i-kropka 27.10.11, 08:16 czy jakaś chętna towarzyszka wyjazdu w tym terminie? z nastawieniem na poleniuchowanie wylot jest z Warszawy proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunapl Re: Kenia 6-13 listopada 28.10.11, 11:37 Hej, ja z kolezanka lecimy w tym terminie do Kenii z itaki, wlasciwie jeszcze nie bo polujemy na lasta, ale mamy juz wszystko upatrzone i obgadane. Tez z Wawy, jak cos, daj znac, czy ci sie udalo kogos znalezc to sie zgadamy. Zycze powodzenia bo wiem jak ciezko znalezc towarzyszke, ale my dwie tez sie poznalysmy na tym forum i lecimy razem drugi raz. lunapl@o2.pl marta Odpowiedz Link
kamans Re: Kenia 6-13 listopada 29.10.11, 22:55 Z tego co pamiętam to w centrum ofert last minute na świętokrzyskiej mają takie coś że ludzie zostawiają info jak chcą jechać z kimś i jak ktoś też jest chętny to kojarzą takie osoby. Zadzwoń do nich to się dokładnie dowiesz, bo ja to jakiś czas temu widziałem. Odpowiedz Link
hubertwas Re: Kenia 6-13 listopada 11.11.11, 23:06 W razie czego my z żoną lecimy 13.11.2011. na tydzień z Itaki - wylot z Warszawy. Gdyby ktoś był chętny na wspólny urlop, czekam na kontakt pod numerem 509044211 lub pod adresem hubert.was@wp.pl Odpowiedz Link