Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:25 w góry lub gdzie indziej gdzie można przewędrować wiele kilometrów. Góry: Bieszczady, Beskidy, ewentualnie Ukraina, lub inne rejony. Pilne! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-fiu Re: 43 latka szuka towarzyszki/towarzysza na wyja 10.06.04, 12:19 mieszkam w gorach. Prawie Alpy bo do tych wlasciwych Alp jest 30km. kiedy przyjedziesz? Odpowiedz Link
Gość: Kasia Re: 43 latka szuka towarzyszki/towarzysza na wyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 14:07 Hej fiu-fiu Nie wiem, czy sobie ze mnie przypadkiem nie żartujesz. Po Alpach to ja raczej nie dam rady łazić. A skoro tam mieszkasz, to nie wiem, czy okoliczne włóczęgi już Ci się nie znudziły. Jeśli to nie żart, to napisz coś więcej. Odpowiedz Link
fiu-fiu fiufiu pisze tak: 17.06.04, 17:41 no hej, ja nie zartuje i jestem smiertelnie powazny , nawet zaleuje, ze nie widzicie tej mojej grobowej miny, i zaluje ze litery pisane nie oddaja tego podnioslego tonu wypowiadanych slow w rytmie marsza oczywiscie zalobnego. Dzis z powodu ciepla mam klopoty ze skladnia jezyka polskiego i wielkie trudnosci w komunikowaniu czegokolwiek komukolwiek Niemniej zapraszam 43latke i tego goscia co stawia Odpowiedz Link
clickkey Re: 43 latka szuka towarzyszki/towarzysza na wyja 13.06.04, 01:36 Hej, jak Bieszczady, czy inne górki do chodzenia, to ja jestem chętny! P.S. Fiu-Fiu to znany na forum żartowniś. Niech on się zajmie Ewą z Paryża. Odpowiedz Link
clickkey Re: 43 latka szuka towarzyszki/towarzysza na wyja 13.06.04, 01:41 Jeśli chcesz, to napisz na priv. Ja mam wolne od połowy czerwca do połowy sierpnia. Odpowiedz Link
polak_alkoholik Re: 43 latka szuka towarzyszki/towarzysza na wyja 15.06.04, 12:36 a czy pijesz? ja stawiam Odpowiedz Link
fiu-fiu do kasi clik key 18.06.04, 14:05 mam nadzieje ze to ta sama osoba. Kasiu! moja Ty jedyna, 43latko, lubiaca chodzic po pagorkach, napisz mi co jeszcze lubisz bo z tego co napisalas wynika wiele ... a jednoczesnie malo obiecujesz... wrecz nic... Twoj nick name jest b. ladny. Tez lubie klikac. Mam nadzieje na wzajemnosc. sciskam twoj klikacz z pagorka fiufiu Odpowiedz Link
Gość: on_ Re: 43 latka szuka towarzyszki/towarzysza na wyja IP: *.arena.net.pl 19.06.04, 15:24 mozesz podac jakies blizsze namiary? Odpowiedz Link