Dodaj do ulubionych

KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA

31.07.13, 11:00
Witajcie:) poszukuje drugiej osoby na jakis zagraniczny wypad (wylot z Warszawy) na tydzien w sierpniu. Kierunek do ustalenia, lubie plazowac, zwiedzac, imprezowac niekoniecznie ale zawsze mozna sie dogadac :) czasu coraz mniej wiec prosze o konkretne odpowiedzi i podaje mail : kampi1991@wp.pl pozdrawiam wszystkich :)
Obserwuj wątek
    • an_za Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 01.08.13, 09:15
      pisz na anza.centre@gmail.com :)
    • kachan777 Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 08.08.13, 12:22
      HEJ!!
      czy ty możesz lecieć tylko w sierpniu, czy od 7go września też wchodzi w grę wyjazd? bo ja wtedy jak najbardziej mogłabym polecieć;D
      pozdrawiam
      /Kasia
      • an_za Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 08.08.13, 12:50
        hej wiesz co ja w sumie bym mogła ale już w zasadzie ustalilysmy 22 sierpnia bo tak pasuje najbardziej dwom pozostalym osobom więc raczej tak zostanie, a nie dasz rady dołączyc do nas wczesniej? jedziemy na 2 tygodnie wiec powrot ok 5 wrzesnia. Byłoby fajnie :)
        • kachan777 Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 08.08.13, 13:52
          wielkie dzięki, ale nie mogę wcześnie, jeśli miałabym wracać to przed 3 września, szukam więc dalej ;)
          a tobie życzę udanego urlopu ;D
          • an_za Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 08.08.13, 14:23
            no szkoda :) gdyby Ci się plany zmieniły to pisz. również zyczę milego urlopu :)
          • ooolllaaab92 Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 11.08.13, 17:32
            Hej, gdzie chcialabys jechać?:) ja też chce wrócić przed wrześniem, daj znać jeśli jeszcze aktualne ;)
            • kachan777 Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 12.08.13, 08:40
              hej!!
              wiesz co, ja jednak uznałam, że najwcześniej po 6tym polecę gdziekolwiek, więc jeśli ci to odpowiada, to daj znać, wstępnie rozmawiałam z dwoma osobami, dzisiaj jeszcze z trzecią jestem umówiona, kierunek Grecja lub Turcja, chyba, ze ceny wycieczek do Włoch spadną, to też bierzemy pod uwagę, ale póki co, dwa pierwsze kierunki są na tapecie ;)
          • afrodytka10 Re: KOLEZANKA PILNIE POSZUKIWANA 12.08.13, 15:51
            Chcę pojechać na wyspę grecką lub do Turcji Egejskiej 11 lub 12 wrzesnia na tydzien z Warszawy. Jak chcesz jechać razem ze mną napisz do mnie: impreza11@op.pl. Jestem kobietą 50++.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka