sokratis10
05.09.17, 12:59
Witam wszystkich forumowiczów,
Mam 42 lata i poszukuję kulturalnego Towarzysza z terenu na wschód od Wisły ( w mniej więcej podobnym wieku by było o czym pogadać ) najchętniej płci żeńskiej na wyjazd samochodem na Lefkadę w dniach 08.09.2017 - 17.09.2017. Bardzo proszę o nie nieodczytywanie tego postu jako anons matrymonialny gdyż nim nie jest ( w kółko się z tym spotykam niestety, ludziom tylko jedno w głowie) , podkreślam chodzi jedynie o to by było raźnie i miło.Nie zdarzyło się jeszcze by ktokolwiek poczuł się w moim towarzystwie nieswojo - tym razem również nie będzie inaczej. Moja trasa prowadzi przez Słowację, Węgry ,Rumunię i Bułgarię ( nie jest więc potrzebny paszport). Dodam, iż w Grecji autem byłem już kilkukrotnie, ostatnio w czerwcu br. Posiadam duże doświadczenie w prowadzeniu samochodu ale dobrze byłoby gdyby Towarzysz dawał mi zmiany, wówczas sprawniej pokonamy kraje tranzytowe a tym samym więcej czasu spędzimy na wyspie . Osoby zainteresowane proszę o pilny kontakt na adres sokratis10@gazeta.pl w celu ustalenia szczegółów - czasu do wyjazdu pozostało niewiele .