Dodaj do ulubionych

Beskid Żywiecki

18.10.04, 20:05
Witam.
11-14 listopada wybieram sie na włóczęge po Beskidzie Żywieckim od Hali
Krupowej do Zwardonia.Szukam chętną osobę do towarzystwa.Tuptanie bedzie
dosyc intensywne a warunki czasami mało komfortowe, wrażenia niezapomniane.
Kontakt - poczta
Obserwuj wątek
    • Gość: umka Re: Beskid Żywiecki IP: *.bibgl.polsl.gliwice.pl 19.10.04, 09:54
      Tez myślałam o włóczędze na długi weekend, co prawda w Kotlinie Kłodzkiej ale
      dla niezapomnianych wrażeń mogę zmienić plany :)) Tylko co to znaczy "warunki
      mało komfortowe"??
      umka@o2.pl
    • Gość: Jolka Re: Beskid Żywiecki IP: 217.97.145.* 20.10.04, 11:12
      Witaj!

Wybieramy sie w najblizszy weekend w beskidy (patrz forum)wiec jezeli masz
      ochote dolaczyc to zapraszamy!
      • kolczatek1 Re: Beskid Żywiecki 20.10.04, 13:39
        Witam.
        Ochota jest tylko czasu w tym terminie niestety brak.
        Pozdrawiam
    • kolczatek1 Re: Beskid Żywiecki 02.11.04, 23:13
      ?
      • Gość: Aygor Re: Beskid Żywiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:44
        Pojechałbym. Tylko warto wyjechać już we wtorek wieczorem, bo będą tłumy w
        środę i czwartek. Zostałbym do poniedziałem z tego samego powodu. A inne góry
        wchodzą w grę?
        eauxes@o2.pl
        • Gość: kolczatek1 Re: Beskid Żywiecki IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 18:29
          Z terminem nic nie zdziałam są ograniczenia (praca).Co do innyh rejonów
          pofałdowanych jestem otwarty na propozyje.
          Pozdrawiam
          • Gość: Aygor Re: Beskid Żywiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:25
            Chyba pojadę, ale ostateczną odpowiedź dam przyszłym tygodniu. Może uda mi się
            namówić dwoje znajomych. Ja pojechałbym w Pieniny. Podaj więcej szczegółów:
            kiedy wyjazd i powrót, gdzie noclegi. Podaj maila (mój: eauxes@o2.pl).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka