irmane 30.09.12, 01:28 Planuję prodróż do Nowej Zelandii na conajmniej miesiąc (od listopada, grudnia...) - jedyne co jest pewne to to, że jest to wyjazd bradzo niskobudżetowy:) reszta jest do dyskusji:) Czy znajdą się jacyś chętni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzik Re: Nowa Zelandia 30.09.12, 14:48 To też jest mój wymarzony kierunek. Podaj proszę jakieś kalkulacje cenowe. Odpowiedz Link
irmane Re: Nowa Zelandia 30.09.12, 15:39 Jeśli chodzi o ceny biletów to nie widzałam ostatnio żadnych specjalnych promocji, tym bardziej że zaczynać się tam będzie lato więc sam sezon ale - china southern airlines z warszawy do auckland to ok. 4900 od połowy listopada do połowy grudnia. Taniej z Rzymu albo Londynu - ale tam też trzeba jakoś dojechać. Myślę, że można trochę taniej z przesiadkami w Hong Kongu czy Australii... Jeśli chodzi o sam pobyt w Nowej Zelandii, to hostele za 60-80złotych za noc, couchsurfing, ale częściej wolałabym być gdzieś w naturze pod namiotem - w końcu z tego słynie ta wyspa:) Odpowiedz Link
maxth Re: Nowa Zelandia 01.10.12, 14:18 To może przez Australię i wtedy np. 2 miesiące: jeden w Australii drugi w NZ? Podaj może email to się spiszemy bardziej szczegółowo, bo ja też szukam czegoś dłuższego (nie myślałem co prawda o NZ na tą zimę, ale w sumie czemu by nie zmienić swoich planów..) Odpowiedz Link
irmane Re: Nowa Zelandia 01.10.12, 21:10 :D super, to mój mejl : irmane@gazeta.pl i Australia mi jak najbardziej odpowiada:D Odpowiedz Link