czarny.onyks 06.09.12, 14:38 Czy ktoś z Was pojechał z kimś z tego forum?? Czy to tylko strata czasu na poszukiwania tutaj?;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornel-1 Re: Trochę inne pytanie... 06.09.12, 17:36 czarny.onyks, w oczekiwaniu na towarzysza podróży, przejrzy forum i przeczyta odpowiedź na swoje pytanie udzielone w identycznym wątku. Kornel Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trochę inne pytanie... 07.09.12, 11:49 Dziękuję za podpowiedź...ale nie rzucił mi się w oczy...a nie miałam czasu przekopywać całego wątku ;) Jeśli zaśmiecam forum tym małym wąteczkiem to przepraszam ;) Odpowiedz Link
anita1239 Re: Trochę inne pytanie... 06.09.12, 18:09 Ja pojechałam , kilka razy . :) Znalezienie kogoś nie jest jeszcze problemem , ale trzeba się jeszcze dogadać na miejscu . Nie martw się na pewno prędzej czy później ktoś się trafi . Do Kornela - baw się w moderatora gdzie indziej , każdy ma prawo pisać . Odpowiedz Link
kornel-1 Re: Trochę inne pytanie... 06.09.12, 21:34 anita1239 napisał(a): > Do Kornela - baw się w moderatora gdzie indziej , każdy ma prawo pisać Coś ci się pomyliło :) Uprzejmie podpowiedziałem czarnemu.onyksowi, że odpowiedzi na swoje pytanie znajdzie w podobnym wątku. k. Odpowiedz Link
anula36 Re: Trochę inne pytanie... 06.09.12, 22:22 Pojechal i zna tez innych ktorzy pojechali i sa zadowoleni. Odpowiedz Link
gosiagosia111 Re: Trochę inne pytanie... 06.09.12, 23:02 Próbowałam kilka razy, niestety nie udało się. Byłam zwodzona, zwodzona, ciągle coś nie pasowało. Pojechałam sama. Planowałam kolejny wyjazd we wrześniu i tez się nie udało znaleźć kogoś do dwójki. Odpowiedz Link
to-masz45 Re: Trochę inne pytanie... 07.09.12, 10:28 Witam .Napisz jaki kierunek Cię interesuje i data wylotu ,bo ja już na walizkach siedzę .Pozdrawiam Odpowiedz Link
grynka11 Re: Trochę inne pytanie... 11.09.12, 11:40 Też się rozglądam, gdzie by tu jeszcze wygrzać się troszeczkę. Moje preferencje to Majorka, Minorka, w ogóle Hiszpania cała. Jestem 50+, ale jestem sprawna, nie marudzę, nie palę. I też zawsze szukam, szukam, a w końcu jadę sama. Odpowiedz Link
anula36 grynka11 12.09.12, 16:26 jedziemy na Majorke 3-12 pazdziernika,indywidualnie,moze chcesz sie przylaczyc? Info na maila gazetowego. Odpowiedz Link
ula.1154 Re: Trochę inne pytanie... 30.09.12, 19:37 grynka11 napisał(a): > Też się rozglądam, gdzie by tu jeszcze wygrzać się troszeczkę. Moje preferencje > to Majorka, Minorka, w ogóle Hiszpania cała. Jestem 50+, ale jestem sprawna, n > ie marudzę, nie palę. I też zawsze szukam, szukam, a w końcu jadę sama. Ja K 55+ też szukam cieplutkiego miejsca co by się ogrzać .Myślę, że o tej porze roku - Kanary są ok .Bardzo, bardzo chętnie X, XI, XII . Sama nie lubię spędzać urlopu, szukam koleżanki na wspólny wyjazd. Jeżeli jeszcze nikogo nie znalazłaś napisz na e-maila gazetowego. Odpowiedz Link
m_arita Re: Gran Canaria - Styczeń 30.09.12, 21:51 ula skąd jesteś? i czy ewentualnie Styczeń na Gran Canarii mógłby być? Odpowiedz Link
ula.1154 Re: Gran Canaria - Styczeń 30.09.12, 22:18 Jeżeli nie wyjdzie mi wyjazd jeszcze w tym roku to styczeń 2013 jak najbardziej. Wielkopolanka jestem m_aritko. ENVI5 Odpowiedz Link
m_arita Re: Gran Canaria - Styczeń 01.10.12, 07:45 ula musisz aktywować swój profil gdyż mail nie przeszedł. Ja jestem z Warszawy, czy to taki duży problem aby ewentualnie wyjechać razem? Wyjazd w Styczniu na Wyspy,fajnie skraca się zimę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ula.1154 Re: Gran Canaria - Styczeń 01.10.12, 08:04 Maritko, aktywowałam profil już dawno a jak widać nie działa - pisz na ula.11@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trochę inne pytanie... 07.09.12, 11:56 czy jednak da się kogoś znaleźć...dzięki za odpowiedzi :) Odpowiedz Link
kornel-1 Re: Trochę inne pytanie... 07.09.12, 16:47 To zależy, między innymi, od tego, na ile jesteś elastyczna. Jeśli pasuje ci tylko konkretny hotel lub konkretna objazdówka w ściśle określonym terminie - to szanse maleją (banał). Określ warunki brzegowe, tego samego wymagaj od drugiej strony w negocjacjach, przedstaw alternatywne propozycje i idź na kompromis. Powodzenia ;-) k. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Trochę inne pytanie... 23.09.12, 14:01 jestem elastyczna...;) ale nie udało się...może następnym razem ;) i już wróciłam... i nie narzekam :) Odpowiedz Link