Dodaj do ulubionych

Notariusz- Białołęka

01.07.08, 11:34
Czy na Białołęce znajduje sie gdzieś biuro notarialne? Jeśli tak to będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: graska2 Re: Notariusz- Białołęka IP: 212.160.156.* 02.07.08, 10:30
      Na przeciwko Urzędu Gminy -wejście od ul.Modlińskiej jest stacja
      przeglądów samochodów .W tym budynku na górze jest
      notariusz.Korzystałam -wszystko ok
      • aniluna Re: Notariusz- Białołęka 02.07.08, 10:39
        Wielkie dzięki. Tym bardziej że mieszkam bardzo blisko urzędu:)
      • Gość: pel Re: Notariusz- Białołęka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 12:39
        ja tez - p. Piotr Janus, rewelacja - mily i rzetelny, tez polecam
        kancelaria-warszawa.pl/katalog/kancelaria/217/piotr-janus-kancelaria-notarialna.html
        • fenolblue Re: Notariusz- Białołęka 25.05.09, 16:24
          Ja przepraszam ale Pan Janus nie jest ani miły, ani rzetelny. Jest za to
          arogancki, gburowaty, pogardliwie traktuje klientów, spóźnia się na każde
          spotkanie, a podpisywanie aktu przeciąga się w nieskończoność głównie z winy
          jego niechlujstwa. Dodatkowo pan notariusz wygłasza w trakcie spotkań idiotyczne
          i obraźliwe dla stron uwagi. Panie, które zatrudnia w swojej kancelarii są
          histeryczne i niekompetentne, a na wszelkie problemy reagują hasłem - ja tu
          pracuje od niedawna więc nie wiem. W ciągu minionych dwóch lat podpisywałem
          cztery akty notarialne, w pozostałych trzech przypadkach było szybko i miło. Nie
          tutaj.
    • Gość: Kamek Re: Notariusz- Białołęka IP: *.aster.pl 11.05.09, 21:39
      Ostatnio też byłem w nowej kancelarii przy Głębockiej róg Gościnnej
      Fajni młodzi ludzie, mili. Szybko załatwili sprawę. Mogę polecić

Generalnie adresy są na stronie:
      www.notariusze.pl/kancelaria.php?id_k=282
    • Gość: Dorota absolutnie odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 08:48
      absolutnie odradzam i zgadzam się z opinią wpisu osoby fenolblue.
      korzystanie z tego notariusza, w sprawach poważniejszych niż poświadczanie za zgodność dokumentów czy popdpisów - rodzi nerwowośc i problemy oraz czujesz się jak intruz lub że nie wiesz co chcesz, bo niby masz wszystko wiedzieć co i jak można zrobić lub jaka była by opcja dla ciebie najbardziej wskazana czy korzystna.
      Standardy zawodowe i obsługi tego notariusza jak i jego sekretariatu niestety totalnie ujemne.
      Brak zrozumienia i porozumienia, pomocniczości, wyjaśnień i nerwowość - nie wiadomo jak to potraktować ; to wszystko prowadzi do problemów, niedomówień oraz dziwnych niedomówień i insynuacji. Będąc za granicą, czegoś takiego bym nigdy nie spotkała. A tu w Warszawie że mnie spotka cos takiego, to nie spodziewałam się. Wiem że każdy może mieć problemy z nerwowością, ale chyba leki są; a jak się pracuje z ludźmi /klientami to tym bardziej nerwowości nie można okazywać (ani słownie, ani trzęsieniem się ust, czy twarzy) bo to widać i tym bardziej wpływa na sposób porozumienia, wyjaśnienia i prowadzenie sprawy.
      A niby w Polsce mamy 21 wiek i ... nic z tego.
      Liczę na to że poprawa nastapi na lepsze.

• Gość: adam Re: absolutnie odradzam IP: *.jmdi.pl 28.02.14, 09:30
        Ten notariusz jeszcze działa? Korzystałem raz z jego usług i źle sporządził akt notarialny, trzeba było całą sprawę przeprowadzać jeszcze raz.
        • sibeliuss Re: absolutnie odradzam 28.02.14, 17:51
          Dobra kancelaria jest na Bródnie, św. Wincentego 95, dojazd 126 pod same drzwi.
          • Gość: ozzi Re: absolutnie odradzam IP: *.devs.futuro.pl 06.03.14, 21:50
            Zgadzam się z poprzednikami nie polecam Pana Notariusza Janusa gość tak mi spaprał sprawę że pół roku prostowałem jak poszedłem do niego z reklamacją usłyszałem " Panie a co mnie obchodzą Pańskie problemy " Po prostu żenada . Korzystam z Notariuszy jakieś 4 razy w roku i widzę różnicę w podejściu - jak ktoś chce mam na Terespolskiej na przeciwko sądów notariusza, nawet do domu chętnie podjedzie .

Jeśli chodzi o Tarchomin jest notariusz na plecach banku PKO na Światowida korzystałem raz szybko i konkretnie - tu chyba jest 21 wiek :)
            • Gość: użytkownik inne doświadczenia IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.14, 23:19
              Ja z kolei w ciągu ostatnich 3 lat korzystałem z usług p. Janusa kilkukrotnie i nigdy nie miałem takich przypadków jak opisywane w poprzednich postach. Sprawy załatwiane były terminowo, punktualnie i bez żadnych nie kulturalnych komentarzy, z powagą i profesjonalnie.
              • Gość: Gość Re: inne doświadczenia IP: *.centertel.pl 18.03.14, 15:22
                Ja również korzystałem z kancelarii p. Janusa dwukrotnie. Wiem jedno. Nie mam najmniejszych wątpliwości jeśli chodzi o profesjonalizm i załatwienie sprawy zgodnie ze wszystkimi kanonami i najlepszą sztuką notarialną. w jednej ze spraw p. Janus wykrył błąd merytoryczny i proceduralny popełniony przez sąd. W efekcie bardzo na tym zyskałem.
                Polecam z pełną odpowiedzialnośćią
    • Gość: TM notariusz Janus IP: *.play-internet.pl 17.07.15, 16:08
      bardzo dobry prawnik-konkretny i kompotentny.Sporządzałem u niego około 8 aktów ( kupno,sprzedaż, zniesienia współwłasności)-nigdy nie miałem kłopotów.
      • Gość: nellanu Re: notariusz Janus IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.15, 17:51
        Ja też jestem zdziwiona niepochlebnymi opiniami o tym notariuszu.
        My mieliśmy przyjemność kilkukrotnie załatwiać sprawy spadkowe w tej kancelarii i wszystko było bardzo sprawnie, profesjonalnie. Nawet panie z kancelarii podpowiedziały nam, że można negocjować opłaty notarialne, dzięki temu zapłaciliśmy o wiele mniej, niż się spodziewaliśmy.
        Ale to było jakieś 5 lat temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka