Dodaj do ulubionych

Pisiorek pilnie poszukiwany

22.05.07, 10:20
Wcale nie żartuję. Pełno tego śmiecia w mediach publicznych, w internecie, w
pisowskich gazetach. Ale jeszcze nie spotkałem ani jednego pisiorka
prawdziwego, takiego normalnego, w rodzinie, u sąsiadów, na wycieczce czy
pikniku. Czy ktoś zna taki dziwny przypadek?
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 10:22
      tez sie nad tym ostatnio zastanawialam
      wszyscy dookola mowia, ze ich niecierpia
      to kto ich popiera?????
      • haen1950 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 10:33
        Wiesz, scoutek. My tu chyba mamy do czynienia z parudziesięcioma płodnymi
        trollami, którzy ciagle podrzucają zastępcze tematy usiłując stworzyć jakąś
        ideologiczną podstawę dla utrzymania rządów Katschorenhaus. Wszyscy dajemy się
        na to nabierać.
        • scoutek Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 10:38
          mnie sie wydaje, ze tych trolli jest o wiele wiele mniej, tylko nicki produkuja
          na potege
          • hopp Zero zdziwień 22.05.07, 11:52
            Rozumiem, że subtelnym antypisowcom ubolewającym nad brutalizacją języka
            nic a nic nie przeszkadza nazywanie zwolenników pis-u śmieciami?

• sclavus Re: Zero zdziwień 22.05.07, 13:13
              hopp napisał:

> Rozumiem, że subtelnym antypisowcom ubolewającym nad brutalizacją języka
              > nic a nic nie przeszkadza nazywanie zwolenników pis-u śmieciami?
              >

Nic a nic.... wystarczy rzucić oczkiem... - wokół!
    • wos9 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 10:42
      haen1950 napisał:

> Wcale nie żartuję. Pełno tego śmiecia w mediach publicznych, w internecie, w
      > pisowskich gazetach. Ale jeszcze nie spotkałem ani jednego pisiorka
      > prawdziwego, takiego normalnego, w rodzinie, u sąsiadów, na wycieczce czy
      > pikniku. Czy ktoś zna taki dziwny przypadek?

Mam jedną znajomą, która zagłosowała na PIS. Ale natychmiast zaczęła się
      tego wstydzić i do dziś nie może sobie tego wybaczyć.
      Ponosi jednak karę - jej instytucją rządzi ta opcja.
      Na forum nie udziela się.
      • 1normalnyczlowiek HGW,Napieralski... wielu takich znajomych mają 22.05.07, 11:12
        wos9 napisała:
        > Mam jedną znajomą, która zagłosowała na PIS. Ale natychmiast zaczęła się
        > tego wstydzić i do dziś nie może sobie tego wybaczyć.

---> ... a jeszcze więcej spotykają, najzupełniej przypadkowo, w tramwajach,
        autobusach i pociągach. :)))
    • janiszek1972 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 10:55
      Biedactwo, matka natura pozbawiła cię pisiorka. No cóż musisz sobie jakoś z tym
      radzić. Serdecznie pozdrawiam
      • bubba49 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany,o jest jeden 22.05.07, 10:59
        • scoutek Re: Pisiorek pilnie poszukiwany,o jest jeden 22.05.07, 11:06
          reszta sie wstydzi przyznac?
    • 1normalnyczlowiek Co ty,Niemiec,że pisiorka poszukujesz-braki mięska 22.05.07, 11:03
      haen1950 napisał: Pisiorek pilnie poszukiwany
      > Ale jeszcze nie spotkałem ani jednego pisiorka prawdziwego, takiego normalnego,
    • kacza.republika.bananowa zmartwię cię, ja znam 22.05.07, 11:11

poza pisiorkostwem są mili i sympatyczni:)
      wystrzegamy się jak ognia rozmów o polityce i jakoś to jest:)
      • haen1950 Re: zmartwię cię, ja znam 22.05.07, 11:18
        Jak to nazwać? Życie w dwóćh wymiarach? Dychotomia? Schzofrenia? Dr Jekyll &
        Mr. Hyde? Pomożesz określić taki stan świadomości?
        • kacza.republika.bananowa Re: zmartwię cię, ja znam 22.05.07, 11:52
          haen1950 napisał:

> Jak to nazwać? Życie w dwóćh wymiarach? Dychotomia? Schzofrenia? Dr Jekyll &
          > Mr. Hyde? Pomożesz określić taki stan świadomości?

jaki?, poza polityką są setki spraw w których się z nimi zgadzam lub nie:), o
          których możemy sobie spokojnie porozmawiać. Nie uważam, że każdy wyborca Pisu to
          idiota lub świnia. Takie samo zdanie mam o wyborcach innych partii:).
          • sclavus Re: zmartwię cię, ja znam 22.05.07, 13:16
            kacza.republika.bananowa napisała:

> haen1950 napisał:
            >
            > > Jak to nazwać? Życie w dwóćh wymiarach? Dychotomia? Schzofrenia? Dr Jekyl
            > l &
            > > Mr. Hyde? Pomożesz określić taki stan świadomości?
            >
            > jaki?, poza polityką są setki spraw w których się z nimi zgadzam lub nie:), o
            > których możemy sobie spokojnie porozmawiać. Nie uważam, że każdy wyborca Pisu
            t
            > o
            > idiota lub świnia. Takie samo zdanie mam o wyborcach innych partii:).
            >
            >
            >
            >

Jest rzeczą niemożliwą, zeby miało być inaczej...
            Tylko dlaczego?... DLACZEGO??
    • gryziec Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 11:44
      Szukaj w okolicach Ziemniakiewicza. Tam się wypłakują, bo to ich guru

... określenia `inteligencja zapasowa', to cytat, nie wiem czy dokładny,
      ponieważ dokładnie głupoty nie śledzę(...) Autorem tej frazeologii, jest jeden
      z moich pupilów propagandowej publicystyki, niejaki Ziom-Ziemkiewicz, chodząca
      egzemplifikacja intelektualizmu `ezoterycznego'.
      Ów gigant intelektu,(...) spłodził po cesarskim cieciu, obciążony genetyczną
      głupotą, felieton opisujący jak to Adam Michnik dla jaj poszedł sobie do
      więzienia na kilka lat, gdzie mógł spokojnie pisać wiersze, co było ukartowanym
      treningiem i przygotowaniem do prowadzenia 30 lat później dawno obiecanej
      Gazety. Dobre, dobre, bo polityczne, można jechać do Opola, jeśli nie pod
      kabareton się nada, to chociaż na konkurs debiutów.
      (...)
      Małość całej tej IVRP, polega między innymi na tym, że standardy intelektualne,
      patriotyczne i polityczne wyznaczają intelektualni bankruci, w stylu dawnych
      opozycjonistów nie potrafiących znaleźć sobie miejsca na ziemi, poza sferą
      wiecznego protestu, bo oni protestowali i co z tego mają, 600 PLN emerytury. W
      następnym szeregu stoją nic nieznaczący w latach zawieruchy partyzanci, którzy
      dziś krzyczą, że ci co siedzieli to komuchy, a ci co uniknęli, nie wiedzieć
      jakim cudem, internowania są bohaterami. I w końcu pozbawieni talentu
      `akapiciarze', którzy w czasach zniewolenia babrali tetry na brązowo, dziś
      dzięki promowaniu miernot, mają swoje pięć minut wdzięczności w błysku fleszy.
      Taki Ziomal modli się każdego dnia by jakieś piśmidło opluło Kapuścińskiego, bo
      wówczas dzięki swojej tandetnej retoryce on prawy i sprawiedliwy, ledwie
      piszący, zostanie wybitnym publicystą, dostanie `moralny' mandat aby być
      lepszym od najlepszych. Problem i to problem, przede wszystkim Ziomala i jemu
      podobnych Bronisławów W., polega na tym, że Kapuścińskiemu talentu nie odbierze
      żaden paszkwil i Ziomal dopiero wówczas zostanie wybitny, gdy w betonowym
      schronie jako jedyny obok ludowej poetki Kociębowskiej przeżyje katastrofę
      nuklearną. Ten, który krytykuje noblistów, profesorów, laureatów Oskarów i
      wielkich pisarzy piszących nie po partyjnej, radykalnie prawicowej linii, sam
      ma osiągnięcia na poziomie tego co kot wypłacze.
      www.matka-kurka.net/post/?p=773
      • haen1950 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 11:52
        Ziemkiewicz ostatnio wylizuje kacze kuperki ze smakiem. Zastanawiam się tylko
        nad celem tych higienicznych zabiegów.
        Wg mnie dojdzie do wymiany naczalstwa w Rzepie. Lisicki jest jeszcze nie gotowy
        na tabloid, Wprost już dojrzał.
    • a-siek Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean? 22.05.07, 11:56
      Fajnie macie, wszyscy tacy jednomyślni i poprawni.

Tylko pozazdroscić towarzystwa w rodzinie, u sąsiadów, na wycieczce, pinkiku.
      • scoutek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 12:03
        zwlaszcza pinkiku;)

jestesmy jednomyslni w rodzinie i wsrod znajomych jesli chodzi o podstawowe
        zasady, jesli chodzi o honor, godnosc, wolnosc jednostki itp.
        i nie szykanujemy innych
        a to odroznia nas od zwolennikow pisu
        • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 12:11
          scoutek napisała:

> zwlaszcza pinkiku;)

Jesteście również, jak mniemam, dalecy od czepialskiej drobiazgowosci i
          tolerancyjni.

> jestesmy jednomyslni w rodzinie i wsrod znajomych jesli chodzi o podstawowe
          > zasady, jesli chodzi o honor, godnosc, wolnosc jednostki itp.
          > i nie szykanujemy innych
          > a to odroznia nas od zwolennikow pisu
          >
          Skąd wiesz skoro nie znasz na żywo takiego?
          • scoutek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 12:19
            asienka, jak zwykle zgryzliwie podeszlas do tematu, usmiechu i "oczka" nie
            zauwazylas?

zwolennikow pisu widzimy na fk codziennie
            nie wiem jak Ty, ale ja czytanie lacze z rozumieniem tekstu
            • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 12:54
              scoutek napisała:

To bardzo szeroki horyzont patrzenia na świat poprzez pryzmat kilku
              przejaskrawionych wirtualnych bytów, wybranych wg własnego uznania.

Ja w przeciwieństwie do Ciebie widuje w realnym świecie zwolenników opozycji. I
              to dość często bo rodzinne strony to enklawa zwolenników PO.
              Przed chwilą w jednym zdaniu usłyszałam o tym jakie głupie i wredne są
              urzędniczki w skarbówce i jak to zły PiS wymienia te kompetentne kadry na nowe
              w ramach IV RP.
              Obserwacja jest taka, że wszyscy naokoło klepią banały zasłyszane w mediach bez
              cienia własnych przemyśleń.
              Pytanie o konkrety zazwyczaj kończy się zgorszeniem, jak to - to można lubić
              PiS? Oczywiscie konkretów niet.
              • lucyperek2 Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:03
                > Pytanie o konkrety zazwyczaj kończy się zgorszeniem, jak to - to można lubić
                > PiS? Oczywiscie konkretów niet.

Niestety jest ich aż nadto..
                • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:11
                  lucyperek2 napisał:

> > Pytanie o konkrety zazwyczaj kończy się zgorszeniem, jak to - to można lu
                  > bić
                  > > PiS? Oczywiscie konkretów niet.
                  >
                  > Niestety jest ich aż nadto..

Podaj konkretne przypadki kiedy PiS złamał zasady demokracji /realnie a nie w
                  gazetach na zasadzie: politycy pis zamierzają.../
                  • sclavus Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:23
                    a-siek napisała:

> Podaj konkretne przypadki kiedy PiS złamał zasady demokracji /realnie a nie w
                    > gazetach na zasadzie: politycy pis zamierzają.../
                    >

Po tym, co wyżej, widać co czytasz, kogo widujesz i z kim rozmawiasz a na co
                    jesteś głucha i ślepa....
                    Z najnowszych, o które pytasz: wypowiedź Szczygła o TK.... prawdziwy
                    szczygiełek a demokracja?... no, przecież wiemy, że nie polega na wygadywaniu
                    głupot typu autorytarnej władzy....
                    • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 14:23
                      He he he
                      Krytyka TK naruszeniem demokracji.

Panom sędziom co prawda z rąk kaczystów włos z głowy nie spadł, wydali
                      druzgocący dla władzę wyrok, na podstawie mocno subiektywnej oceny i
                      interpretacji ogólnikowych artykułów konstytucji, ale wypowiedziane ostre
                      zdanie na ich temat to w ogóle prawie zamach stanu.

A gdzie wolność słowa?
              • scoutek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:06
                a-siek napisała:

> Przed chwilą w jednym zdaniu usłyszałam o tym jakie głupie i wredne są
                > urzędniczki w skarbówce i jak to zły PiS wymienia te kompetentne kadry na nowe
                > w ramach IV RP.
                > Obserwacja jest taka, że wszyscy naokoło klepią banały zasłyszane w mediach bez
                >
                > cienia własnych przemyśleń.

banaly? bez wlasnych przemyslen? chcesz fakty bez komentarza?
                to masz:
                wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4150519.html
                • scoutek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:09
                  uprzedzam tylko pytanie: to wprawdzie samoobrona, ale jest w rzadzie pis i to
                  premier ma obowiazek dopilnowac, by wszystko gralo
                  • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:17
                    scoutek napisała:

> uprzedzam tylko pytanie: to wprawdzie samoobrona, ale jest w rzadzie pis i to
                    > premier ma obowiazek dopilnowac, by wszystko gralo

Nie zdążyłam przeczytać tego postu i odpowiedziałam.

Popierasz UW, przynajmniej w jakiejś części, prawda?
                    UW tworzyło przez prawie 4 lata rząd z PiS /albo wtedy jeszcze PC/, prawda?
                    To czemu nie poczuwasz sie do tłumaczenia za Kaczyńskiech skoro współtworzyli
                    rząd?
                    • scoutek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:21
                      a-siek napisała:
                      > Nie zdążyłam przeczytać tego postu i odpowiedziałam.

no, nie zdazylas odpowiedziec tylko sie czepnac
                      ;))

> Popierasz UW, przynajmniej w jakiejś części, prawda?
                      > UW tworzyło przez prawie 4 lata rząd z PiS /albo wtedy jeszcze PC/, prawda?
                      > To czemu nie poczuwasz sie do tłumaczenia za Kaczyńskiech skoro współtworzyli
                      > rząd?

kiedy PC rzadzilo?
                      • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:22
                        W ramach AWS skarbie.
                        Lech Kaczyński był ministrem sprawiedliwości.
                        • scoutek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:33
                          po pierwsze LK byl w rzadzie Buzka tylko rok i jeden miesiac
                          po drugie szefem rzadu nie byl nikt z UW, wiec trudno rozliczac ich za to co
                          wyprawial AWS
                          jak reforma finansow zaproponowana przez Balcerowicza zostala odrzucona to sie
                          podal do dymisji
                          zreszta, o ile pamietam cala koalicja sie rozpadla i AWS rzadzil sam
                          no, chyba, ze sie myle....

to tak jak przed chwila: o samoobronie nie chcesz gadac, a to przeciez jeden
                          rzad z pisem
                • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:13
                  Scoutek, ty ponoć czytasz i starasz się zrozumieć...

A to dyskusja o PiS a nie Samoobronie. Czyli jakby - argument nie na temat.
                  • scoutek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:15

hahahahahaha
                    znam cie

a-siek napisała:

> Scoutek, ty ponoć czytasz i starasz się zrozumieć...
                    > A to dyskusja o PiS a nie Samoobronie. Czyli jakby - argument nie na temat.

uprzedzilam:
                    Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean
                    scoutek 22.05.07, 13:09 + odpowiedz

uprzedzam tylko pytanie: to wprawdzie samoobrona, ale jest w rzadzie pis i to
                    premier ma obowiazek dopilnowac, by wszystko gralo

czyli co? czepialstwo?
                    • a-siek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:21
                      Odpwiedz ale z sensem - na post poniżej.

Sorry, ale dyskusja, w której z góry uprzedza, że nie przyjmuje się do
                      wiadomosci argumentu, który tę dyskusje zwyczajnie pozbawia sensu jest zwykłym
                      bełkotem.

Nie jestem zwolennikiem SO i nie będę na ich temat dyskutować.
                  • x2468 Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 14:24
                    Pis,Samoobrona jaka roznica? Chyba tylko taka ze kmiec Lepper lepiej
                    wyglada,wyslawia sie i ostatnio przynosi Polakom mniej wstydu nie "wybitni
                    prawnicy pis".
              • 1normalnyczlowiek Re: Nie spotkałeś żadnego śmiecia w rodzinie hean 22.05.07, 13:59
                a-siek napisała:
                > Przed chwilą w jednym zdaniu usłyszałam o tym jakie głupie i wredne są
                > urzędniczki w skarbówce i jak to zły PiS wymienia te kompetentne kadry na nowe
                > w ramach IV RP.
                > Obserwacja jest taka, że wszyscy naokoło klepią banały zasłyszane w mediach
                >bez cienia własnych przemyśleń.

---> Podobnie było, gdy w tv pokazano sąsiadkę B.Blidy. Sąsiadka ta najpierw
                wychwalała B. Blidę, a na zakończenie powiedziała: Po co do niej przyleźli?
                Niech się lepiej zajmą tymi, którzy kradną miliony!!!
    • lucyperek2 Ja też znam takiego 22.05.07, 12:42
      to mój teść (tego sie nie wybiera), ktory za największego wroga ludzkości
      postrzega wolny rynek. Ot pokomunistyczna sierota. Nawet umieszczenie go na
      liście maciory w związku z WSI (faktycznie totalne kłamstwo) nie wyleczyło go z
      czapkowania kartoflom. Kartofle dają mu nadzieję na to, iż kiedyś znikną
      "prywaciarze" (złodzieje), prywatny handel (złodziejski) i prywatna gospodarka.
      Cóż zawiść czyni z człowieka. Jak pisał jeden z Kolegów powyżej, też nie wdajemy
      się w dyskusje przy okazjach, których niestety nie da się uniknąć (święta czy
      jakieś tam imieniny). Jednak ostatnio taka dyskusja się zaczęła. Na zarzut i
      obawę, że masa młodych i wykształconych ludzi stąd wyjeżdża, pan ów zakrzyknął :
      "i bardzo dobrze ! Niech spier... Będzie mniej złodziei".
      To właśnie sedno pisiackiej mentalności.
      • socjalliberal Czyli komuniści popierają PiS :))) 22.05.07, 13:10
        Cóż, to w końcu już Gierek w wyborach Kaczora poparł.
        A później Kaczor kwakał że to Gierek Platformę popiera :>
        • lucyperek2 Re: Czyli komuniści popierają PiS :))) 22.05.07, 13:32
          Nie, to jeszcze trochę inaczej. Wielu takich jak on było antykomunistycznych za
          komuny. Jednak sprawy sobie nie zdawali jak bardzo komusze mózgi tak na prawdę
          mają. Bugaj był wrogiem pezetpeeru, ale upaństwowiłby wszystko. Ten mechanizm
          wynika po prostu z głębokich kompleksów i nieprzytomnej wręcz zawiści do ludzi
          działających na własny rachunek i odnoszących sukcesu. Są oni bowiem dobitnym
          przykładem, że można, tylko trzeba mieć więcej ambicji, zdolności i
          inteligencji. To wywołuje w prostaczku nienawiść i agresję gdyż czuje on się
          zdecydowanie gorszy. A że tępy i głupi jest zamiast próbować podciągnąć się
          wyżej, on zrobi wszystko by do swojego, klozetowego poziomu ściągnąć tego,
          którego tak nienawidzi. No i pojawił się pis ze swoim pluciem na
          wykształciuchów, elity, przedsiębiorców, unię, obcych, słowem wszystkich tych,
          których motłoch nienawidzi.
          Dlatego pis elektoratu tracić nie będzie, bo całe to stado frustratów ma gdzieś
          czy gospodarka to wyżej czy niżej. Oni mają tylko jeden cel : dokopać lepszemu
          sąsiadowi.
      • 1normalnyczlowiek Aleś sprytny :))))))))))))))))))))))) 22.05.07, 14:34
        lucyperek2 napisał:
        > to mój teść (tego sie nie wybiera)...
        > To właśnie sedno pisiackiej mentalności.

---> Teść - czyli ty nawet w genach nie masz z nim nic wspólnego. Zapomniałeś
        jednak, że skoro masz tak głupiego teścia, to co dopiero można powiedzieć o jego
        córce ...
        • lucyperek2 Re: Aleś sprytny :))))))))))))))))))))))) 22.05.07, 14:40
          Swietłana Alilujewa nie podzielała poglądów tatusia. Wy jak widzę rżnęlibyście
          do piątego pokolenia.
        • scoutek Re: Aleś sprytny :))))))))))))))))))))))) 22.05.07, 14:44
          1normalnyczlowiek napisał:
          > ---> Teść - czyli ty nawet w genach nie masz z nim nic wspólnego. Zapomniał
          > eś
          > jednak, że skoro masz tak głupiego teścia, to co dopiero można powiedzieć o jeg
          > o
          > córce ...

to chwyt znany jako chamstwo Kurskiego
          charakterystyczny wlasnie dla ksenofobow, homofobow, rasistow, chamow itd.
          • 1normalnyczlowiek Re: Aleś sprytny :))))))))))))))))))))))) 22.05.07, 14:56
            scoutek napisała:
            > to chwyt znany jako chamstwo Kurskiego
            > charakterystyczny wlasnie dla ksenofobow, homofobow, rasistow, chamow itd.

---> A to chamstwo jest czyjego autorstwa? Może mojego? :

"To wywołuje w prostaczku nienawiść i agresję gdyż czuje on się
            zdecydowanie gorszy. A że tępy i głupi jest zamiast próbować podciągnąć się
            wyżej, on zrobi wszystko by do swojego, klozetowego poziomu ściągnąć tego,
            którego tak nienawidzi."
            • lucyperek2 Re: Aleś sprytny :))))))))))))))))))))))) 22.05.07, 15:08
              Obserwuję świat, wyciągam wnioski, opisuję. To nie my rozpoczęliśmy kampanię
              chamskiego plucia na przeciwnika w czasie wyborów. To nie my wyciągaliśmy
              dziadków, stryjków, wujków kłamiąc i przeinaczając fakty. To nie my
              rozpoczęliśmy serię łgarstw i zwyczajnych pomówień. To nie my rozpoczęliśmy
              wzniecanie niespotykanej dotąd fali nienawiści do wszystkich z wykształceniem i
              nie po naszej stronie.
              Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Z tym każdy niedorobiony watażka powinien
              się liczyć.
    • miedzianakonefka Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 13:41
      Ja jestem takim śmieciem-pisiorkiem :P
      • haen1950 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 14:15
        No tak. Ale ja cię nie znam. Możesz być takim samym cynikiem, jak ci, co ich
        tylko udają na publiczny użytek.
        • miedzianakonefka Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 14:29
          Hmmm wietrzysz spisek ? Jestem autentycznym pisiorkiem. Głosowałem na nich i
          jeszcze raz zagłosuję. Szkoda tylko że koalicja musiała być ze smutnym romanem
          i andrzejkiem.
          • haen1950 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 14:33
            To zrób sobie koalicję z Rokitami. Chętnie się pozbędziemy. Poza tym, Andrzejek
            i Romcio to postacie już historyczne. Podlasie pokazało to dobitnie. Co to za
            przyjemność z nieboszczykiem?
        • x2468 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 14:33
          Znam jednego funkcyjnego pisiorka.Funkcjonuje i sie tego wstydzi.Tak jak kiedys
          wstydzili sie czlonkowie PZPR.Glupi nie jest.Garnie dla siebie i rodziny ile
          tylko sie da.Lecz bardzo nie lubi jesli wspomniec w miejscu publicznym o jego
          przynaleznosci patryjnej.
          • miedzianakonefka Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 16:51
            Ja się tam nie wstydzę. Wstydzić się mogą tacy co to dla kasy jadą a
            przekonania mają zupełnie inne. Mam kumpli za PO i chodzimy razem na browara a
            o polityce nie rozmawiamy bo kończy się kłótnią :P Jak widać da się pogodzić
            ogień z wodą :) Naprawdę uważam że kaczki robią dużo dobrego w naszym
            zabagnionym przez lata kraiku chociaż czasem im się płetwa powinie :)
            Reasumując uważam że każdy ma prawo do popierania "swojej" opcji politycznej i
            nazywanie go z tego powiodu śmieciem świadczy tylko i wyłącznie o oceniającym :P

• haen1950 Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 17:24
              Zaczynam wierzyć, że istniejesz. A język to nie mój, ani twój pomysł. Zwróć się
              do swoich, którzy wymyslają i oskarżają rodaków bez najmniejszego powodu i
              przyczyny.
              Podejrzewam, kiedy wreszcie zobaczysz w sądzie prawdę o poczynaniach ziobrowych
              prokuratorów, to wiele z twego zaufania do wodzów nie zostanie.
              Już tasmy Begerowej powinny dać ci do myślenia.
              • miedzianakonefka Re: Pisiorek pilnie poszukiwany 22.05.07, 17:40
                Jak zobaczę to pewnie powiem: co za ch..e. Ale póki co nie widzę nic innego jak
                nagonkę i naciąganie faktów żeby tylko dokopać kaczkom. I w kraju i za granicą
                można odnieść wrażenie że to podwójny hitler rządzi tym krajem. Tymczasem ja
                nie odczułem żadnych zmian na gorsze. Może jestem szaraczkiem i daleko mi do
                AUTORYTETU z gazety ale nie czuję się zaszczuty ani poniżany ani w jakikolwiek
                inny sposób wykorzystany. No może poza dzikimi pomysłami smutnego romana który
                każdego chiałby zrobić katolikiem na siłę i wprowadzić obowiązkowe niedzielne
                msze.
    • przemek1975 To dosc dziwne, piszesz z zakladu karnego??? 22.05.07, 18:00
      Rodzina tez w pierdlu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka