Dodaj do ulubionych

Barcelona w super cenie-lipiec 2013

26.05.13, 22:58
Witam
Planuje sie wybrac 12 lipca na 4dni do Barcelony.W plach zwiedzanie.Powrot 15.07.Wylot z Katowic.Wyjazd organizowany samodzielnie-bilety za 250 zl w obie strony!Chetne osoby prosze o kontakt na @gazetowego.
Obserwuj wątek
    • gaga-1 Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 27.05.13, 00:22
      A ja szukam taniego wyjazdu, żeby coś nowego zobaczyć. Tylko z Twojego postu wyczuwam, że jesteś młoda/młody duchem. Nie mylę się? I nie wiem czy wybrałabyś/wybrałbyś się ze starszą panią, hihihi. Dla młodzieży dzisiaj 40+ to już dziadkowie, czyż nie?
      A tak na poważnie jakiego konkretnie towarzysza szukasz? Kobiety czy faceta? Przedział wiekowy? Z nałogami czy bez? Z poczuciem humoru czy ponuraka?
      Jeśli moja osoba pasowałaby to chętnie polecę, tym bardziej z Katowic.

Kobieta 40+, żywotna, życzliwa, zaradna, z poczuciem humoru, lubiąca wyzwania, towarzyska.
      Mam jedną wadę, słabo u mnie z angielskim, dlatego szukam towarzysza podróży, który pomógłby mi w komunikacji. No coś tam rozumiem ;-), ale mało. Nie mam jednak czasu na dokształcanie się w tym względzie gdyż zgłębiam inne dziedziny wiedzy. A podróżować uwielbiam.
      Czekam na kilka słów odpowiedzi.
      • podroznik42 Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 28.05.13, 18:46
        Jestem mężczyzną w wieku 40+ale młody duchem . Poszukuje takiej własnie towarzyszki : pogodnej z poczuciem humoru i odpowiadającej na wyzwania, nie bojącej się trudów podrózy( wtedy jest satysfakcja). ale ja proponuje ci wyprawę rowerową a nie z biurem podrózy leniuchowanie na plaży( można to robić i na balkonie) lub jeżdzenie autem (lub autobusem po wyznaczonych trasach. Spanie pod namiotami lub u ludzi napotkanych. dużo zwiedzania i poznawania ludzi.Jest to wyprawa do krajów bałtyckich lub do Rumunii. Żadna Barcelona w super cenie mnie nie interesuje.Wypraw rowerowa jest niskobudzetowa gdyż 0 zł za podróz i 0 zł za noclegi.Wyjazd po 1.07
        Kazik
    • neti_kr Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 27.05.13, 21:45
      Chętnie się z Wami wybiorę do Barcelony. 40 lat, sympatyczna, bezproblemowa - serio. Nie mam czasu na samodzielne organizowanie wyjazdu, dlatego chętnie podepnę się pod dobrego organizatora. Proszę o szczegóły. Pozdrawiam Neti
    • mala_w_19 Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 28.05.13, 22:29
      mam mnóstwo wolnego czasu a od momentu w którym obejrzałam Vicky Cristina Barcelona jestem w tym mieście zakochana:) z chęcią pojadę
      • emi2683 Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 30.05.13, 09:41

mala_w_19 napisz na emka765@wp.pl

Próbowalam pisac do Ciebie na @gazetowego ale mi odrzuca.

Pozdrawiam

mala_w_19 napisał(a):

> mam mnóstwo wolnego czasu a od momentu w którym obejrzałam Vicky Cristina Barce
        > lona jestem w tym mieście zakochana:) z chęcią pojadę
    • mala_w_19 Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 30.05.13, 16:51
      ok;) napisałam na podany adres:)
    • nowakee Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 20.03.14, 12:43
      Co jeszcze w Barcelonie:
      happy-barcelona.pl/zobaczyc-barcelonie/
      WYCIECZKI NA KAZDA KIESZEN:

happy-barcelona.pl/tour/szlakiem-modernizmu/
      happy-barcelona.pl/tour/parthenon-temple/
      Ciekawostki - Salvadore Dalí byl rownym facetem
      happy-barcelona.pl/salvadore-dali-byl-rownym-facetem/
      Przecytaj tez wywiad z autorem Katedry w Barcelonie lun sprawdz jak spelniaja swoje marzenia w Barcelonie Dzieciaki z Fundacjio Mam Marzenie :)
    • nowakee Re: Barcelona w super cenie-lipiec 2013 25.03.14, 14:51
      info o Bcn oraz sugerencje na tanie zwiedzanie:

[b]Majowka w Barcelonie, propozycje:[/b]

Wycieczki na kazda kieszen: happy-barcelona.pl/tours/

METRO LOTNISKO i inne: happy-barcelona.pl/category/info/
      O tych co juz odwiedzili Bcn: happy-barcelona.pl/category/patronat/
      (Falcones, Pectus, Salvadore Dalí...)
      Rozrywka: happy-barcelona.pl/category/bcn-oryginalnie/
      [b]Barcelona za friko:[/b] happy-barcelona.pl/category/co-warto/
    • nowakee Barcelona 2014 majowka 10.04.14, 11:20
      Gdzie jesc w Bcn i praktyczne informacje: happy-barcelona.pl/category/info/

Wycieczki na kazda kieszen: happy-barcelona.pl/tours/

Co warto ?: happy-barcelona.pl/category/co-warto/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka