Gość: cyklista IP: 62.108.186.* 03.06.10, 19:42 Szukam współtowarzysza na rowerową wycieczkę (kilkudniową ) w lipcu na Bornholm. Katamaranem z Kołobrzegu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Neinessh Re: Rowerem po Bornholmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 13:05 Kiedy wybieraz się w lipcu na Bornholm? Też mnie interesuje ten temat Odpowiedz Link
Gość: cyklista Re: Rowerem po Bornholmie IP: 62.108.186.* 20.06.10, 13:23 Najlepiej by było w drugiej połowie lipca. Tak trzy- cztery dni, może pięć. Odpowiedz Link
jaxa-reklama Re: Rowerem po Bornholmie 20.06.10, 22:39 Znajomy ze Szczecina, też szuka ekipy na taki wypad na Bornholm. Jeżeli to aktualne to dajcie znać skontaktuję was ze sobą. Pozdrawiam Piotr piotr.brzezinski@tlen.pl Pozdrawiam Piotr [url=http://www.jaxa-reklama.com]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link
Gość: Neinessh Re: Rowerem po Bornholmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 11:20 Wyjazd interesujący, chętnie bym się doczepiła choć urlop mam od 12 lipca i chyba tylko na tydzień, ale...zarezerwowałam bilety już na wrzesień do Londynu więc kasa będzie potrzebna na wyjazd tam - pozdrawiam i życzę udanej wyprawy ;-) Odpowiedz Link
hul_a_hop Re: Rowerem po Bornholmie 04.08.10, 12:51 Na Bornholm można też dotrzeć ze Świnoujścia promem do Ystad a potem na wyspę katamaranem ---> www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/oferty_specjalne/rejsy_na_bornholm Na promie odbywają się imprezy itd więc to dodatkowy plus. Na TVNie był o nich reportaż dziendobrytvn.plejada.pl/24,35130,news,,1,dzien_dobry_wakacje_juz_od_3_lipca,aktualnosci_detal.html Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: Rowerem po Bornholmie 05.08.10, 14:54 mają też specjalna ofertę dla podróżujących z rowerem, a nawet dla motocyklistów ;) www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/oferty_specjalne/rejsy_na_bornholm Odpowiedz Link
czarny.chochlik Re: Rowerem po Bornholmie 05.09.10, 13:40 rzymoja Siostra skorzystała z oferty Unity Line w tamtym roku. Co prawda rower zdecydowała sie wypozyczyc na miejscu, ale rejs wspomina bardzo przyjemnie, nie mówiąc już o wyprawie po Bornholmie ! :) Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: Rowerem po Bornholmie 05.09.10, 14:47 i co? z wypożyczeniem roweru na prawdę nie ma problemu? Odpowiedz Link
Gość: bambucha Re: Rowerem po Bornholmie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.10, 18:30 wujostwo było na Bornholmie i mówią że stworzony dla rowerzystów, problemów z wypożyczeniem nie mieli :) ale skoro już się jedzie to rzeczywiście chyba lepiej skorzystać z takich ofert jak Unity Line na przykład, gdzie przewóz rowerów jest wliczony w cenę. O ile oczywiście ma się rower, bo jeśli nie to wypożyczenie oczywiście wchodzi w grę :) Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: Rowerem po Bornholmie 08.09.10, 09:52 z rowerem nie ma absolutnie żadnych problemów, to fakt, wypożyczyć można za grosze, a swój też można tanio przewieźć promem, a szkoda nie skorzystać z tych 200 km ścieżek rowerowych na wyspie ;) Odpowiedz Link
czarny.chochlik Re: Rowerem po Bornholmie 09.09.10, 12:24 Fakt. Myślę, że grzechem jest nie skorzystać z tego. Tym bardziej ze wycieczki organizowane po Bornholmie przewożą z miejsca do miejsca. I tak jeździ się z tego co kojarzę do 3 czy 4 miejsc. Podziwianie przyrody przez okna autokaru to jednak nie jest to samo jak dla mnie. Odpowiedz Link
Gość: bambucha Re: Rowerem po Bornholmie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.10, 21:08 ja znalazłam takie zdjęcie z Bornholmu i bardzo mi się podoba: www.strefabiznesu.gp24.pl/system/files/Bornholm_latem.JPG . Tylko mam wrażenie że byle fala te pastelowe domki zaraz zmyje z powierzchni ziemi :P eh jo, nie ma to jak surowy klimat skłaniający do rozmyślań egzystencjalnych, to jest właśnie to :))) Odpowiedz Link
dorota.k2 Re: Rowerem po Bornholmie 14.09.10, 11:59 tak się mrocznie zrobiło, a przecież Bornholm jest piekny, słoneczny i zielony :D Odpowiedz Link