26.09.11, 22:08
Witam,
na początek chcę powiedzieć, że nie mam poparzonego dziecka ale sama niedawno uległam poparzeniu. Dzięki temu forum dowiedziałam się wiele nt. leczenia poparzeń, i mam nadzieję, że może znów pomożecie mi swoją wiedzą.

Czy któraś z mam słyszała może o preparacie RegimA?
regima.com/scar-repair
Ostatnio jedna z firm zaczęła go sprowadzać do Polski i przedstawicielka tej firmy bardzo mi go zachwalała. Problem w tym, że poza stroną producenta nie ma w necie prawie żadnych informacji o tym kremie. Ponoć jest on "testowany" w szpitalu na Niekłańskiej, więc pomysłałam że może któraś z bywalczyń tego forum się z nim zetknęła.

Jeśli ktoś coś słyszał o tym produkcie, to bardzo proszę o informacje.

Obserwuj wątek
    • haniusita Re: RegimA 26.09.11, 22:27
      Witam, od niedawna używam tegoż kremu u dziecka. Na razie nie mogę nic powiedzieć poza subiektywnym odczuciem, że jest niezłysmile Nie uczula, to już dużo!
      Działam trochę w ciemno, nie konsultowałam się z lekarzem w tej sprawie, zapytam na wizycie.
      Pozdrawiam
      • wiolamarcin Re: RegimA 13.05.13, 05:55
        Witam Państwa serdecznie , krem jest super ale bardzo drogi na allegro widziałem 300zł za 100ml
    • kd_55 Re: RegimA 11.07.15, 09:10
      Witam, mam bardzo poparzone dziecko. Zamówiliśmy już ubranko uciskowe w Artimedzie. Czy macie jakieś doświadczenia z kremem SCAR REPAIR RegimA?
      bardzo proszę o jakieś opinie na temat tego produktu
      • kamawoj Re: RegimA 11.07.15, 15:52
        mój synek poparzył sie w połowie lutego, po miesiącu pobytu w szpitalu i przeszczepie na klatce piersiowej stosujemy scar repair oraz dermatix, ponadto ubranko uciskowe z ARTIMEDU i TRICOMEDU na zmiane. rezultaty po regimie są super, tym bardziej, że poparzenie było głębokie 2b/3 w razie pytań proszę pisać na priv
        wojcikkamilla@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka