angieinw 01.01.14, 23:16 Witam, szukam koleżanki ok 20-30 na kilkudniowy wyjazd/weekend np w Europie, ale to do ustalenia. Nawet ,,od zaraz,, :) . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phyath Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 02.01.14, 21:03 Hej:) Fajny pomysł, chociaż zimowo. Masz jakiś konkretny kierunek na myśli? I skąd wylot? M. Odpowiedz Link
angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 03.01.14, 10:14 hej ;) nie mam jednego sprecyzowanego kierunku, czekam tez na propozycje:) dla mnie najwygodniej byłoby z Krakowa, ale mogę się dostosować. Ty masz jakiś pomysł ? ;) Odpowiedz Link
phyath Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 03.01.14, 10:36 Biorąc pod uwagę ilość potencjalnych promocji na loty europejskie - to pomysłów jest wiele. Np. Petersburg, Chociaż tam chyba lepiej polecieć np. w czerwcu. Zawsze warto zobaczyć Paryż. Banalne, wiem:) Odpowiedz Link
angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 03.01.14, 10:43 może i banalne i dla niektórych przereklamowane ale chętnie bym tam pojechała:) jeśli Cię interesuje taki wyjazd to może wymieńmy się mailami i może coś z tego wyjdzie ;) angieinw@gmail.com ;) Odpowiedz Link
honoka Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 10.01.14, 10:19 Czesc, czy to ogłoszenie nadal jest aktualne? Odpowiedz Link
angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 11.01.14, 14:28 cześć :) tak, tylko chyba stanęło w martwym punkcie, zastanawiam się czy to dobry czas/pogoda itp.. a masz jakiś pomysł ? ;) Odpowiedz Link
antares.82 Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 11.01.14, 14:57 Ja bym bardzo chciała zobaczyć Paryż, nie byłam jeszcze. Mam bilety z Wro w dobrej cenie na 22-25.05., tylko nie ma chętnych. Kontakt najszybciej na: ania_w@centrum.cz Odpowiedz Link
antares.82 Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 11.01.14, 14:58 Poprawka: termin 22-27.05. i mam parę pomysłów, co chciałabym w tym czasie zobaczyć. Kalendarz wypełniony niemal co do godziny:) Odpowiedz Link
angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 05.01.14, 12:27 Paryż to tylko jednak z opcji, ale dziękuję za linka ;) Odpowiedz Link