essi23 20.09.10, 10:21 Szukam koleżanki na tygodniową włóczęgę po Roztoczu.Wyjazd między 23-25.09. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
essi23 Re: Roztocze jesienią 21.09.10, 11:22 Niestety urlop mam od 20.09-1.10. więc połowa października odpada.Ale gdybyś miała ochotę to wpadnij na Roztocze chociaż na weekend. pozdrawiam Odpowiedz Link
beatai3 Re: Roztocze jesienią 21.09.10, 13:08 Ja mogę wyjechać dziś, bądź jutro. Mam wolne do 26go. Jeśli jesteś zainteresowana podaj email, celem kontaktu. Odpowiedz Link
ggg43 Re: Roztocze jesienią 02.10.10, 14:43 Byliście na Roztoczu? Pytam, bowiem zamierzam powałęsac się po nim w nastepnym roku. Ciekaw jestem przede wszystkim, jak wygląda sprawa noclegów- koniecznie trzeba zabrac namiot, czy też mozna znlaezc kwaterę prywatnie badz w hotelach? Byłbym wdzięczny za garśc informacji:)) Odpowiedz Link
rob_one Re: Roztocze jesienią 14.10.10, 17:35 Sorry,że tak późno odpisuje :) Kwaterę prywatną znajdziesz bez problemu, choć w przypadku jedynki zawsze mogą być jakieś problemy. Namiot też polecam, mnóstwo pięknych i niedostępnych miejsc na nocleg. Jak będziesz się wybierał, napisz wcześniej, to podrzucę parę propozycji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ggg43 Re: Roztocze jesienią 23.10.10, 10:41 A mozesz teraz napisac? Co prawda i tak wędrujac nigdy nie idę tą trasa jaką przez zimę wybrałem, ale wybierajac się dobrze jest poznac wiedze innych co i jak. Zaznaczam, ze nigdy nie byłem na Roztoczu, znam je tylko z opisów w necie i map. Dobrego dnia:) Odpowiedz Link
rob_one Re: Roztocze jesienią 25.10.10, 16:20 To tak jak ja przy wyjazdach w góry, zawsze idę inną drogą iż wybrałem sobie wcześniej...hehe Podaj maila to cos napiszę, w chwili wolnego czasu.W wersji z noclegiem w kwaterach i pod gołym niebem.I może jakieś foty podrzucę. PS. Na Roztoczu byłem wczoraj rowerem a dzisiaj pieszo, kolory genialne! Pozdrawiam Odpowiedz Link
rob_one Re: Roztocze jesienią 21.09.10, 18:21 Witam Od środy do piątku będę sobie wędrował po Roztoczu pieszo lub rowerem.Okolice Zwierzyńca, Szczebrzeszyna, Górecka, Józefowa a może i Roztocza Południowego.Gdyby ktoś chciał dołączyć, zapraszam. Info proszę na maila gazetowego. Pogoda do soboty ma być fantastyczna, link poniżej. freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=1&gid=753866 Wprawdzie koleżanki szukają towarzyszki, ale może zmienią zdanie :) PS.Generalnie nie marudzę, mam dobry humor i rzadko się nudzę :) Pozdrawiam Robert 30+ Odpowiedz Link
essi23 Re: Roztocze jesienią 21.09.10, 18:54 Hej, ja bym chciała się dołączyć do wędrówki,ale niestety ,najwcześniej mogę przyjechać w czwartek.Zgodnie z rozkładem PKS po 18 będę w Zwierzyńcu. Planuję tam spędzić kilka dni.Mam nadzieję,że pogoda również przez weekend będzie słoneczna. Beata,jeśli możesz to jedź już jutro,spotkaj się z Robertem i poczekajcie na mnie do czwartku,plisss. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
soulmatee Re: Roztocze jesienią 21.09.10, 19:56 Potwierdzam, pogoda u nas jest bajeczna :) PS: Wiem bo mieszkam 10 km od Zwierzyńca :) Szkoda że muszę pracować bo chętnie bym z Wami powędrowała :) Odpowiedz Link
rob_one Re: Roztocze jesienią 21.09.10, 20:57 W czwartek i piątek też ma być piękna pogoda :) Mój nr telefonu mam nadzieję pamiętasz, więc wystarczy się odezwać. A koleżanka Beata zamilkła, więc raczej w środę powędruję w pojedynkę :) PS. "soulmatee" ma sporych fajnych fotek na fotoforum. Co do braku czasu na przyłączenie się, może w sobotę? Pozdrawiam R. Odpowiedz Link
soulmatee Re: Roztocze jesienią 21.09.10, 21:04 Sobota to totalnie odpada - impreza rodzinna. Ale jak w czwartek/srode po 16 bedziecie robic cos ciekawego - moge sie przylaczyc :) Odpowiedz Link