Dodaj do ulubionych

Wypadek PKP Płudy

IP: *.inter-leg.pl 11.04.13, 20:18
Poszukuję osób, które 26.03.2013 między godziną 20.20 a 22 przebywały na/w pobliżu stacji Płudy. Około 22 doszło tam do śmiertelnego potrącenia bardzo dla mnie bliskiej osoby (taty). Policja całą sprawę olewa, na miejscu pozostawiali mnóstwo dowodów, które sami pozbieraliśmy i im dostarczyliśmy. Wiem, że tata był na tej stacji w godzinach które podałam. Szukamy jakichś świadków. Osób, które w tym czasie widziały być może dziwnie zachowującego się pana, który sprawia wrażenie, że nie wie gdzie się znajduje. Bardzo proszę o poważne potraktowanie tematu, bo ani dla mnie ani dla moich bliskich nie jest to łatwe. Policja nawet nie zabezpieczyła nagrań z skmki, którą jechał (20.05 z Dworca Gdańskiego)
Obserwuj wątek
    • Gość: paulinkas24 Re: Wypadek PKP Płudy IP: *.inter-leg.pl 12.04.13, 22:34
      ewentualnych świadków proszę o kontakt paulinkas2@o2.pl
      • Gość: gość Re: Wypadek PKP Płudy IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.04.13, 21:51
        może warto jakies ogłoszenia rozwiesić w tamtych okolicach...? nie wiem, taki mi pomysł przyszedł ale czy dobry...(?)
      • Gość: Gość Re: Wypadek PKP Płudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.13, 18:00
        Nie pierwszy raz policja zlała temat :/ tvp.info/twoje-info/warszawa-smierc-30latki-na-torach/9606363

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka