afabish 16.08.10, 20:19 Zbieramy ekipę na wyprawę do Meksyku lub chętnie dołączymy się do kogoś kto się tam wybiera. Jak na razie mamy tylko pomysł :) Fajnie by było zebrać większą ekipę i wspólnie coś zorganizować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silent81 Re: Meksyk wiosna 2011 18.08.10, 19:32 Hej Plan mam podobny i też coraz bardziej stawiam na wiosne przyszłego roku(na tą jesień się raczej już chyba nie wyrobie, chyba ze z biurem podróży, a tym razem wolałbym już indywidualnie). Na razie jestem na etapie czytania przewodników i poradników i powoli już szukania współtowarzyszy :) Jestem Marcin, 29 lat, Wrocław. Pzdr :) Odpowiedz Link
afabish Re: Meksyk wiosna 2011 01.09.10, 19:27 hej. my jestesmy z poznania, poki co 2 dziewczyny (27 i 30 lat). też poraz pierwszy próbujemy coś zorganizować na wlasna rękę. jesteśmy na etapie polowania na tanie bilety pozdrawiamy Ania i Basia Odpowiedz Link
lerak Re: Meksyk wiosna 2011 06.09.10, 17:16 Ja już mam wiele podróży organizowanych na własną rękę i przyznam szczerze, że tego typu wyjazdy są najlepsze:) Jak dla mnie znacznie lepsze niż jechanie z biurem podróży. Więcej zobaczysz, lepiej to poczujesz i będzie zabawniej (zawsze jakieś ryzyko pozostaje, że coś się nie uda:p). A jeśli chodzi o ekipę, to mi parę razy pomógł portal twoja-podroz.pl. Tam właśnie, tak jak chcecie, można znaleźć jakichś ludzi, którzy szukają towarzyszy na wyjazd w konkretne miejsce, albo samemu opisać planowaną podróż i czekać, aż ktoś się do Was dołączy:) Parę takich portali ostatnio powstało, wprawdzie jeszcze nie ma jakoś bardzo dużo ludzi tam, ale moim zdaniem warto spróbować i dodać takie "ogłoszenie". Swego czasu w ogóle nie wiedziałem, że są takie portale, a teraz powoli robią się coraz bardziej popularne. Ale wciąż jeszcze sporo osób o nich nie wie, więc może jakoś Wam pomoże mój post:) Pozdrawiam, życzę udanego wyjazdu!:) I nie poddawajcie się, jak nie będzie Wam szła organizacja wyjazdu:) Nie musicie mieć dogranego wszystkiego na ostatni guzik:) Czasem spontaniczne wakacje są najlepszymi wakacjami:) Odpowiedz Link
tom1235mazury Re: Meksyk wiosna 2011 14.09.10, 21:21 witam fajna sprawa,jaki koszt?pozdro. T. Odpowiedz Link
kozak777 Re: Meksyk wiosna 2011 15.09.10, 12:43 Dzien Dobry,ja mysle o zrobieniu calej Ameryki Srodkowej tj. od Meksyku do Panamy-po drodze wszystkie kraje -cala wyprawa od stycznia do konca czerwca,oczywiscie opcja minimum,tzn.od najtanszych biletow lotniczych po na miejscu wszytko najtansze i najlepsze w sesie ,ze bez przesady ,ale jednak optymalnie wszystko . Niedawno wrocilem z Azji bylem 4miesiace-podrozowalem po takich krajach jak Kambodza ,Wietnam pld. ,Laos i Tajlandia. Jka cos moj mail Argo777@interia.pl lub gg 3308702 ,ewentualnie kom 729120403 lub stacjonar tel 71 78 67 855 kozak z Duch Dwooch Odpowiedz Link
maalwkaa Re: Meksyk wiosna 2011 25.09.10, 21:39 witam:) jestem chętna przyłączyć się do ekipy, mam 20 lat, studiuję zaocznie turystykę w warszawie a wyjazd do meksyku to jedno z moich marzeń więc prosze o szczegółowe informacje co do wyjazdu... Odpowiedz Link
k.hania Re: Meksyk wiosna 2011 25.09.10, 22:57 Hej, Fajny pomysł i jest trochę czasu na organizację. Chętnie dołączę do wyprawy :-). Mam 31 lat jestem z Warszawy. Czy macie już jakis plan? Mój mail: k.hania@gazeta.pl Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link
lurcia Re: Meksyk wiosna 2011 27.09.10, 15:34 Hej! Jestem Ada i mam 23 lata.Jestem z Poznania.Z miłą checia wybiore sie z wami.Ale odrazu sie przyznaje,ze jeszcze nigdy nie podrozowalam na "kocią" łape.Ale jestem odwazna i od dawna chcialam zwiedzic meksyk. Pytanie brzmi na ile dni ma byc ta wyprawa? Pozdrawiam! P.S. To moje gg3422638 Odpowiedz Link
afabish Re: Meksyk wiosna 2011 03.10.10, 14:20 czy może ktoś wie, kiedy można spodziewąc promacji na bilety lotnicze i jakie linie coś takiego mają Pozdrawiamy Odpowiedz Link