04.02.14, 17:03
Szukam jeszcze jednej osoby (płeć obojętna) na wyjazd na wyspę Siberut koło Sumatry. Wyjazd na własną rękę, bez biura podróży, bez opłat za organizację. Mam doświadczenie w tego typu imprezach, w sobotę wróciłem z takiego wyjazdu do Etiopii (Timket w Lalibeli, Gonder, góry Siemen, plemiona południa). Wiek uczestników 40-50 lat, wyjazd 2 połowa września.
Pozdrawiam Zbyszek
Obserwuj wątek
    • zbigtramp Re: Siberut 20.02.14, 17:07
      Nikt nie chce jechać na Siberut. Szkoda, bo moim zdaniem warto.
      Pozdrawiam.
    • kasli2 Re: Siberut 20.02.14, 19:46
      Witaj.
      Czy możesz bliżej opowiedzieć o szczegółach wyjazdu. Pozdrawiam. Lidka
      • zbigtramp Re: Siberut 20.02.14, 21:33
        Wyjazd z Warszawy. Przelot do Singapuru lub Kuala Lumpur. Z tych miast przelot Air Asią do Padang na Sumatrze. W Padang znajdujemy agencję, która zorganizuje nam wyjazd na Siberut (oczywiście mamy jakieś namiary wcześniej z Polski). Wyjazd na wyspie trwa od 7 do 10 dni. Na wyspie treking po dzungli, spotkanie z Mintawajami. Po powrocie z wyspy oglądanie hitów Sumatry. Powrót do Kuala lub Singapuru, możemy powałęsać się po którymś z tych miast (mogę służyć za przewodnika, byłem w obydwu) i wylot z powrotem do Polski. Koszt wyjazdu między 6-7 tys. Bilety lotnicze do Singapuru (większe prawdopodobieństwo niskiej ceny) między 2200-2500 zł (linie Qatar, Emirates lub Lufthansa), kupione oczywiście w promocji, wyjazd 10 września, powrót 03 lub 04 październik, czasami na wyloty w czwartek są niższe ceny. Plan do uzgodnienia między nami w zależności od upodobań, wyjazd niekomercyjny, każdy płaci za siebie. Mam doświadczenie w takich imprezach, w Indonezji byłem (Jawa, Bali, Lombok), treking po dżungli też zrobiłem (Borneo), kalosze przydatne są. Rozglądam się za biletami, najtańsza taryfa, ale dobre linie (trochę ten lot trwa, a zrobiłem się bardziej wygodny), zwrot za bilet tylko podatek i opłata lotniskowa. Jeżeli Cię to interesuje mogę więcej napisać na maila.
        Pozdrawiam Zbyszek
        • zbigtramp Re: Siberut 21.02.14, 21:57
          Przepraszam wyjazd 15 września. Powrót tak jak napisałem.
          Zbyszek
        • zbigtramp Re: Siberut 18.03.14, 14:28
          Szkoda, że nikt się nie zdecydował. Bilety kupione do Bangkoku po 1805 zł, wyjazd we wrześniu.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka