Dodaj do ulubionych

Mediolan-Bergamo

14.09.10, 17:58
Witam!
Czy ktoś ma namiary na jakieś tanie noclegi w Bergamo??? Moze ktoś był, coś wie?
Jak narazie szukam po hostelach ale jak ktoś moze coś polecić to bedę wdzięczna ;)
Obserwuj wątek
    • magdapos Re: Mediolan-Bergamo 14.09.10, 20:05
      Witam ,
      jak będziesz coś miała to chętnie tez skorzystam. Planuje wyjazd do Mediolanu - moim celem jest La Scala- przeglądałam repertuar i interesujące mnie przedstawienia dopiero listopad/grudzień , więc pewnie przerzucę to na 2011.
      Ponieważ od niedawna jestem na wcześniejszej emeryturze więc z czasem jestem elastyczna,
      musze tylko skorelowac tani lot z biletem do opery ( też w miarę tanim) - adres noclegu ( może być też hostel z częścia hotelową) będzie bardzo przydatny.
      pozdrowienia
      magda
      • wioletta123 Re: Mediolan-Bergamo 14.09.10, 23:45
        Tanie loty z Katowic Wizzairem bez problemu są w paźzierniku, ale gorzej z tanim noclegiem, dlatego szukam czegoś naprawdę taniego, bo w tamtejszych hostelach też tak taniutko jak zauważyłam nie jest :/ Ale jak coś znajdę dam znać ;)
        • meg-an44 Re: Mediolan-Bergamo 15.09.10, 14:06
          Jesli moge cos poradzic to dosc tani hotel w Mediolanie to Ca'Grande.Nocle dla jednej osoby to 15 E. Pokoj w ktorym nocowalam bardzo przyjemny i czysty, dodatkowo śniadanie 4 E., 2 przystanki metrem do dworca kolejowego. Nieco daleko oddalny od La Scali ale stacja metra bardzo blisko. Bilety do opery dosc trudno zdobyc po niższej cenie, ja bedac w lipcu bylam zapisana na liste rezerwowa jako 125 osoba! link do hotelu:
          www.hotelcagrande.it/en/index.htm
          pozdrawiam
          • wioletta123 Re: Mediolan-Bergamo 15.09.10, 17:58
            meg, dziękuje ;)
            • leszek2008 Re: Mediolan-Bergamo 18.09.10, 11:03
              Bergamo Youth Hostel
              Via G. Ferraris -pod górkę, z lotniska jest za centrum, przy okazji rzut oka na stare miasto, ładnie zach.
              bodaj 12 E.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka