Dodaj do ulubionych

Sąsiedzi blok 75

03.03.11, 21:06
Czy niektórzy nie wiedzą jak mieszka się w bloku? Sąsiedzi którzy mieszkają nade mną urządzają chyba jakieś bijatyki w mieszkaniu. Tak się sufit trzęsie , że szok. Walą, skaczą, krzyczą na siebie i grają na jakiś instrumentach. Czasem naprawdę można oszalec.
Nie jesteście tu sami!!! Trochę szacunku do spokoju innych! Twój sąsiad też chce odpocząc po pracy!
Obserwuj wątek
    • ania-9999 Re: Sąsiedzi blok 75 15.03.11, 21:46
      Ja również mieszkam w bloku 75,na parterze,słyszę oczywiście jak sąsiad z góry sobie gra,ale to co?Ma przestać,bo to się komuś nie podoba?W nocy jest cisza.To,że dzieci krzyczą,skaczą to chyba normalne,Ty raczej nie masz dzieci,a to,że ktoś się czasami pokłóci to przecież żadne wykroczenie?Ja jak jestem zła,to krzyczę i nie zastanawiam się nad tym,że ktoś słucha,jestem przecież w swoim mieszkaniu,prawda?A Ty pisałeś,że tu wynajmujesz,proponuję wynajęcie domku,będziesz miał ciszę.
      • fantasticpaczek Re: Sąsiedzi blok 75 16.03.11, 10:23
        Nie ma to jak mili sąsiedzi! To, że dzieci skaczą i krzyczą to normalne- owszem. Ale często jest tak, że wytrzymac nie można, bo dosłownie cały sufit się trzęsie. Jakby trzęsienie ziemni albo tornado przechodziło na górze. I potrafi to trwac długo. I zdarzało się, że było to po 22 godz.
        A obudzi to nawet niedźwiedzia który mocno śpi. A krzycz sobie i w domu ale nie piłuj za przeproszeniem mordy, bo nie muszę słuchac jakie masz problemy.
        A jak Panią to interesuję, to mieszkam tu tymczasowo. Właśnie buduję dom smile
        • ania-9999 Re: Sąsiedzi blok 75 16.03.11, 20:22
          Może bloki pomyliłeś,bo u nas po 22ej jest cisza,a buduj sobie ten dom,byle szybciej nikt Ci nie będzie piłował mordy(jak to ładnie ująłeś)Ja też kiedyś wynajmowałam mieszkania i nawet przez myśl mi nie przeszło,żeby krytykować mieszkańców bloku za to,że hałasują,cieszyłam się,że mam gdzie mieszkać.A z tym trzęsieniem ziemi to chyba ostro przesadziłeś,aż się czytać nie chce tych bzdur!
          • fantasticpaczek Re: Sąsiedzi blok 75 16.03.11, 21:47
            Właśnie widac po Pani jacy tu mili sąsiedzi. Przeglądając Pani posty to Pani wszystkich wyrzuca z osiedla jak coś się komuś nie podoba. Ale jak się w bloku mieszka to trzeba miec na względzie również sąsiadów. Ja nie zakłócam spokoju i zwróciłam tylko uwagę. Ale jak widac nie wszyscy mogą przyjąc to z godnością!!!
            • rypioze Re: Sąsiedzi blok 75 17.03.11, 09:35
              Tu nie pomogą żadne apele.Jak ktoś nie był wychowany w rodzinie to nie pomogą mu żadne szkoły a tym bardziej uczelnie.Nie ma wpływu czy przybył tu z kurnej chaty,czy z Warszawy.Jak był chamem to chamem zostanie.Ci z kurnych chat dodatkowo uważają,że mieszkając na takim osiedlu złapali Pana Boga za nogi i wszystko im wolno.Pozdrowienia.
              • prawdziwy-mobil Re: Sąsiedzi blok 75 07.05.11, 23:56
                rypioze zastanów się co piszesz znając życie to słoma z butów ci jeszcze wystaje a obrażasz innych buraku!!!!!!!!!!!!!!!!
                • rypioze Re: Sąsiedzi blok 75 08.05.11, 08:28
                  Jesteś tego co napisałem klasycznym przykładem.Tak na marginesie,to chodzę boso bo niedawno opuściłem kurną chatę.Pasuje ci?
            • ania-9999 Re: Sąsiedzi blok 75 17.03.11, 19:59
              Ach,szkoda mojego czasu na takie dyskusje!
              • fantasticpaczek Re: Sąsiedzi blok 75 17.03.11, 20:27
                Jak ma Pani wypisywac takie rzeczy to faktycznie szkoda smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka