izaniew 11.07.13, 09:47 Hej, chciałabym się wybrać na wycieczkę do niemieckiego Heide Parku, wrażenie ponoć niezapomniane :) Jest tu jakiś fan bądź fanka kolejek górskich? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lina46 Re: HEIDE PARK 14.07.13, 21:58 Cześć, ja chętnie bym się wybrała, na zdjęciach wygląda to na super zabawę. Mam 26 lat, jestem z Krakowa. Ile by to kosztowało i na jak długo chcesz jechać. Jestem dostępna od 30 lipca do 11 sierpnia. Odpowiedz Link
agi_83 Re: HEIDE PARK 15.07.13, 13:16 Wielbiciel takich przyjemności zgłasza ogromną chęć udziału w takiej wycieczce !!! Od dawna marzę o wybawieniu się w takim miejscu, tylko ciągle nie mam z kim. Zatem jeżeli pomysł nadal aktualny to ja jadę !! Agnieszka mieszkająca w Poznaniu Odpowiedz Link
izaniew Re: HEIDE PARK 17.07.13, 10:25 ale się ciesze ze sie ktos odezwał. Ja osobiście myślałam o wyjeździe z tego biura namaxatour.pl/. Wiem, że całkiem nieźle to organizują. Trzeba tylko dotrzeć do Szczecina i w droge z nimi :) Jeśli chodzi o termin to może jeden z pierwszych weekendów sierpnia??? Ja się mogę dostosować :) Zostawiam maila swojego, może tak będzie łatwiej się skontaktować iza.niew86@gmail.com A no i mam 27 lat i jestem z Łodzi :) Odpowiedz Link
kenzi26 Re: HEIDE PARK 17.07.13, 11:28 jestem bardzo zainteresowana i chętnie pojadę z tym biurem:) nie pasuje mi tylko pierwszy weekend sierpnie (3-4).. już są jacyś chętni i ustalenia..?? jeśli tak, proszę dać znać na maila gazetowego.. pozdrawiam Odpowiedz Link
agi_83 Re: HEIDE PARK 17.07.13, 11:59 Tak jak już pisałam Izie na maila - ja jestem bardzo chętna na takie przyjemności, ciesze się że są też inne takie osobniki ;)) Popatrzę na ofertę biura i się odezwę Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
izaniew Re: HEIDE PARK 17.07.13, 19:41 Jestem w szoku, że tyle osób się odezwało :) Może uda się zorganizować jakąś większą grupę? Pojedziemy wycieczką :D Spójrzcie na www.namaxatour.pl ja myślałam o tej ofercie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link