Dodaj do ulubionych

krótka objazdówka/weekend np w Europie

01.01.14, 23:16
Witam, szukam koleżanki ok 20-30 na kilkudniowy wyjazd/weekend np w Europie, ale to do ustalenia. Nawet ,,od zaraz,, :) .
Obserwuj wątek
    • phyath Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 02.01.14, 21:03
      Hej:)
      Fajny pomysł, chociaż zimowo. Masz jakiś konkretny kierunek na myśli? I skąd wylot?
      M.
      • angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 03.01.14, 10:14
        hej ;) nie mam jednego sprecyzowanego kierunku, czekam tez na propozycje:) dla mnie najwygodniej byłoby z Krakowa, ale mogę się dostosować. Ty masz jakiś pomysł ? ;)
        • phyath Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 03.01.14, 10:36
          Biorąc pod uwagę ilość potencjalnych promocji na loty europejskie - to pomysłów jest wiele. Np. Petersburg, Chociaż tam chyba lepiej polecieć np. w czerwcu. Zawsze warto zobaczyć Paryż. Banalne, wiem:)
          • angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 03.01.14, 10:43
            może i banalne i dla niektórych przereklamowane ale chętnie bym tam pojechała:) jeśli Cię interesuje taki wyjazd to może wymieńmy się mailami i może coś z tego wyjdzie ;) angieinw@gmail.com ;)
        • honoka Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 10.01.14, 10:19
          Czesc,
          czy to ogłoszenie nadal jest aktualne?
          • angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 11.01.14, 14:28
            cześć :) tak, tylko chyba stanęło w martwym punkcie, zastanawiam się czy to dobry czas/pogoda itp.. a masz jakiś pomysł ? ;)
            • antares.82 Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 11.01.14, 14:57
              Ja bym bardzo chciała zobaczyć Paryż, nie byłam jeszcze. Mam bilety z Wro w dobrej cenie na 22-25.05., tylko nie ma chętnych. Kontakt najszybciej na: ania_w@centrum.cz
              • antares.82 Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 11.01.14, 14:58
                Poprawka: termin 22-27.05. i mam parę pomysłów, co chciałabym w tym czasie zobaczyć. Kalendarz wypełniony niemal co do godziny:)
    • angieinw Re: krótka objazdówka/weekend np w Europie 05.01.14, 12:27
      Paryż to tylko jednak z opcji, ale dziękuję za linka ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka