Dodaj do ulubionych

Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice

21.11.15, 12:36
Cześć Kochani :-)
Szukam towarzyszki podróży na wyjazd świąteczno/noworoczny. Kierunek dowolny, ale chciałabym zmieścić się w kwocie do 5 tyś. Jestem kobietą, 31 lat z Katowic. Może jest również ktoś ze Śląska, kto chciałby spędzić ten okres w fajnym, ciepłym miejscu, w miłej atmosferze?. Fajnie byłoby spotkać się przed wyjazdem, zapoznać i porozmawiać dlatego preferuję osoby ze Śląska ale jeśli ktoś z innej części Polski byłby zdecydowany to nie ma problemu :-).
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 21.11.15, 14:03
      hej, jestem z Krakowa, wiec rzut beretem, moge wyjechac w terminie od 20 grudnia do 3 stycznia.Spotkanie przed wyjazdem nie jest problemem.
      napisz do mnie na maila gazetowego:anula36@gazeta.pl
    • krakow.huta Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 21.11.15, 17:52
      Ja jestem ZDECYDOWANY na świąteczny wyjazd w egzotyczny kierunek,pisz: krakow.huta@tlen.pl i fajnego,wesołego towarzysza do pary masz pewnego.I jeszcze do anuli36 : Ty chyba możesz wyjechać dopiero 25 grudnia,z tego co pamiętam.Czy coś się zmieniło?
      • anula36 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 21.11.15, 17:55
        owszem, wszystko;)
        • krakow.huta Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 21.11.15, 18:03
          To pisz na krakow.huta@tlen.pl i jedziemy na święta i sylwestra.
          • anula36 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 21.11.15, 18:06
            dzieki ,ale nie chcialabym na wyjezdzie klimatow takich jak tu na forum.
            • krakow.huta Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 21.11.15, 18:15
              Moja droga,aby kogoś oceniać to trzeba go najpierw poznać,a nie odwrotnie.A "klimaty" które są na forum spowodowane są przez kobietę nieuczciwa z Podgórza,która ma na tym forum kilkanaście różnych nicków i nie jest tu w celach podróżniczych.Przed takimi osobami trzeba ostrzegać.Takie zachowanie jest na miejscu i godne pochwały
              • kajka700 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 22.11.15, 10:04
                Właśnie Andrzeju aby kogoś poznać trzeba go najpierw poznać i spotkać się z taką osobą a nie wypisywać bzdury na forum . Prześladujesz mnie od co najmniej pół roku zarówno tutaj jak i na olneo, nie wiesz o mnie nic , nigdy mnie nie poznałeś i tak naprawdę nie masz pojęcia kim jestem. Nie wiem czy piszesz dla rozrywki czy lubisz prześladować kobiety.Co chwilę piszesz z różnych nicków jakaś głupoty o mnie .
                Więc dziewczyny uważajcie na tego Pana bo jak dla mnie nierówno pod sufitem .
                • krakow.huta Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 22.11.15, 13:19
                  Witamy oszustkę podszywajacą się pod fałszywe dane.Nie słuchajcie jej zmyślonych bajek! Sama ma kilkanaście nicków na każdych portalach na których podaje inne imiona i wiek,oszukuje internautów i próbuje wyłudzać pieniądze.Suchaj no chora umysłowa cwaniaczko! W końcu jak mnie wkurwi,to znajdę cie na tym podgórzu,szczele cie w morde,złape za zawszony łeb i zaprowadze na komisariat policji! Tam sprawdzą cie i zobaczymy czy jestes poszukiwana przez sąd,prokurature czy policji i zweryfikują dlaczego podszywasz się pod fałszywe dane i ile osób zgłosiło na ciebie internetowe oszustwo na policje!!! OSTRZEGAM WSZYSTKICH INTERNAUTÓW PRZED TĄ OSOBĄ.NIE DAJCIE SIĘ PAŚĆ OFIARĄ TEJ OSZUSTKI!!! Ona nie jest tu w celach podróżniczych tylko w celach aby Was oszukać.
                  • tola555 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 22.11.15, 13:30
                    DOBRZE PISZESZ.PAMIĘTAM ŻE W UBIEGŁYM ROKU NA OLNEO WYROLOWAŁA CO NAJMNIEJ 2 OSOBY.JEDNĄ PANIĄ POPROSIŁA ABY JEJ KUPIŁA PRZY OKAZJI BILET LOTNICZY,GDY TA KUPOWAŁA DLA SIEBIE,A POTEM ZMIENIŁA NUMER TELEFONU I ZNIKŁA Z OLNEO NARAZIŁA NA STRATE PIENIADZY JEDNĄ Z UCZESTNICZEK PORTALU OLNEO.POTEM W PODOBNY SPOSÓB WYSTAWIŁA DRUGĄ OSOBĘ Z KTÓRĄ MIAŁY POJECHAĆ NA WŁASNĄ RĘKĘ NA ZAGRANICZNĄ WYCIECZKĘ.PONIEWAŻ POZNANA PRZEZ OSZUSTKĘ PANI NIE UMIAŁA JĘZYKA ANGIELSKIEGO,OSZUSTKA ZAPROPONOWAŁA WSPÓLNĄ WYCIECZKĘ I OŚWIADCZYŁA ŻE UMIE ANGIELSKI.WIĘC PANI POZNANA NA OLNEO KUPIŁA 2 BILETY,A OSZUSTKA ZNÓW SIĘ UTLENIŁA I PANI Z OLNEO ZOSTAŁA NA LODZIE Z DWOMA BILETAMI LOTNICZYMI.SPIERALAJ STĄD OSZUSTKO,BO W KOŃCU WSZYSCY INTERNAUCI ZGRAMY SIĘ,UMÓWIMY SIĘ Z TOBĄ I DOSTANIESZ TAKI WPIERÓL ŻE POPAMIĘTASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • krakow.huta Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 22.11.15, 13:41
                      Od początku tego roku nie ma żadnych skarg na forum podróżniczym,ale TYLKO dzięki temu,że mam czujnego nosa i Was ostrzegam gdy ona podszyje się pod kolejny fałszywy nick.Policja powinna ustalić z którego miejsca się loguje i czym prędzej zatrzymać tą nierównoważoną umysłowo osobę!
                      • kajka700 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 22.11.15, 16:45
                        Widzę że prowadzisz rozmowę z samym sobą bo zarówno krakow.huta jak i tola555 to oba twoje nicki. I trochę kultury by się przydało a tak swoją drogą to niezłą historię wymyśliłeś z tą oszustką na olneo. Tak jak pisałam kiedyś w sumie to żal mi cię biedny człowieku.
                        • anna.janus1 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 22.11.15, 20:31
                          Pani kajka700,ewka1158,ewae2211,easy-life i inne.Sprawdziłam i logowanie na te konta i wiele innych kont jest z tego samego numeru IP.Jeśli Pani nie zaprzestanie swojej nieuczciwej działalności na tym forum to oficjalnie zgłoszę sprawę na Policje.Zrobią Pani przeszukanie w domu,sprawdzą komputer którym się Pani posługuje i udowodnią Pani oszustwo.
                          • kajka700 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 22.11.15, 21:10
                            hahahaha...... dobre i mamy następny nick Andrzejka , teraz bawi się w policjanta.
                            • anna.janus1 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 23.11.15, 09:22
                              Żeby się Pani niebawem nie zdziwiła.
                              • kajka700 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 23.11.15, 12:23
                                Andrzejku twój prostacki styl pisania nietrudno rozpoznać i najpierw proponuję dokształcić się w kwestii przepisów policyjnych a nie wypisywać tutaj farmazony. I odwal się wreszcie bo w końcu ja zgłoszę sprawę do prokuratury o nękanie.
                                • krakow.huta Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 23.11.15, 21:01
                                  Odczep się ode mnie stara,głupia,chora babo! Widzę że już wszyscy poznali się na tobie.Sama siebie zgłoś do prokuratury! Widzę że już jakaś osoba zgłosiła cie na policje.W końcu zrobią z tobą porządek.
                                  • robert.mm Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 23.11.15, 21:12
                                    Kurde, co za baba. Wszyscy ją wyganiają z tego forum, a ta się zaparła jak osioł i dalej chce się ogłaszać. Płoszy tylko niepotrzebnie ludzi i ludzie boja się tu ogłaszać w obawie że zostaną oszukani przez tą chorą wariatkę, która non stop posługuję się innymi nickami i innymi danymi
                                    • kajka700 Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 24.11.15, 09:48
                                      Gratuluję rozmowy z samym sobą Andrzeju , ciekawe ile jeszcze tych nicków masz tutaj. Żałosny jesteś.
    • sommerresidence Re: Święta/ Sylwester 2015/2016- Katowice 15.12.15, 13:50
      Zapraszamy na Zabawy Sylwestrowe w Hotelu i SPA Sommer Residence!
      Do wyboru Zabawa Sylwestrowa Taneczna, lub Sylwestrowa Noc Saunowa!
      Szczegóły:

sommerresidence.pl/2015/11/sylwester-2016-opolskie-kluczbork-kuniow-zapraszamy-na-zabawe-taneczna-przy-muzyce-disco-polo/

sommerresidence.pl/2015/11/sylwester-2016-kuniow-kluczbork-opolskie-specjalna-edycja-saunowa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka