Gość: Mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:46 Witam. Czy był ktoś w Restauracji naprzeciwko pętli chyba nazywa sie Karambola ? Jakie ceny, menu itp. pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tam Re: Restauracja IP: *.net-serwis.pl 05.02.09, 15:33 Witam, byłam 2 razy. Porcje duże (jak dla mnie ;)), jedzenie smaczne. Typowe - schabowy, de volaille. Ceny przystępne - ze tego, co pamiętam (20 kilka złotych za drugie danie z kurczaka). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Restauracja IP: *.jmdi.pl 26.02.09, 22:27 WITAM Knajpa jest ok. Fajny klimat,dobre jedzenie ceny przystępne najdroższe danie 35,00 zł ,ale można się najeśc. Było kilka imprez tanecznych (muzyka Super)ale widac ,że na Tarchominie nie umieją się bawic bo nikt nie tańczyl. Pozdrawiam Knajpa Godna Polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Restauracja IP: *.jmdi.pl 27.02.09, 23:05 Przytulna restauracja jestem tam częstym gościem w tygodniu jest tam mało gości,ale w sobotę i niedziele najlepiej rezerwowac jeżeli chodzi o ceny to dla mnie są przystępne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś