akks20004 03.12.09, 21:40 Witam, chciałem zapytać czy ktoś z Mieszkańców osiedla posiada internet w Netii? Jeśli tak, to proszę o opinie jak to działa, czy są jakieś problemy i takie tam Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jac3k27 Re: Netia 04.12.09, 07:12 Dwa lata temu dowiadywałem się w Netii jakie sa możliwości założenia telefonu i netu i usłyszałem wtedy że Radzymia Netia nie obsługuje. Czyżby coś się zmieniło? Ja mam net w TPSA (SDI) ale jest drogo i chyba zrezygnuję gdy skończy się umowa na rzecz JMDI. Czy po roku mozna powiedzieć że JMDI się sprawdza? Co możecie powiedzieć w tym temacie? Odpowiedz Link
mieszkanka.pl Re: Netia 04.12.09, 09:58 mam neta w JMDI juz jakis czas. jest bardzo dobry, oprocz tego ze jak nie ma pradu na tarchominie to nie mam internetu, jak jest burza tez nie ma... ale poza tym jest ok. Odpowiedz Link
qucyk Re: Netia 04.12.09, 11:27 JMDI - jestem zadowolony. minusy: - jak cos na FSO sie dzieje - to neta nie ma - helpdesk (zglaszanie uszkodzen) dziala do 22 i kicha Poza tym wszystko jak najbardziej ok. Moge polecic. Odpowiedz Link
maciey35 Re: Netia 04.12.09, 11:46 hej Ja mam na Netię i działa bardzo dobrze ,nie ma żadnych problemów ,mam ją od roku. manis Odpowiedz Link
andrzej5219 Re: Netia 05.12.09, 16:49 Miałem Netię przez 2 lata, nie było żadnych problemów tyle że drogo. Teraz mam JMDI, jest taniej i też bezproblemowo . Zobaczymy jak będzie zimą przy opadach śniegu Odpowiedz Link
amstergmi Re: Netia 05.12.09, 22:54 Witam, Spokojnie mogę polecić JMDI, już od roku posiadam u nich łącze, faktycznie gdy nie ma prądu w pewnych częściach Warszawy to internetu również nie ma, ale to chyba całkowicie normalne i takie sytuacje mają miejsce jedynie raz na pół roku. Ogólnie jak najbardziej polecam. Szkoda pieniędzy na netię itp. Odpowiedz Link
endulec Re: Netia 02.01.10, 00:34 Internet w Netii to porażka, po przeprowadzeniu się do Radzymina, próbowałem również przenieść usługi (tel+net), niestety po 2 miesiącach użerania się z tą firmą i uruchomieniu dla mnie tylko jednej usługi (telefon), zerwałem umowę. Dzisiaj korzystam z JMDI i jestem bardzo zadowolony (8mbit i stacjonarny za 69zł). W nocy 16mbit. Odpowiedz Link