mzudr 06.01.13, 18:22 Witam, poszukuję sprawdzonego fachowca do naprawy uszkodzonej zmywarki, takiego który podjechałby do mnie na Nowodwory. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek0813 Re: Naprawa zmywarki 06.01.13, 23:20 W pracy, służbowo, korzystam z tego serwisu: www.agdkontakt24.pl Czasem wystarczy diagnoza przez telefon i można samemu naprawić. Np. odetkać filtr, albo dysze (zdarzały się zatkane pestkami z cytryny). W "cięższych" przypadkach naprawa była na miejscu (bez konieczności zabierania do serwisu) Faktura itp... uwzględnia koszt dojazdu, robocizny i części ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: Naprawa zmywarki 07.01.13, 17:37 a jaki masz objaw awarii? I jaki to model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Naprawa zmywarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 09:45 właśnie tez szukam...ktoś poleci kogoś oprócz agdkontakt24? sprawdzonego i niedrogiego:-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Mandecki Re: Naprawa zmywarki IP: 213.25.97.* 25.01.16, 10:53 Witam, zdecydowanie nie rekomenduję firmy AGD kontakt. Zleciłem im serwis zmywarki, która przeciekała. Wizyta "fachowca" kosztowała mnie 130 zł (trwała 5 minut). Pan stwierdził, że należy wymienić wewnętrzną obudowe zmywarki, ze względu na lekkie wgniecenie, lub zakup nowej zmywarki w preferencyjnej cenie... Diagnoza okazała się zła, a przy okazji pan uszkodził mi mebel kuchenny. Zmywarkę naprawiłem sam - sprawa prozaiczna, nowe śruby do przymocowania panelu meblowego na fronice (stare śruby się poluzowały, co spowodowało zmianę kata panela i delikatne rozszczelnienie zmywarki u góry). Odradzam z korzystania z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
brydka26 Re: Naprawa zmywarki 27.02.13, 17:48 Cezary ziółkowski, naprawa sprzętu AGD i RTV. 507 685 470. Pan naprawial u nas piekarnik. Szybko wiedzial o co chodzi, wymienil zepsuta czesc, wzial 200 zl, w tym ta grzalka. Bylismy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
serwisagdwroclaw Re: Naprawa zmywarki 12.02.16, 13:15 Restartagd.pl tel: 516297732 adres strony: www.restartagd.pl/miasto/naprawa-agd-warszawa/ Zapraszam do skorzystania z naszej oferty Odpowiedz Link Zgłoś