniej weselej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.xtra.pl 14.03.03, 18:58 Gość portalu: naim napisał(a): > Ja, Chrobrowski Michał. NIe Chwata tylko Golasia,oj naiwne ludki.A najlepiej aby ich wszystkich zastapil srednio inteligentny szympans- beznadziejnie i glupio juz jest a tak bylyby przynajmniej weselej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasal Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 00:29 Gość portalu: naim napisał(a): > Ja, Chrobrowski Michał. To nie tak. Powinno być: My, Chrobrowski Michał, z ludu woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbiciel Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 00:27 Rany - to Ty już nie o dupie Maryny ale o Michasiu Chrobrowskim? A co Ci się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.telan.pl 15.03.03, 11:24 Kampania rusza. Przepraszam , kompania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: Michał Chrobrowski zastępcą Jurczyka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 17:05 Gość portalu: bakara napisał(a): > Żaden chwat nie zastąpi Michała Chrobrowskiego. > Proponuję zmianę w zarządzie Jurczyka. > Niech pan Chrobrowski pokaże co potrafi zrobić z tym > marazmem. > Kto jest za............? ja jestem za! i zawsze byłem! bo jak chwat chwatem niegdy niezguła nie był Michałowi bratem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn a jak wolalam glosujcie na M. Chrobrowskiego IP: 212.14.60.* 27.03.03, 12:12 to gdzie byliscie....? Dzis kraina nasza mlekiem i miodzikiem by plynela a takkk?? Kolejki w magistracie, podatki lokalne w gore , brudno i chmurno. Trzeba bylo zapalic swiatelko dla Szczecina.... Ale co tam przed nami za 4 lata kolejne wybory :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś