Dodaj do ulubionych

Koleżanka do Indii

25.08.12, 16:24
Koleżanka do Indii na wycieczkę objazdową z biurem podróży na ostatnią chwilę. Termin grudzień-styczeń
Obserwuj wątek
    • cleo_69 Re: Koleżanka do Indii 26.08.12, 14:48
      Hejka,widzę ,że lubisz te dalsze wypady i w związku z tym mam pytanie ,bo wcześniej jest też Twój wpis na temat sylwestra w Meksyku ,czy i Meksyk i Indie są aktualne?Ja jestem z Katowic i szczerze mówiąc jak jeden tak i drugi kierunek mnie interesuje,możesz coś wiecej na ten temat na mojego maila gazetowego tj cleo_69@gazeta.pl
    • wenecka Re: Koleżanka do Indii 30.08.12, 21:52
      Mozesz mi przesłać szczegóły na maila, poproszę? eweleena@interia.pl
      • nepalka12 Re: Koleżanka do Indii 05.09.12, 21:32
        Hej Wam,

Czy nadal jeszcze szukacie wpoltowarzyszki? Jestem bardzo zainteresowana wyjazdem do Indii i Nepalu mniej wiecej listopad-grudzien.
        • nes77 Re: Koleżanka do Indii 12.09.12, 20:14
          Czesc, czy cos Wam wyszlo? ja chce w cieple rejony, listopad. pozdrawiam.
          • 17kaya Re: Koleżanka do Indii 18.09.12, 20:29
            Cześć nes77, skąd jesteś? prawdopodobnie pojadę do egiptu w listopadzie, masz ochote dołączyc? Indie też mnie interesują, ale nie wiem czy jestem gotowa.....
            • nes77 Re: Koleżanka do Indii 19.09.12, 11:23
              Hej, ja jestem z Wroclawia. Egiptu chyba nie chce... jakos mi sie zle kojarzy...ale dzieki za odzew :)
    • szaturskam Re: Koleżanka do Indii 19.09.12, 11:10
      bylam w indiach sama i wyszlo mnie to bardzo tanio na 3 tyg , jesli chesz jechac z biurem prosze o konkrety na mejla msz83@o2.pl
      • friendelis Re: Koleżanka do Indii 29.09.12, 22:16
        Jestem ciekawa jaką mialaś trasę .Czy sama byłaś tzn bez biura podróży czy naprawdę w pojedynkę?Jak podróżowałaś jakimi środkami komunikacji.Czy łatwo było kupić bilet ,bo podobno są nieraz problemy z kupieniem biletu na dany dzień na pociąg. Ile wyniósł Cię wyjazd ?
        Bedę wdzięczna za informacje ,bo wybieram się na początku listopada.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka