hejsipi 23.06.09, 23:34 Witam, jakie są obecnie ceny miejsc parkingowych? Interesuje mnie miejsce przy bloku 61. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sas101 Po co kupować 24.06.09, 10:30 Nie kupuj miejsca, szkoda kasy. Na osiedlu jest taki bajzel, że kazdy może na nie wjechac i z niego wyjechać. Parkowanie na ciągach komunikacyjnych, chodnikach (nawet za blokadami) i trawnikach również DOZWOLONE!!!. Zauważyłem że sa nawet tacy którzy parkuja na chodnikach mimo że ich miejsce parkingowe jest puste, zawsze to 50m. bliżej do domu. Odpowiedz Link
lewaszki Re: Po co kupować 24.06.09, 13:51 A najbardziej boli, ze nikt z tym nic nie robi. Ciekawe czy kiedyś się to zmieni sas101 napisał: > Nie kupuj miejsca, szkoda kasy. Na osiedlu jest taki bajzel, że > kazdy może na nie wjechac i z niego wyjechać. Parkowanie na ciągach > komunikacyjnych, chodnikach (nawet za blokadami) i trawnikach > również DOZWOLONE!!!. > > Zauważyłem że sa nawet tacy którzy parkuja na chodnikach mimo że ich > miejsce parkingowe jest puste, zawsze to 50m. bliżej do domu. > > Odpowiedz Link