abraaaham 02.12.11, 10:51 Nie mam pomysłu na Sylwestra. Chętnie wyjechał bym gdziekolwiek. Najlepiej z panią ok 40. Ja mam 50 lat, wysoki, szczupły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betsy4 Re: Sylwester 03.12.11, 17:03 mozesz do nas dołączyć, odezwij się podałam prywatny email na wątku a może sylwester .... na forum aktywni 50 + Odpowiedz Link
iberia51 Re: Sylwester 04.12.11, 06:51 Witaj, również nie mam pomysłu na Sylwestra. Chciałabym się dowiedzieć czy interesuje Cię Sylwester w dużym gronie, czy raczej kameralny? Góry, Mazury - jakie klimaty? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
abraaaham Re: Sylwester 05.12.11, 14:05 Na pewno nie Mazury. Myślałem o zagranicy, tej ciepłej. Odpowiedz Link
iberia51 Re: Sylwester 05.12.11, 19:30 Ostatnimi czasy zachciało mi się przedłużyć lato. Pojechałam więc w maju na Majorkę a w październiku do Egiptu. Na Majorce było w porządku, ale w Egipcie słońce wschodziło o 6-ej, a o 18-ej było już ciemnawo. Czas uciech sylwestrowych jest krótki. Chyba nie myślisz o Tajlandii? Odpowiedz Link
abraaaham Re: Sylwester 09.12.11, 14:25 Kierunek jest mi obojętny. W Tajlandii nie byłem. iberia51 napisała: > Ostatnimi czasy zachciało mi się przedłużyć lato. Pojechałam więc w maju na Maj > orkę a w październiku do Egiptu. Na Majorce było w porządku, ale w Egipcie słoń > ce wschodziło o 6-ej, a o 18-ej było już ciemnawo. Czas uciech sylwestrowych je > st krótki. Chyba nie myślisz o Tajlandii? Odpowiedz Link
africamaniac Re: Sylwester 10.12.11, 01:25 Zabrzmiało całkiem matrymonialnie :))) OK, jestem kobietą, mam 40 i coś, jadę na Sylwestra do zaprzyjaźnionego hotelu (Merzouga, saharyjski rejon Maroka), mam wolne miejsce w patrolu. Co prawda jedzie nas trochę więcej - i dość przygodowo, ale zapraszam do dołączenia. Pozdr :) Odpowiedz Link
btw92 Re: Sylwester 12.12.11, 23:06 Proszę Pana, czy Pan nie wie, że najlepszych ludzi poznaje się właśnie w magicznych miejscach w tak magicznych dniach roku? Ja właśnie poznałam tak swojego obecnego chłopaka. Pojechałam sama, a wróciłam z jego numerem telefonu i tak się zaczęła nasza znajomość. Tym magicznym miejscem jest ośrodek Start w Zakopanem, gdzie można spędzić 5 magicznych dni! :) W cenę pobytu wliczone są oczywiście noclegi, posiłki, magiczny kulig, imprezy regionalne i bal sylwestrowe. także wsiadaj Pan w pociąg i powodzenia:) Stronka ośrodka to www.start,zakopane.pl Odpowiedz Link